újabb események régebbi események további események
07:31
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Az erdő szélén

2016. október 18. - Látogatók száma: 48

Vihar után..

3. rész

Elmúlt a vihar és vele együtt a felhők is tovaúsztak. Az ég kitisztult, a nap kisütött. Semmi sem lehetett a látványhoz fogható és a nyolc fős csapat figyelmét már valami egészen más, a táj lenyűgöző szépsége kötötte le. A korábbi incidens, a hármas, Zoltán, Emília és Éva a vihar elmúltával már nem volt érdekes a többiek számára, a rengeteg látnivaló mellett elvesztette a jelentőségét, a viharnak tudták be, és a felocsúdás után feledésbe is merült a részükről.

A nap hátralévő időszakában az Éger-völgyi-tavat célozták meg, ahol a tó vörös homokkővel volt körbefogva. A csapat vezetését a környéket jól ismerő mindenki Lacikájára, a fiatalabb korosztályt képviselő belső ellenőrre, a szépfiúra bízták, aki gondoskodott arról, hogy semmi fontos látnivalót ne mulasszanak el, ezért nyugat felé vette az irányt. Az ereje, energiája teljében lévő fiatalember nem igazán gondolt a csapat többi tagja korlátozott erejével és remek kiindulópontot talált a Jakab-hegy felfedezéséhez a Pécs nyugati feléből induló Orfű felé vezető út irányába.. Egészen a tóig meg sem álltak. Természetes, hogy ki jobbra, ki balra dőlt a fáradtságtól.

Egy ilyen fáradtságos, hosszú utat, bármennyire is volt csodálatos, elemózsia és frissítő nélkül nehéz lett volna kibírni, ezért mindenki örömére előkerültek végre a hátizsák mélyéről a becsomagolt finomságok, élvezettel kicsomagolva. Ettek, ittak és minden gondot hátrahagyva jól érezték magukat..

A bőséges lakoma után folytatták megkezdett útjukat, melynek során a csapat tagjait bőven kárpótolta a rengeteg látnivaló a vihar által elszenvedett riadalomért, aminek már nyoma sem volt látható. A természet igazi szépségét megmutatta. Nem úgy a szívekben! A jelenlévők nem tudhatták, hogy három ember sorsát indította el és határozta meg egy eddig ismeretlen, egészen más irányba az erdő szélén, a vadászház előtt átélt viharos szél.

Két ember életét ez a kirándulás hozta össze. Nem számítottak erre, nem készülhettek fel rá időben, de az érzéseiknek ettől kezdve szabad utat engedtek. Az elkövetkezendő napok, hetek mindhármuk számára keservesek voltak ugyan, mert le kellett zárni külön-külön és egyenként a régit, a múltat és valami egészen új élet kezdődött el, nem csak számukra, de aminek vesztesei is voltak.

Évek teltek el. Boldog és keserves évek váltották egymást, rengeteg buktatóval, de az érzés erősebb volt mindennél. Mindketten leküzdötték az akadályokat és ki tudja meddig és hogyan élhettek volna egymást boldogítva, ha, mint ennek a mesének nem az lett volna a vége, hogy egyikük elment örökre, magával vitte az erdő széli vadászház csodálatos emlékét és egy mindennél erősebb vihar, az élet vihara nem töri ketté életüket.. Ki tudja? Talán ez az egész meg sem történik, ha az a vihar ott az erdő szélén nem lett volna, akkor talán ennek az életmesének sem lett volna ilyen szomorú a vége, de a mesét nem mi írjuk, hanem az élet.

Itt a vége, fuss el véle!

A cikket írta: zsoltne.eva

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2018. október 19. 20:01

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva - 2018. október 17. 09:46

Kedves Sanda, eltűntél, semmit sem hagyva nekünk belőled. Ha legalább tudnánk mi akadályoz abban, hogy néha felénk nézz?! Kit takar az avatarod? :-)

Az a rossz, Éva, hogy akik mögött nem ismerjük az igazi embert... Azt se tudjuk meg, hogy élnek-e még.

Se Sanda, se Müszélia. És csak remélem, hogy nincs semmi bajuk.

Pussz, Tündér
2018. október 17. 09:46

megtekintés Válasz erre: Sanda - 2016. október 20. 09:43

Ha tudnátok, milyen szívesen játszanék én is.

Kedves Sanda, eltűntél, semmit sem hagyva nekünk belőled. Ha legalább tudnánk mi akadályoz abban, hogy néha felénk nézz?! Kit takar az avatarod? :-)
2016. október 20. 09:43
Ha tudnátok, milyen szívesen játszanék én is.
2016. október 20. 09:19

megtekintés Válasz erre: - 2016. október 20. 09:02

Szia Sanda!

Ha figyelmesen olvasod akkor nem össze csapott. Igen az első rész nagyon izgalmas volt,. Jár a
pont

Köszi, Joboszi!

Az olvasóknak írunk, kiben mit hoz le, és örülök, ha tetszett.

Nem ébredünk egyformán. Már majdnem kedvemet szegte Sanda negatív véleménye. Pedig ez csak egy tét nélküli játék, mint egykor a "kazánkovács", meg a "pitypalatty". Hát azok a szavak valóban feladták a leckét.

Mi lenne, ha élesbe menne, valami "feltéttel"?

Két festés pamacsolás között, kockáztatva, hogy ne égjen le közben a főétel?.. Kimosakodva igyekszünk és minden egyebet hanyagolva pötyögünk le itt összefüggő történeteket és akkor még csak nem is tetszik, amit produkáltunk? :-)

Puszi!
 
2016. október 20. 09:02
Szia Sanda!

Ha figyelmesen olvasod akkor nem össze csapott. Igen az első rész nagyon izgalmas volt,. Jár a
pont
2016. október 18. 13:27

megtekintés Válasz erre: Sanda - 2016. október 18. 12:24

Nem értem a végét, az egyikük eszerint meghalt volna?

Szerkezetileg nem jó a mű felépítése, az utolsó rész, mely jóval hosszabb időt
foglal magába, aránytalanul rövid az elejéhez képest.

Kicsit összecsapottnak tűnik a vége.Kár, mert ígéretesen indult.

A játéknak éppen ez a lényege, hogy mindenki úgy fejezzen be egy történetet, ahogy az neki tetszik.. Példának okáért te ezt a történetet befejezhetnéd másként... Onnan kezdve, hogy...

"Boldog és keserves évek váltották egymást, rengeteg buktatóval, de az érzés erősebb volt mindennél. Mindketten leküzdötték az akadályokat és ki tudja meddig és hogyan élhettek volna egymást boldogítva, ha..."

innen már te folytatnád?! :-)
2016. október 18. 12:24
Nem értem a végét, az egyikük eszerint meghalt volna?

Szerkezetileg nem jó a mű felépítése, az utolsó rész, mely jóval hosszabb időt
foglal magába, aránytalanul rövid az elejéhez képest.

Kicsit összecsapottnak tűnik a vége.Kár, mert ígéretesen indult.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: