újabb események régebbi események további események
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Barátság helyett, válás!

2010. július 2. - Látogatók száma: 64

Válás, mely tönkretette két család életét!

Nos, a történet két házaspárról, szól akik nagyon jó barátok voltak sok éven át, de aztán......... megtörtént, amire senki sem számított! Éva és férje Richárd, valamint Anna és Gábor története!

A barátságuk évekre visszanyúlik, gyermekeik együtt nőttek fel és a házaspárok mindenhová együtt mentek bulizni, nyaralni és még sorolhatnám!
De aztán..........valami történt és kapcsolatuk válságba került!

Egy alkalommal Anna véletlen folytán, valamiért hazaugrott és egy érdekes telefon beszélgetésnek lett tanúja.
A férje Gábor beszélgetett telefonon, barátjuk Richárd feleségével! Nagyon kedvesen és önfeledten nevetgéltek, Anna pedig elbújt az ajtó mögé és hallgatózott, a lényege az volt a csevejnek, hogy ezek valahol találkoznak, de nem értette tisztán, a férje viszont leírt valamit egy papírra!

Csendben kilopózott az ajtón és mintha mi sem történt volna, visszament a munkahelyére, ahol persze elgondolkozott a dolgon! Este amikor hazaért, úgy folyt minden, mintha mi sem történt volna, a férje nagyon jókedvű volt! Ő, mikor mindenki elaludt, beosont a dolgozószobába és megnézte férje papírjait, de csak ennyit talált: "Délelőtt 10-re!"

Másnapra, miután Anna elvitte a gyerekeket iskolába, úgy tett mintha dolgozni menne, de valójában szabadságot vett ki, hogy kiderítse mi folyik itt!
Visszament lakásukhoz és ott elkezdte figyelni a kapujukat, nemsokára férje gördült ki az autójával és elhajtott!

Tisztes távolságból, egy kölcsönkért autóval követte, el sem hitte volna, hogy férje az általuk úgy imádott nyaralóhoz megy! Bement kezében virágcsokorral és valami itóka félével, de Ő nem látta pontosan, mi az! Anna kétségbeesett, nem tudta vajon bemenjen-e? De akkor vajon mivel szembesül...férje egy másik nővel van? S, utána mi lesz?! Szinte érezte, hogy nagy baj lesz!

Teljesen összetört, felhívta barátjukat Richárdot és elmondta neki, hogy mit látott és mit hallott! Mondta neki, hogy azonnal jöjjön ide, hogy kiderítsék! Őneki nincs bátorsága egyedül bemenni! Meg is várta......de közben azon tűnődött, mit ronthatott el, hogy idáig jutottak? Kérdések, melyekre még nem volt válasz!

Ekkor megérkezett Richárd, leparkolt és bementek, mivel Annának is volt kulcsa a nyaralójukhoz! Hogy helyes döntés volt-e? - utólag azt mondja igen és tiszta víz került a pohárba!

Mikor benyitottak csendben, - szinte lopakodva - halk kacajokat hallottak, és ahogy mentek egyre beljebb, pár ruhadarab is előkerült! Ezekből már sejtették, hogy nem egyedül van!
De, mikor benyitottak Anna a hőn imádott férjét egy nővel találta félreérthetetlen helyzetben, de nem akárkivel - Richárd feleségével, Évával!

A döbbenet mindkét részről nagy volt, Richárdot elöntötte a düh és nekiugrott "barátjának", akit jól el is vert, szerintem egy életre szólóan! Anna, pedig nekiesett Évának szidalmazta ahogyan a száján kifért! Sarkon fordult, hazament, összepakolt és gyerekeivel együtt elhagyta férjét! Kezdeményezte a válást!

A szomorú csak az, hogy válásuk után volt férje Gábor, Évával összeköltözött és ma is együtt élnek!
Richárd is új életet kezdett, de Anna ma is egyedül él, nem találja a párját a világban! Szomorú, hogy tönkretették az életét, azok akik a legközelebb álltak hozzá! Depressziós lett, ideges, nem alszik jól, míg Ők -a csalárdok- meg élnek, mint "marci hevesen"!

Nem tudom, hogy tükörbe tudnak-e nézni? Én nem tudnék, főleg, hogy két család életét tettem tönkre! Remélem, egyszer boldogságot talál és neki is lesz társa, hiszen gyermekei fölnőnek gyorsan és útjukra mennek, s végül Ő egyedül marad!

Talán lesz ereje a letargia rabságából szabadulni és tovább lépni, valahogyan új életet kezdeni! Vagy végképp elsüllyed a magányban..........!

A cikket írta: Orsolya

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. július 2. 21:33
Ennek a dolognak kellett előzménynek lennie. A másik két fél nem vett észre semmit?
2010. július 2. 13:37
Hát igen az ember mindig a hozzá legközelebb állókban csalatkozik a legtöbbet. Sajnos a dolgokon valahogyan meg kell tanulni bármilyen fájdalmas is túllépni, mert különben görcsbe köt. Az aki vétkezik legtöbbször boldogan él. Bár én azt szoktam mondani a Jó Isten nem siet és nem késik, mindig mindenkire ráméri a büntetését, aki megérdemli. Tudom ebben bízni bizarr dolog, de a remény erőt adhat. Kívánom Anna találja meg a kiutat, mert csak Ő segíthet magán, ha megpróbál erővel is, de túllépni a történteken. Tudom nehéz, de meg kell tennie az élet és gyermekei érdekében is. Klassz írás. üdv.
2010. július 2. 10:52
Nagyon szomorú a megcsalás ténye is önmagában, de amikor olyan emberek teszik ezt meg valakivel, akiket kedvelt és megbízott bennük...azt nem könnyű feldolgozni. Kívánom neki, hogy mielőbb megtalálja a boldogságot!

Pussz,
Tündér:-)
2010. július 2. 08:36
Amig az ember nem tudja feldolgozni a rosszat ami vele megtörtént addig nem tud továbblépni....
2010. július 2. 05:47
Remélem én is, hogy kijön a depresszióból és új életet kezd!...Lehet ilyen történeteket hallani, hogy a barátságból gyűlölet lesz! Gratulálok írásodhoz!
Puszillak: Lyza
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: