újabb események régebbi események további események
07:37
Virág módosította a naplóbejegyzését
07:36
Virág új bejegyzést írt a naplójába
07:33
Virág módosította a naplóbejegyzését
05:25
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
05:25
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
15:41
Ilona új cikket töltött fel
07:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:32
Zsüsztin új bejegyzést írt a naplójába
20:57
hheenniiaaa regisztrált a weboldalra
19:38
Janó új cikket töltött fel
10:22
Zsüsztin új cikket töltött fel
17:55
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
15:22
Janó módosította a cikkét
11:34
Virág új bejegyzést írt a naplójába
08:07
gvali módosította a cikkét
18:10
Janó új cikket töltött fel
10:48
L. Alexa módosította a cikkét
05:51
L. Alexa új cikket töltött fel

Fogyassz le

2010. április 7. - Látogatók száma: 137

Igen sok fogyókúrás, diétás, zsírszegény, szénhidrát szegény...stb névvel illetett étrend létezik. Barátnőim időről időre belevágnak egybe. Azonban a várva várt fogyás többnyire elmarad.

Bizonyára, sokan vannak, akik a fél életüket azzal töltik, hogy le akarnak fogyni. De nem sikerül. Amikor a barátnőim hozzám fordulnak tanácsért, többnyire azt várják el tőlem, hogy adjak nekik egy étrendet, lehetőleg ne legyen macerás, és heti egy két nap mozgással letudható legyen. A kilók meg szépen olvadjanak le.
Én olyan ember vagyok, aki szeret a dolgok mélyére ásni, megfejteni a titkokat, bele látni a működésbe. Ennek köszönhetem, hogy a zsírvesztés témakörében viszonylag széleskörű a tudásom. Aki eddig számtalan kudarcba fulladt fogyókúrán van túl, annak a következők segítségként szolgálhatnak.
Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Ha le akarsz fogyni, abba munkát kell fektetni és az alapoknál elkezdeni ismereteid bővítését. Ez ott kezdődik, hogy mi az a zsírvesztés, és hogy működik. Mert ugyebár zsírból akarunk fogyni, nem izomból. El kell szomorítanom azokat, akik a "szinte nem eszek és akkor lefogyok " táborba tartoznak. A nem evéssel, pontosabban a nem elegendő táplálék bevitellel, testünk nem a zsírsejteket fogja lebontani, hanem az izomzatból és máshonnan vonja ki a tápanyagot. Zsírt minimálist fogunk veszíteni. Pár hét után kiéheztetjük magunkat, elgyengülünk, és feladjuk. Visszatérünk régi étrendünkhöz amitől elhíztunk.
Kedvenc testgyilkos diétaként tartom számon a 90 napos elnevezésűt. 2 jó barátnőm az egyetem 5 éve alatt jó párszor kínozták ezzel magukat (ezt nevezem én igazi kínzásnak minden szempontból). Ki lehet találni, hogy néznek ki ma. Így van, mai napig plusz kilókkal küzdenek, viszont már bele is untak. Nem is értem hogyan gondolhatja azt valaki, hogy ha ugyanazokat a szemét ételeket eszi csak más sorrendben, meg egy nap csak egyfélét, akkor majd attól lefogy, és úgy is marad amíg világ a világ. Hogy nem gondol arra, hogy ez mennyire káros a szervezetnek? Mert nincs tudása a helyes táplálkozásról, a diéta szabályairól. Csak a látszat számít. Ami a felszín alatt a testben zajlik meg kit érdekel?
Ha valaki úgy akar autót vezetni, hogy fogalma nincs melyik a gázpedál, és a fék, ne csodálkozzon, hogy nem halad, vagy folyamatosan összetöri magát.Csak elmegy az egésztől a kedve és belefárad. Pedig van megoldás, lehet élni vékonyan akkor is " ha mindig egy kicsit duci voltam ". Meg kell tanulni vezetni, és nem árt egy gyakorlott oktató.
Mit kell tennünk konkrétan? Következő cikkemben, erről írok.

A cikket írta: Mila

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. január 31. 18:18
Szia Mila . Tetszett a cikked , 5 adtam .
Puszi . cuki1
2010. április 15. 21:49
:)) Örülök.
2010. április 7. 23:34
Nagyon cukik :)
Elméletben mindenki sokkal pengébb, mint a megvalósításban, sajnos nekem is kellett és kell küzdenem.
Semmi olyat nem írok, ami már nem köztudott, de megpróbálok elmagyarázni pár dolgot, hátha segít.
2010. április 7. 20:44
Már alig várom, hogy megírd a folytatást. Elég sokat tudok a témáról, de azokat az emlegetett szabályokat nem mindig tudom betartani. Szenvedélyem láthatod az avataromon is.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: