újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Várom az esőt

Látogatók száma: 37

Dörög az ég, felhőpaplana mögé bujdokolt a Nap, sötét felhők vonulnak felettünk, a lakásomban összetorlódott a meleg, még huzattal sem tudom elűzni.

Vedelem a hűtőszekrényből kivett, jéghideg kristályvizet és izzadok.

Nincs kedvem kimenni az utcára, pedig sétálnom kellene legalább egy fél órányit, nem lehet állandóan a laptop mellett ülni.

Csepereg az eső, felveri az út porát, de neki is melege lehet, mert gyorsan eliszkol, még annyit sem tesz meg, hogy maga helyett elküldi hozzánk, a hőségtől fuldoklókhoz a szelet, hogy tegye a dolgát, kavarja meg a levegőt, fújjon be ablakainkon egy kis hűs levegőt.

Ám eltűnt a szél is, vagy éppen sziesztázik, mi pedig szenvedünk.

Langyos vízben két óránként tusolunk, mire megtörölközünk és felöltözünk valamely lenge ruhába, s úgy érezzük, kissé lehűltünk, máris megszomjazunk, isszuk a vizet, és ismét izzadunk.

Tetőtérben lakom, s annak az az előnye, hogy napközben a palatető magába szívja a meleget és este úgy ontja magából, mintha ez lenne a kötelessége, s nekem már nem kell ahhoz fürdőbe járnom, hogy szaunázzak.

Emillio barátom kapacitál, hogy vegyek egy mobil klímát, de nem állok kötélnek, mert nem szeretem, elég rossz tapasztalataim vannak róla, még annak idején az irodánkban és a céges kocsinkban is volt.

Nincs mit tenni, vedelem a kristályvizet és várom az esőt.

A cikket írta: Yolla

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Szia Yolla!
Végre esett, legalábbis itt, egész éjszaka, hatalmas vihar közepette ... Persze örültem, de délelőttre már elviselhetetlen a párás meleg ... és mi lesz pár nap múlva.
Nálad újabb kristályvizes időszak következik.

puszi
Ne is mondd, ezt a meleget már se ember, se állat nem bírta. De végre hűvös(ebb) van! :)
Remélem, ez az extrém forróság már nem tér vissza, legyen csak szép, egyszerű nyár!

Pussz,

Tündér
Yollám, olyan ez az írásod, mint egy prózavers, lehangoló és szomorú volta ellenére nekem nagyon tetszett. Úgy is mondhatnám, teljes mértékben átérzem! :-)

Nálad legalább volt szél, de itt valami végtelen fülledtség van csak, de éjszakáig már guggolva is kibírom az ígért esőt, azt sem bánom, ha vihar lesz, csak legyen már valamiiiii!

Jó éjt, puszi
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: