újabb események régebbi események további események
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Szuper erős (2)

Látogatók száma: 55

Kincs, ami nincs… Pedig, ha tudnák, sokan vannak, hogy kincset hordoznak a szájukban, csak hajlamosak róla megfeledkezni időnként, hogy mi minden jó érzés ott kezdődik és sajnos sokaknak ott fejeződik is be. Csak gondolj az uborkaszezonra!

Idáig eljutnia sem volt egyszerű egy évvel ez előtt, főleg nem fájdalommentes, de ezen szerencsére már túl jutott. Ami ezután jött, elkerülhetetlen, és abba belenyugodni csak idő kérdése volt.

Komótosan állt neki a vacsora előkészületeknek, aminek olyannak kellett lennie, hogy minden falatját külön-külön is élvezni tudja, megforgatva párszor a szájában és legalább harmincszor megrágva még mielőtt lenyelné. A kedvencét készítette el, pár szelet csirkemellet rántott ki szezámmagosan, mellé friss kenyérrel és a tányéron szépen elrendezett friss paradicsomot és hosszában vágott roppanós uborkát eszik majd hozzá - gondolta egy évvel ezelőtt.

A rágás örömétől hosszú idő óta megfosztva már nem tudta élvezni igazán az étkezéseket. Hol van már az, amikor nem győzte kivárni, hogy elkészüljön egy-egy étel, és menet közben csillapította ezzel-azzal éhségérzetét? A csecsemőételek kora lejárt! - gondolta. Nem mintha nem szeretné a különféle főzelékeket, mártásokat, de azt is csak valamilyen feltéttel fogyasztotta mindig is szívesen. Kedvencét, a töpörtyűt sem kell ezentúl ledarálnia, hogy érezze az ízét, hanem azon mód, frissen kisütve, porcosan - mert úgy az igazi - fogja nem csak megenni, de élvezni is…Ilyen és hasonló gondolatok motoszkáltak a fejében, miközben a serpenyőben sercegett az olaj és mielőtt három kis szuper erős ragasztó pöttyöt rányomott a protézisére.

Legutóbb - van annak már vagy egy éve - azt sem tudta melyiküket sajnálja jobban, a technikusát, aki igazán elkövetett mindent, amit csak lehetett, de mégsem akart sehogy sem passzolni, lenn maradni az a fránya fogpótlás a szájában, mindig igazítania kellett rajta valamit, de legalább ez már a sajátja volt! Felejtse is el már azt a kis gikszert menet közben, ami történt, megtörtént. Elcserélték? Hát istenem! Ők is csak emberek! Vagy saját magát sajnálta jobban, mert olyan idegenszerűnek érezte, ami valójában az is volt, hiszen nem véletlenül mondták, hogy addig örüljön, amíg vannak saját fogai? Sajnos – be kell lássa - az már a múlté. Nem tágított, egyre csak erőltette egészen addig, amíg az olyan nem lett, hogy már alkalmasnak érezte használni is a pótlását, nem csak a kirakatban nézegetni, tükör előtt próbálgatni. Tudta jól, hogy ez nála nem kényeskedést, hiúságot jelent, bár nagyon sokat javított már így is a kinézetén. Éppen ezért járt olyan kitartóan technikusa nyakára és a végeredményhez mindig egy kicsivel közelebb jutottak, de még így is a majdnem jótól még igen messze volt a tökéletes. De hogyan is adja a tudomására, hogy mit érez jelenleg is, ha ennyire mereven elzárkózik minden további igazítástól – mondván, hogy többet már nem tehet sajnos. Majd a szuper erős ragasztó megteszi a hatását! Isten a tanúja, hogy többször is megpróbálta, de hiába. Nem maradt lent! Egy uborka elrágcsálásához, nem beszélve a szezongyümölcsökről, lásd: cseresznye, is kevésnek bizonyult az ideje.

Hát ez az, amitől mindig is tartott, hogy nem igaz az állítás, hogy valami, ha szuper, mindjárt erős is, vagy csak neki tűnik olybá, hogy ami szuper erős, már az sem ragad?

A cikket írta: zsoltne.eva

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Anyu

Évám!

Ez a valóság.Sajnos csak a reklámokban létezik olyan hogy valaki műfogsorral jóízűen beleharap egy szép almába.Valóságban meg ne próbáld,mert beletörhet a drága pénzen vett fog!Az csak Mary Zsuzsinak ment a tv-ben,aztán ő is fűbe harapott.(bocs,ezt nem hagyhattam ki :),nézd el!)Meg lehet tanulni rágni a művel is,de olyan már nem lesz mint az eredeti.Viszont fájni sem tud,hogy vigasztalót is mondjak :)
Puszi

Köszönöm anyu, ez van sajnos, de tudnunk kell egy jóízűt nevetni az egészen, nem csak kínunkban, ha már tele szájjal nem illik beszélni.. Különben is, mi nem vagyunk mókusok?

Tegnap viszont, mintha a fogamat húzták volna, pedig az a javítás nem volt méregdrága, csak az alkatrész, amit kicserélt, a kiszállás és az a fél óra, ami időt erre fordított. No meg a körítés. De tudta, hova kell ütni a kalapáccsal.

Csak tudod, "azember" mindig oda üt, ahol fáj...

A jobbik oldala viszont ennek, hogy egy újabb kedvtelésemnek adott teret a szaki, az pedig a sütőben való sütés. Majd kárpótolom magam. Kerül, amibe kerül! :-)
Az agyonreklámozott ragasztókról meg ne is beszéljünk! Mese kategória.
Évám!

Ez a valóság.Sajnos csak a reklámokban létezik olyan hogy valaki műfogsorral jóízűen beleharap egy szép almába.Valóságban meg ne próbáld,mert beletörhet a drága pénzen vett fog!Az csak Mary Zsuzsinak ment a tv-ben,aztán ő is fűbe harapott.(bocs,ezt nem hagyhattam ki :),nézd el!)Meg lehet tanulni rágni a művel is,de olyan már nem lesz mint az eredeti.Viszont fájni sem tud,hogy vigasztalót is mondjak :)
Puszi
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: