újabb események régebbi események további események
20:34
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:35
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:52
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:15
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
12:59
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
05:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:17
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Az alfa nőstény

2014. február 14. - Látogatók száma: 137

Bálint napi kis ajándék részemről

Az alfa nőstény uralma

Hát nem lányok? Mindig is ezt akartátok, hogy uralkodjatok. Tulajdonképpen minden nőben lakozik egy alfa...szándék. Csak nem mindegyik tudja véghez vinni tervét, mert leggyakrabban ...alfa hímbe ütköznek.
No de ugye léteznek alfa nők. Hát, végül ezért is az alfa férfiak a ludasok, mert túl sok alfa (egyenlő) jogokat adtak nekik, s ők most ha tehetik alfábbak (egyenlőbbek)akarnak lenni, mint a férfiak.
Hogy miért félnek a fiúk az alfa lányoktól? Talán nem is félnek csak a lányoknak tűnik úgy, mivel a fiúk mindent utánuk hagynak, csakhogy meg maradjon a béke, s a nyugalom. Hadd higgye a nő, hogy ő az alfa a családban. Nem baj ha a fiú omega, legalább csendben van, az alfa nő minden este elsírja fölényesen, hogy ő milyen fáradt, ha az omega fiú akar bizonyítani, neki migrénje van. Mindig neki van igaza, nem? Végül is azért alfa. Na nem feltétlenül erősebb, vagy okosabb, hanem, az okos omega fiú jól meg van a sor végén. Az alfa lány nagy port ver fel semmiért. Legtöbbször- példák halmaza igazolja- egy alfácska fiú közelében is már meghunyászkodik. Jaj, hogy alfa a többi nőstények között? Hát ha én farkas lennék a mai falkákban legutolsó lenne egy alfa csaj akit választanék. Minek problémát okozni. Hadd alfáskodjon. Azért igazából hamis az a nézet, hogy a fiúk menekülnek, félnek az úgynevezett alfa lányoktól. Igenis a legtöbb férfi kedveli az erélyes nőt, aki tudja, hogy mit akar, aki karriert is csinál, miközben gyereket szül, háztartást vezet. A férfiak szándékosan engedik a nők hatalmát. Így csak annyit kell mondani, hogy: „igen drágám”, és kész a nyugalom, mehet a meccs, s még a sört is odahozza, a mi...alfababánk.
Hát akkor miért ne legyen alfa?
Ne kössünk, kedves férfitársak már ilyen apróságokba bele. Én igenis meg vagyok elégedve. Van egy alfa feleségem, néha még főzök egy -egy sóletet, de végül is alfa őnagysága végzi el a legtöbb házi faladatit, főz, bevásárol. Hát nem lehet ennyit kibírni?
Bármely férfi büszke lehet hogy egy alfa lány a kedvese. Nagyon könnyű közel férkőzni, minden félelem nélkül.
Csak azt kell megtanulni kimondani, hogy :igazad van anyuci!
És az alfa anyuci olyan szépen a kedvünkben jár, hogy rózsaszínekben látjuk minden álmunkat.
Amíg közbe nem lépik az...alfa anyós.

A cikket írta: Gyuri

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2015. április 8. 10:59
Kedves Gyuri!

Ezzel a kis cikkeddel, bár nem vettem eddig észre, fogalmam sincs miért, de mindent megmondtál, azt hiszem... Remélem még minden a régi és nem késő helyeselni. Csak így tovább! :-)

Puszi
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: