újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Tengeri nyúl

Látogatók száma: 40

A tengeri nyúl nem kukoricából készül, és semmi köze a tapsifüleshez.

Camouflage, mondta a 75 méter hosszú interjúalany, aki óvatosságból csaknem teljesen belefúrta magát a puha iszapba, és gyakorlatilag csak a két orra látszott – igen, kettő van a feje tetején, és nagyon sok jóindulat kell ahhoz, hogy ezeket nyuszifüleknek lássuk. Aplysia Vaccaria egykedvűen folytatta: Megszoktam ezt az életmódot. Lehet, hogy meglepően hangzik, de itt születtem a tenger fenekén. Egyszer majdnem kisétáltam a partra, de még idejében rájöttem, hogy az életem értelme a fenék. Sosem tudnék hűtlen lenni a fenékhez, amely eltartotta az őseimet.

Jól hallottam? Ön majdnem kisétált a partra? De mégis mivel?

Mivel, mivel? A lábammal. Ez itt csak a camouflage miatt látszik hasnak. Ön azt hitte, hogy ez mind az én hasam? Mindössze két kiló vagyok, és ez egyáltalán nem sok a magasságomhoz képest. Önnek mennyi a BMI-je? No jó, nem kell válaszolnia. Elárulok egy titkot: Haslábú vagyok. Érthetőbben gastropoda.

Folytassa, kedves hölgyem, nagyon érdekel.

Ki nem állhatom, ha nőneműnek néznek. Hogy jutott eszébe ez a sértés?

Végtelenül sajnálom. Megtévesztett a név, Aplysia. Mivel a-ra végződik – és ha mást nem is, de a ragozást a fejünkbe verték az iskolában. Skóla, skólu, skóle, skólámi –

Micsoda? Ön azt hiszi, hogy én egy orosz puhatestű vagyok?

Miért baj ez? Én kifejezetten szeretem a Vologyát és a Szergejt, amióta az utolsó tankjaikat is elvitték.

Én kozmopolita vagyok. Minden fenéken jól érzem magam, ha elég meleg. Legjobb a meleg fenék.

Bocsánat, most, hogy jobban odanéztem –

Téved, uram. A szivárványszín is csak a camouflage miatt van. Lényeg a változatos táplálkozás. Ha kékmoszatot eszem, egészen kék leszek, kizöldülök a zöldmoszattól, és ha vörösmoszat a menü –

Tudom, akkor vörös lesz. Jobban is teszi, ha idelent marad. Nálunk betiltanák, mint önkényuralmi jelképet. A sógoromat majdnem felakasztották egy vörös csillag miatt. Végül sikerült megértetnie a bíróval, hogy nem vörös, hanem piros.

Hallottam egy ilyen játékról, az a neve, itt a piros, hol a piros. Azért nem akasztanak?

Hová gondol? Mi körömszakadtáig védelmezzük a bűnözők személyiségi jogait. De még mindig nem tudom, ha Ön nem hölgy, akkor micsoda?

Hermafrodita vagyok. Nagyon ajánlom az emberiségnek is. Teljesen ki lehet küszöbölni a házasság címen összefoglalt zavaró tényezőket. Nincs az a partner, akivel csak megközelítően olyan elégedettek lehetnénk, mint önmagunkkal. Megcsalás kizárva, vitatkozni pedig egyszerűen nem érdemes.

De mégis – nagyon unalmas lehet, egész nap egyedül, mindig ugyanaz a fenék.

Nem mondhatnám. Engem például teljesen lefoglal a camouflage. Állandóan azon töröm a fejem, hogyan álcázhatnám jobban magam. Nem is gondolja, hogy egy tengeri nyúlnak mennyi ellensége van. Az egyik parám az, hogy közmunkára kényszerítenek. Több ismerősöm dolgozott korallzátonyokon. Először nagyon jó volt, pancsoltak a langyos vízben, annyi algát ehettek, amennyi beléjük fért. De aztán elfogytak az algák, és tudja, mi történt velük? Éhen haltak. Éppen most kaptam egy e-mailt az egyik barátomtól, azt írja, hiába kérvényezik a hazautazást. Ő már azzal is kiegyezett volna, ha csak a hamvait szállítják haza, de nem. A gaz multik sajnálják tőlük a hajójegyet.

Ilyenek ezek az egész világon. Az anyósom árufeltöltő volt a tecsóban, és képzelje, egy hónap alatt egyszer sem küldték el nyaralni.

Gyalázat. És ez még semmi, rossz ízlésű emberek megesznek minket. Felszeletelnek, bele a wokba, aztán nyakig benne vagyunk a szószban.

Ezt nem hiszem el!

Miért, Ön még sosem járt kínai étteremben?

Régebben igen, de újabban egy gramm lóhús sincs a lasagnéban.

Úgy, szóval lóhúsevő! Mindjárt sejtettem, hogy a dolog nem tökéletes. No majd én likvidálom Önt. Hallott már az Endlösungról?

Jaj ne, mi ez a rusnya folyadék?

Ez nem folyadék, hanem mérgező tinta, a tengeri nyulak biológiai fegyvere. Blurp! No még egyet, a másik oldalról is. Sajnálom, de csak egy bulvár újságíró volt. Elgondolni is rossz, mennyi szamárságot firkált volna össze a nyilatkozatom helyett.

A cikket írta: Müszélia

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: vikibal

Müszélia kérem! Ön is érzi, hogy nyulakra mindenkinek szüksége van?

én a nyulakkal vagyok
Müszélia kérem! Ön is érzi, hogy nyulakra mindenkinek szüksége van?
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: