újabb események régebbi események további események
23:46
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
23:29
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Jó üzlet - Játékra

2018. április 19. - Látogatók száma: 34

"A kenyereskocsi menetrendszerűen minden hajnalban, nyitás előtt fél órával, ötkor leteszi az élelmiszerbolt ajtaja elé az illatos, frissen kisült kenyerekkel és péksüteményekkel teli rekeszeket.

Hevesen dobogó szívvel és reszkető térdekkel állt a szőke kisfiú a bolt mögötti sarkon, kezében a lopott félkilós kenyérrel.

A fejében vadul cikáztak a gondolatok, hogy visszamenjen és visszategye mielőtt kinyit a bolt, vagy inkább hazaszaladjon az éhező kishúgához, mielőtt az anyjuk felébred a szokásos reggeli másnapos kábulatból..."

Próbálta leküzdeni a bűntudatot, de nem sikerült, viszont azt is tudta, hogy ha az anyja felébred üvöltözni fog, hogy még zsebesnek se jó, nincs egy fillérje se cigire és birra, viszont meg fog enyhülni, ha elmondja, hogy az ennivalót a tőle tanult módon szerezte meg. Elfojtotta a bűntudatot és elindult haza.

Otthon bevizezte a kenyeret és cukrot szórt rá, azt adta reggelire a húgának, majd felöltöztette és elvitte az óvodába, mielőtt iskolába ment. Az anyjuk dél előtt sose kelt fel, mert éjjel dolgozott az utcán.

Amikor az asszony felébredt, táskás szemekkel a matrac mellől előkotorta a cigit és az öngyújtót, és az ágy szélén ülve próbált magához térni. Mostanában nem ment jól az üzlet, elhasználódott a teste, de egy öltönyös idegen jó pénzt kínált a kölykeiért. Egy időre megoldódna minden gondja. Nem akarta tudni, hogy mire akarta őket megvenni, de nem is érdekelte. Csak a két milla forgott a fejében. Talán kaphatna értük hármat is, ha ügyesen csavarja a dolgot. Ha bejön szülhetne újra. Szép szőke, kelendő kisbabákat. Megalapozhatná a jövőjét...

...

Aznap este bejelentés érkezett a rendőrségre bolti lopás ügyben. A rendőrök kiszálltak a Szőke Mari házához. Fél órán belül a gyámügy is kiért és azonnali hatállyal kiemelték a két kisgyereket a családból.

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: