újabb események régebbi események további események
18:13
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
16:23
How to Make $5521 FAST, Quick Money, The Busy Budgeter: ...
09:48
Tündér egy új programot töltött fel
08:55
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:50
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:48
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:46
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:42
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:39
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:36
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:33
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:30
Tündér módosította a naplóbejegyzését
05:36
Paid Studies: Make $9119 Or Even more Weekly: https://earn-3btc-per-day ...
04:01
What's the most convenient means to make $85613 a month: https://hh-k-lo ...
22:16
Forex + Cryptocurrency = $ 3532 per week: https://qq-au-sa.blogspot.com.br ...
17:19
How to invest in Cryptocurrency $ 9492 - get a return of up to 3521%: ...
11:49
How to earn $ 5575 per day: https://jtbtigers.com/earnmorebitcoins820755 ...
10:30
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
21:50
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
20:12
Új cikk került fel a weboldalra

Erotikus

A nő, a férfi és az orgazmus

2011. augusztus 13. - Látogatók száma: 237

Ha a férfinak nincs orgazmusa, azt tragédiaként éli meg. Ha a nőnek nincs, azt mondja: "Nem baj, majd legközelebb lesz!" Lesz egyáltalán? Van, akinek soha sincs. Sok nőt ismerek, akik színlelik az orgazmust.

Egyesek azért, mert sohasem jött még nekik össze, és cikinek tartják a párjuk előtt bevallani az igazat.

Mások azért, mert tudják, hogy a férfinak örömöt szereznek a színlelt gyönyörrel, így a pasi úgy érzi, hogy sikerült boldoggá tennie a nőt.

Vannak olyanok is, akik nem szeretik a szexet, de "kötelességüknek" érzik, hogy lefeküdjenek a férfivel, mert a nőnek ez a dolga, amióta világ a világ. Olvasták, vagy hallották valahol, hogy szex közben sikoltozni kell, karmolni kell a pasi hátát, össze kell gyűrni a lepedőt... szóval megmutatják a fickóknak, hogy menő csajok és nincsenek fából.

Csak sajnálni tudom őket.

Az igazság az, hogy azok a pasik, akik elhiszik, hogy a nőnek valóban orgazmusa volt, vagy nem ismerik a párjukat, vagy egyáltalán nem figyelnek a nőre.

Amikor a férfi és a nő testileg egymásra van hangolódva, akkor minden apró rezzenésből meg tudják állapítani, hogy az mit jelent.

A párom imádja amikor élvezek, és nem lehet becsapni. Amikor eljutok a csúcsra egy 'áramütést' érez. Ezt nem lehet megjátszani!

Csajok, a pasitok jól ismer titeket?

A cikket írta: Lizelotte

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. szeptember 6. 10:18
Az a helyzet kedves hölgyek, hogy a fiúk/férfiak egy csoportja (és voltaképp, mindegy a koruk), a hőzöngő, dicsekvő önképét folyamatosan megerősítő típus és nem is biztos, hogy macsó kategória. Mire gondolok:
„Mire vége a filmnek, asszony már alszik a hasán, de nem gond. Felhajtom a lepedőt, aztán adok neki és mindketten egy jót élvezünk.”
„Asszonynak mindig jó!”
„Persze, hogy élvez, többször is”
…és hasonló, „magvas” gondolatok, dicsekvések röpködnek egy-két pohárka bor után az asztal felett. Azt azért, hozzá kell tenni, hogy 35-40 éves, többgyermekes, diplomás családapákról van szó. (Én mélyen hallgatok..) ..és kiderül más alkalommal, ugyanezen párok, hölgy tagjaitól egy meghittebb beszélgetések során, hogy nincs tökéletes kommunikáció otthon, nincs vagy ritka a tartalmas beszélgetés, és a feleségek sóhajtásból érezni lehet, hogy amit a pasija mond, nem teljesen igaz.
Sok férfi társam, valamiféle „klisének” akar megfelelni, hogy ő tökéletes minden területen és ezt hetente szét kell tülkölni a nagyvilágnak, és ezt az elégedettségbe / tökéletességbe vettet hitét a hálószobába is magával viszi. Eszébe nem jut, hogy az nőnek nem olyan frankó, mint neki! Viszont a másik oldalról nem érkezik meg a szükséges jelzés, hogy nem minden rózsaszín! Vajon miért? Egyszerűbb eljátszani, sóhajtani néhányat, mint belegázolni a sérülékeny lelki világába, ami várhatóan komoly vitát fog okozni. Vajon ezek a férfiak, miért nem tudnak arról, hogy a nő nem élvezett? Miért nem szónak nekik?
2011. augusztus 29. 13:57
Majd kivesézzük a témát. Addig gyűjtöm a gondolatokat. :-)
 
2011. augusztus 13. 10:40
Szia Lizelotte!

Húúú mennyire igazad van. Az igazi orgazmust nem lehet megjátszani. Meg hülyeség is lenne az embernek becsapni saját magát.
Hiszen egy szerelmi aktus attól jó, ha mindkettőnek jó. A kivitelezés másodlagos. (Hüvely, vagy klitorisz által esetleg segédeszközök bevetésével az mindegy.)
Igaz, vannak olyan nők, akik csak a pasi miatt csinálják úgy, mintha nekik is jó lenne. De ebben az esetben mindkettő meg van vezetve.

Kis mosoly:
Melyik a legjobb testhelyzet a szexben?
Egymással háttal! - akkor mindkét fél akkor megy el, amikor akar! :-)
Szép napot!

Pusz
Juli :))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: