újabb események régebbi események további események
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Szomorú életek!

2010. június 18. - Látogatók száma: 26

A mi nap beszélgettem egy ember életéről, egy másikkal! Szomorú volt hallanom, hogyan lehet gyerkőcöknek ilyen életük! Tanulságos!

Nos két apró testvérről van szó, akik szép családban, szerető szülőkkel éltek, mindaddig, amíg az édesapjuk súlyos, gyógyíthatatlan betegség után nagyon fiatalon elhunyt!
A gyermekek nagyon elkeseredtek és édesapjuk hiánya csak nőttön - nőtt!
Édesanyjuk évekig élt magányban, vállára véve az özvegy anyák sorsát!

De egy nap egy férfi lépett az életébe, aki udvarolgatott, kedveskedett neki és gyermekeinek, az asszony elhitte a szép szavakat és összeköltözött vele!
Ezek után egy darabig még minden jól ment, de aztán fordult a kocka!

A "mostoha" gonosszá és rideggé vált, az asszonyt megalázta, a gyermekekkel katonásan bánt, még levegőt sem vehettek! Ahelyett, hogy végre boldogságot találtak volna a poklok - poklát állták ki!

Nem engedte őket sehova, se rokonokhoz, se barátokhoz és sehova! Nincs kikapcsolódás, nincs semmi csak a nagy boldogtalanság! De vajon megér valakinek annyit, hogy gyermekeink boldogtalanok legyenek? Hát nem!

De sajnos ez a hölgy nem képes kilépni és segítsége, pedig lenne, de ez az ember minden módon megakadályozza!Hogyan léphet ki? Jó kérdés! ha ő maga nem áll a talpára, sehogy! Kívánom, hogy egy nap rádöbbenjen, csak lehet, hogy akkor már késő lesz!

A cikket írta: Orsolya

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. december 31. 16:00
Nárcisz, Vivien és Kiki! Megtisztelő, hogy olvastatok és köszönöm a véleményeket a témával kapcsolatban! pusszancs Orsolya
2010. július 8. 08:38
van nőket segítő szervezetek
ők segíthetnek!
jogi szempontból is
:)
2010. június 19. 21:11
:(

Aki benne van, sokszor nem látja a kiutat.
2010. június 19. 16:52
Van megoldás Orsolya, csak erősen el kell határozni és következetesen véghezvinni az anyának, hogy megszabaduljon ettől a férfitől. Természetesen nem árt, ha ebben valaki a segítségére van, --legyen az rokon, vagy akár szomszéd.
Méltatlan és veszélyeztetett körülmények között nem élhetnek ma gyerekek. Akinek tudomása van róla,...és mégse tesz semmit, az is mulasztást követ el és felelősségre vonható.
Kérhet segítséget Családsegítőtől vagy Gyermekjóléti Szolgálattól, ez minden településen kötelezően működik.
Kérhet a rendőrségen a férfi ellen kényszer kilakoltatást, --gondolom, hogy ő költözött a családhoz. Ezt is az anyának kell kezdeményezni.
Bízom a probléma mielőbbi megoldásában !!!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: