újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Hajam életútja mostanáig

Látogatók száma: 411

Szőke,barna, fekete, vörös. Nekem már mindegyikből kijutott. Most ezt szeretném veletek megosztani.

Barna hajszínnel láttam meg a napvilágot 24 évvel ezelőtt. Több kísérletezésen is túl vagyok. 13 évesen festettem be először a hajamat, magamnak! a szobámban! Szőke akartam lenni. Nem sikerült. Sajnos másnap az egész iskola nevetett rajtam. Narancssárga hajjal állítottam be, ami foltokban volt narancs,mert hogy úgy festettem be, hogy nem is láttam mit hova kenek. Ezt orvosolni kellett és a 8.-os ballagásomra pirosos-vörösös hajjal mentem(amit nagyon szerettem,de sokak szerint nem állt jól),aztán kikopott és megint narancs lettem. Ekkor döntöttem úgy, hogy tovább szőkítem és szőke leszek. Kb 15-18éves koromig az voltam. Aztán jött a szalagtűző és változtatni akartam, így hát fekete lettem. Na ez nem állt jól,mert úgy néztem ki mint egy boszorkány. Így nagy nehezen csináltattam belőle barnát,majd később rakattam bele melírt, aztán egyre többet, és újra kiszőkültem olyan 20 évesen. Utána jött az korszakom, hogy alul fekete felül szőke. Majd újra teljes szőke egészen hamvasosan. Mostanáig ezt a hajszínt viseltem. Nagyon nagyon szerettem,mert a pasik imádják a szőkéket, de sajnos hátránya is volt. Mindig látszott a sötét lenövés, roncsolta a hajamat stb. Míg nem a múlt hónapban félrerakva mindent bejelentkeztem a fodrászhoz, és befestettem barnára, de persze hagytam benne egy pár szőke csíkot. Azóta sokkal jobban érzem magam, nem érzem, hogy "szőkeként" kezelnének,és a munkahelyemen is komolyabban vesznek. Úgy érzem jó döntés volt. A férfiaknak is tetszik mert természetes. Habár lehet majd egyszer újra befesteném szőkére,de egyenlőre élvezem a barna haj adta örömöket(nem látszik a lenövés, könnyebben kezelhető stb..)Néha szerintem jót tesz a változás. Azt szokták mondani, hogy ha a nő új színű akarja változtatni a haját, az életében való változás miatt teszi. Rám az új munkahely hatott ilyen változással. Raktam fel egy képet, természetesen az új hajammal, várom a kommenteket!

A cikket írta: cintia23

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Tetszett az írás. Nekem 18 éves koromtól volt szőkére festve a hajam, most eredeti barnás szőke kb 1 éve. Senki sem érti miért festettem a hajam, mindenki szerint ez is ugyanolyan jól áll. Nekem dauerolva volt 18 évesen, a dauer víz teljesen kiszívta a színét és ezért kezdtem festeni.
Inkább a belső változás miatt váltottam. Sokat komolyodtam mostanában az elmúlt 1 évben és úgy éreztem a hajamnak is tükröznie kell ezt. puszi
Hi Cintia!
Szerintem neked minden jól áll, de...
Nekem ez most komolyabb lett.
Persze ezt neked kell érezni, hogy a külső belső változással is jár-e, vagy a belső változás miatt váltottál!?
Tetszik.
Pinokkió
Most cintia én barna vagyok, némi kis vörös árnyalattal. Most melírozott a hajam és ebben tökéletesen érzem magam. Érdekes dolgot írtál, én imádom hogy most így nézek ki. igaz mindenkinek van ideálja, de a párom imádja az új haj szinemet, melybe pici szőke is van csempészve. Jó az új külsőm, bár ha belegondolok a barnával sincs semmi bajom, de időnként kell a változás. Legyen szép estéd Orsolya
Örülök, hogy mindenki megtalálja a hozzá illő hajszínt. Én azt is észrevettem hogy teljesen másképp viselkedek mióta barna vagyok. Egy biztos,ha megtaláljuk a nekünk valót,nehezen váltunk.
Kedves Cintia!
Én alapjáraton szőke voltam-vagyok. Aztán egyszer rámjött, hogy vörös akarok lenni. Ennek már több, mint tíz éve. Nem állt jól vissza festettem szőkére, de az eredeti hajszínemet nem kaptam vissza. Azóta mindig csak szőke voltam, a teljes palettát végig próbáltam, míg idén, a párom rávett, hogy csak egyetlen egyszer legyek megint vörös. Mire képes a szerelem..ha már vörös,legyen nagyon az. Intenzív, tűzvörös árnyalatot kentem a hajamra, utólag elmondom, szörnyű volt:-). Mint a három napos vizihulla, úgy néztem ki a fehér bőrömmel, meg a lángoló hajammal. Alig vártam, hogy lehessen ismét festeni, le kellett szívatni a vöröset, ismét szőke lettem. Most ilyen hamvas bézs, de ez jól áll. Férjem, kicsit sajnálja a vöröset, mert neki tetszett, de hamar kopott is, és csúnya volt, azt mondtam, soha többet. Ha belenéztem a tükörbe, nem magamat láttam, és nem éreztem jól magam. Jó nekem a szőke, azt hiszem, már ilyen is maradok:)
Puszi: Judit
 
Kedves Cintia,

ha a lelkednek (meg egyébként is) jót tesz a hajszínváltoztatás, akkor csináld, de -- és ebben Monic bizonyára egyetért velem -- szakemberrel végeztesd, mint legutóbb tetted. A házilagos kivitel rengeteget árt a hajnak -- te is megtapasztaltad --, azonkívül a készen kapható festékekre minden haj másként reagál. Egy jó fodrász kikeveri a színeket a megfelelő árnyalat érdekében, és rendesen fest a hajtőnél is, továbbá összhatásban gondolkodik, hogy mi illik a legjobban az arckarakterhez .
Én imádok fodrászhoz menni, minden negyedik csütörtökön ott virítok. Nincs még egy hely, ahová ilyen pontosan járnék.

Megnéztem a képedet, nagyon jól áll ez a szín, és nem minden pasi a szőkékre bukik. :-)

Szia,

Könyvtündér
Szia!!!! Sok igazság van a cikkedben!!!!! A nő akkor vált hajszínt mikor változást akar!!!!! Most én is ezt tervezem!( Egyébként fodrász vagyok!!!!) Puszi: Monic
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: