újabb események régebbi események további események
23:48
emillio módosította a cikkét
23:47
emillio új cikket töltött fel
21:00
Black Ice módosította a cikkét
20:58
Black Ice új cikket töltött fel
16:14
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
16:12
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
15:46
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
22:58
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
18:26
L. Alexa új cikket töltött fel
18:23
L. Alexa új cikket töltött fel
17:06
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
13:14
gvali válaszolt egy szavazásra
13:13
gvali válaszolt egy szavazásra
13:13
gvali válaszolt egy szavazásra
13:13
gvali válaszolt egy szavazásra
09:16
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
08:17
L. Alexa módosította a naplóbejegyzését
08:16
L. Alexa új bejegyzést írt a naplójába
22:02
Black Ice módosította a cikkét
21:57
Black Ice új cikket töltött fel

„Akkor mire volt jó?”... (Játékra)

2018. szeptember 30. - Látogatók száma: 28

„Benne van a címében!” Az öt szó köré helyezve, kiválóan alkalmas volt a játékra. (Naspolya, Utazás, Lustaság, Lepedőakrobata, Békepipa)

Egy adottságát kivéve, szinte semmire sem volt jó. Egyszer az életben, a véletlen mégis az utamba hozott egy nem kifejezetten szép, vagyis akkor elég ronda külsővel megáldott férfiembert. Akit - ha most kérdeznéd tőlem - messze eltanácsolnálak a közeléből is, mert a vele való barátkozás minden formája csak ráfizetés lenne, és a végén pedig a keserű levét egyedül neked kéne meginnod. Nem hinném, hogy szükséged van erre! Ezért most szólok.

Megtapasztaltam ugyanis kívül, és belül. Bár ne tettem volna, akkor most eggyel kevesebb kellemetlen emlékeim között kellene kotorásznom, és ez a nagy utazó nem szerepelne benne. Nem éppen ideje-korán, elég sokára, de végül sikerült fügét mutatnom ennek a lepedőakrobatának. Ha egy olyan gyümölcshöz kéne hasonlítanom őt, amit nem lehet frissen fogyasztani, hanem megvárni, amíg télre beérik, az a naspolya lenne. Igazán csak akkor volt jó valamire, amikor eluralkodott rajtam a lustaság, kvázi alternatívát, átmenetet jelentett a tenni vagy nem tenni, olyan minden mindegy cselekvések között, és kifejezetten erre, a télen kapható szottyos, csúf egzotikus gyümölcsre vágytam. Elég fura ízlésre vall, mondhatnád, beismerem, de mit tehetek, ha egyszer egy évben szeretem a nassolást.
Áldom az eszemet, amikor hosszú szünet után, hogy szívjuk el a békepipát többször is megkeresett, de ellent tudtam állni!

Végezetül egy jó tanács elsősorban magamnak, másodsorban neked. Csak óvatosan az egzotikus gyümölcsök fogyasztásával! Nem árt megvárni, amíg beérik. Éretlen kapcsolatokba nem szabad fejest ugrani. Jól meg kell ismerni kívül és belül.

Cikket írta: Zséva

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: