újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Hogyan kell egymilliót lopni

Látogatók száma: 54

Végre nyugalom van itthon, a házimunkák letudva. Most már ráérek, tv-t nézni. Mehetnék kocogni is, - de a kocogás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a tv nézéshez.
Tehát kényelembe helyezem magam, ciccentek egy doboz sört, belekortyolok, és a másik kezemmel felveszem a távirányítót. Csodálatos a technika! Csak nyomogatom a gombokat a távkapcsolón, és elém tárul a nagyvilág. Ezek az égi csatornák ontják az információkat. Zongorázom a távirányítón, váltogatom a csatornákat. Nem tetszik, amit látok. Horror, gyilkosságok, merényletek, balesetek a hírműsorok között. Más csatornákon unalmas emberek még unalmasabb témáikat fejtegetik. Témák, amelyek alatt belülről szoktam megvizsgálni a szemhéjamat! Egyszer csak tágra nyílik a lecsukódni készülő szemem!
A bemondó beolvassa: A következő műsor címe: - Hogyan kell egymilliót lopni!

Mi van itt? Tolvaj iskola? Esetleg politikusok szakmai továbbképzése? Engem hiába is akarnának megtanítani lopni, ha eddig nem tanultam meg, - akkor már nem is fogok! Hiába is szeretnék megtanulni, én biztos, hogy genetikailag másképp vagyok kódolva. Nincs elég vastag bőr az arcomon hozzá! Arról nem is beszélve, hogy sohasem jutnék a húsos fazék közelébe, mert azt csak a csókosok tudják egymás között megközelíteni!

Mára már tutira biztosítva van, hogy ne kelljen az alacsony vérnyomásomra gyógyszert bevennem. Bosszúsan átkapcsolom a tévémet egy újabb csatornára. Itt éppen a „kedvenc” reklámom megy! Az általam eddig nagyra becsült Szilágyi János győzködi az 1930, és 1970 között születetteket. ….és gondoljon a szeretteire! Akár három, és félmilliót is fizethetünk, a nálunk kötött, és megfizethető biztosításért! Ne verje a szeretteit költségekbe! Gondolja meg! Nincs szükség orvosi igazolásra az ön egészségi állapotáról! Manapság egy temetés elérheti az egy millió forintot is! Hívjon minket, és mi garantáljuk, hogy….

Úgy látszik, hogy van az a pénz, amiért mindent el lehet vállalni….

Belegondolok! Naponta többször is megy ez a reklám! Biztos, hogy nem lehet olcsó a sugárzása. Vajon mi lehet ebben a csapda? Mert, hogy van benne valami svindli, - az szinte biztos! Annyira hihetetlen ez az egész! Vagy nem is ebben kellene keresni a lényeget? Talán csak nem az EU-s pénzek elköltésének az igazolásáról szól ez az egész?

A cikket írta: emillio

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Egymilló helyett ma már egymilliárd az alsó határ, amit érdemes ellopni!
Nagggyon jóóóó!
...(:-D) .... Csak kis tételben tanítják, a lopást!
Az összes többi a fejlődés hatása!
puha vagy, jenő! lopni nem 1 milkát kell, akkor lefülelnek, és mehetsz a sittre, ahol már az udvarlók egész hada vár. 1 milliárd a minimum.
persze nem mindegy, hogy kinek a veje vagy.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: