újabb események régebbi események további események
21:08
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:33
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
11:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:16
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Ezoterika

Látogatók száma: 47

Üdv. Sanda és Chaty.

Örülök,hogy érdekel beneteket az ezoterika.Én legjobban a jós álmokkal és az időutazásrol szeretek foglakozni.Most a jós álmokról írok.
Van olyan jós álom ami logikus.Pl:Azt álmodod,hogy a munkahelyeden fizetésemelést kapsz.Ez ugye benne van a pakliban ez nem jós álom mert logikus kövtkeztetés.Persze nem biztos,hogy kapsz.Van az igazi jós álom.Pl:Azt álmodod ,hogy Kínában berobban egy bánya.Az,hogy mikor történik nem oylan fontos,de általában a közel jövőben.Na ez jós álom hisz honnan is tudhatnád.Akkor van olyan is amit én úgy hívok,hogy lélekrepüls vagy léleklátogatás.Pl:Azt álmodod,hogy elüt egy autó egy biciklis embert éjjszaka a vasúti átjáró elött és meghal a biciklis.Másnap olvasod vagy halod a hírekben pont így.Ezt igazábol csak úgy tudom megmagyarázni,hogy a halott férfi lelke meglátogatogatott mert érezet,hogy fogékony vagy az iylesmire és te voltál a közelben aki fogékony.De azt,hogy a te lelked,hogy került oda nem tudom.De nem rémísztő mint a filmekben.Akkor van a jelentéktelen álom ezt én így hívom.Pl:Azt álmodod,hogy utazol egy vonaton a másik oldalon ül egy nő és hirtelen elkezd fuldokolni csak ketten vagytok a kocsiban ennyi.Másnap jön egy hirtelen gondolat,hogy fel kéne menni pestre venni egy-két dvéd-ét.Éppen,hogy csak eléred a vonatot le ülsz és ott a nő a másik oldalon.Nem is foglakozol vele mert nem tulajdonitottál az álmodnak semmit csak egy kicsit,de nem érdekel viszont csak ketten vagytok a kocsiban.Jön a kalauz lekezelei a jegyedet aztán elmegy.Hirtelen a nő elkezd fuldokolni mint az álmodban az egyből beugrik.Mire oda mész hozzá jön a kaluz pedig nem szokott kétszer jönni ha kevesen vannak fölleg,hogy csak ketten vagytok a kocsiban.Szóval ad neki egy kis vizet kicsit előredönti és a nő jobban lesz.Na ennek mekkora az esélye?? Semmi!A jós álmokról ennyit tudok.Majd írok az időutazásrol is és van még egy az az a megérzés,de nem apró dolgok persze azok is lehetnek.Örülnék ha írnátok bármit aztán majd megbeszéljük.
Viszlát.

A cikket írta: Aleister

0 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Koszonom Aleister, erdekes dolgokrol irsz. Engem ezobol sok dolog erdekel, de igazi terepem nekem is az almok.

Hehe! Egy munkahelyi treningen volt alkalmam megtapasztalni, hogy mennyire bevonzzak egymast a kozos erdeklodesu emberek, es lam, most is az ezoteria almos resze kerult eloterbe. :)

Engem is erdekelnek a szimbolumok, igy Jung szimbolum megoldasai is. Erdekes volt Freud Alomfejtese is. Kulon jo tema a jos almok, de ne feledjuk, ha mar ezoteria, az elozo elet almokat sem.

Megkoszonom, ha leirjatok te is, Sanda is, a gondolataitokat a temarol, es igerem, en is irok.
Engem a jungi szimbólumok és archetípusok problematikája érdekel leginkább.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: