újabb események régebbi események további események
21:08
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:33
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
11:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:16
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Bálna

Látogatók száma: 48

A bálna hozzátartozik az általános műveltséghez. Mindenki tudja, hogy egy szörnyű nagy hal, kiváló kapcsolata van az égi hatalmakkal, és a legszívesebben gyáva prófétákkal táplálkozik. Akik fölött a tök is elszárad. Hogy egy divatos kifejezést használjak, csicskamajomkutyák. Prófétakoszton 180 tonnára is meghízhat, de csak akkor, ha kék. A többiek zumbáznak, kardióznak, gyúrnak, sőt gyurmáznak. Nem is kerülnek be a világirodalomba.

Nagyon sokféle bálna van, na nézzük.

A kiabálna súlyos identitászavarban szenved. Nem tudja eldönteni, hogy ő most az északi hideg tengerek lakója, vagy a trópusi brüggölőben érzi jól magát. Közben a próféták meghúzzák magukat Ninivében. What a shame. Vagy inkább kár? Bele se merek gondolni, hogy abból a 180 tonnából mennyi esik a… nasszóval, méretes darab lehet.

Az ordibálna nagyon hasonlít a kiabálnához, csak sokkal hangosabb. Állítólag zenél is. Vagy az a delfin? Mindegy, az is csak hal, mint a lengyel kollégájuk, Pan Gasius.

Himbálna, mint a neve is mutatja, kizárlag hímnemű. Azt nem mondtam, hogy heteró is, mert a mai világban komoly sértés, ha valakit alaptalanul leheteróznak. Annál rosszabb, ha van alapja a feltételezésnek. Minimum bi, tri, vagy izé, nem is tudom. Matekból fel voltam mentve. Néha a matektanárok is védelmet érdemelnek, nemcsak a kullancs, a tigrisszúnyog vagy a mezei poloska. A változatosság gyönyörködtet. Már akit.

Méntelepeken találkozunk a lóbálnával. A mén, az mén, a kanca csak áll, és hagyja magát, Akkor előbb szabadul. Régóta tudjuk, hogy a ló okos állat. A vasaló nem. Mindig összegyűri az ing elejét.

A lóbálna kedvenc étele a zabálna. Néha kockacukrot is. Pacalpörköltet csak azért nem, mert azt a gazdája is szereti.

Pályafutása elején tart a próbálna. Mit próbálna? Természetesen szerepeket. Miért pont ő ne próbálna elhelyezkedni a médiában? Ahol a lovetta van. Persze nem mindenkinek. Ez az a munkaterület, amelyen igazán csak a belső értékek számítanak. A külsőt kiválóan helyettesíti a fotósopp. Vagy a fotóstopp. Stopp, ennyi elég volt, próbálkozzon máshol. Majd értesítjük. Arról, hogy mikor lesz a következő népszavazás.

Tudta, hogy az abálna mivel foglalkozik? Igen – nem – nemigen – holott. Ezek a rossz válaszok. Be kellett volna mondani az unalmast – ja nem is. A szalonnát. Az abálna természetesen szalonnát abálna. Abalében, Abaligeten, abajában.

Mit csinálna a cibálna, ha hagynák neki? Ci. A dobálna do, a plombálna plomb, de azt legalább nagy applombbal tenné. Mi mással? A karjai elkorcsosultak, hátsó lábait az evolúció nagy forgalmában elvesztette. A becsületes megtaláló nyugodtan megtarthatja, a becstelen inkább készpénzt szokott találni. Nem a kenguru erszényében.

Egy időben a baribálnát és a hannibálnát is külön alfajoknak tekintették. De most kiderült az igazság, mindketten svihákok, csalók. Kéretik erősen gyanakodni, ha telefonon jelentkeznek azzal a falmelléki dumával, hogy az unoka megtört egy kocsit, és a kedves nagymama legyes szíves betenni a pénzt az odvas fába. Főleg ha a hannibálna ugyanakkor Lecter is.

A cikket írta: Müszélia

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Nekünk is van egy cetünk, a Duna pesti oldalán, rátelepítették két régi raktár épületre, s ha megnézitek, belül többnyire üres, gondolom, magas a benne lévő üzlethelyiségek bérleti díja. Magyar módra épült, rengetegbe került, és abszolút felesleges volt beleölni a sok pénzt, mert több,mint a fele üresen kong.

megtekintés Válasz erre: Black Ice

Ezt szívből cetelem igaz! Persze nem a közép-európai idő (angolul Central European Time, CET), sem a cetelem adósságrendező hitelt népszerűsítem most csakis az eredeti igaz Cetacea szerint cetelem :) Dick ha már Moby :) Ahab kapitányi szeretettel. Komolyan ezt jó volt most olvasni. Gratulálok!

köszi
szívesen veszek további felvilágosítást bálna ügyben
Ezt szívből cetelem igaz! Persze nem a közép-európai idő (angolul Central European Time, CET), sem a cetelem adósságrendező hitelt népszerűsítem most csakis az eredeti igaz Cetacea szerint cetelem :) Dick ha már Moby :) Ahab kapitányi szeretettel. Komolyan ezt jó volt most olvasni. Gratulálok!
Remek ötlet, és ami a fő, végtelen variációs lehetőséget kínál.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: