újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

Zoli a ...

Látogatók száma: 99

Szombaton nála aludtam. Tudjátok, buli után. De vasárnap reggel kapott egy érdekes telefont. Na ez akkor nem izgatott fel annyira, nem is tudtam mire vélni, de így utólag kombinálok én is. Még az ágyban voltunk, amikor csörgött a telcsije, spéci hangon. Mondom, ne vedd fel. Ő meg kipattant az ágyból. Megnézhettem milyen jó kis pasi. Csajok.... elájulnátok, ha ilyen fickó ugrana ki az ágyatokból. Kidolgozott izmok. Jó vállak. Ráomló haj. Szuper has, jó fenék. Mindent láttam a reggeli napsütés bebicsakló sugarain át :DDDD Az én szemem is megbicsaklott. Ez nem is a valóság gondoltam. Csak a beszélgetés volt fura. Azt hiszem az exe volt. Ahogy beszélt, hirtelen szinte vigyázzállásba vágta magát. Na mint látvány nem volt rossz, de nem értettem. Ki az aki őt így felelősségre vonhatja. A vasárnapot nem is akarta velem tölteni. Azt mondta, hogy valami fontos, most nem akarja részletezni. De imád!!!! Na ezt én benyeltem. Akkor. Amúgy hétfőn keresett, taliztunk is. Kedden is és minden nap a héten. De valahogy nem erőltette, hogy aludjak nála. Én meg ugye tanulva a hibámból, szintén nem voltam rámenős. Majd ha akar valamit, akkor akar. Nehogy már én görcsöljek neki?! Igazam, van csajok vagy igazam van???? A pasik mind ilyenek? Na mindegy is. Én szépen dolgozgattam. Volt feladatom bőven. És olvasgattam. Na nem Stendhalt. Bevallom írni nem volt kedvem. Semmi sikerélmény:-(((((((( Így nem érdekellek benneteket. Amúgy tegnap este sokáig maradtam Zolinál. Hajnalban hozott haza autóval, addig buliztunk Feriékkel. Az Áron srác sokszor sunyin rám pillantgatott. Vaj van a füle mögött. Ugye a randis dolog. Na majd kialussza ezt a dolgot.
Amúgy Zoli tényleg egy ringyó. Tegnap kb háromszor hívta egy csaj. Mindig annyi volt a válasza, amikor kérdeztem. Nyugi, csak az exem akarja a ruháit. Na én meg most jöttem le a falvédőről! Háromszor. Persze... a ruhái... amit már el is rohadhatott volna a válásuk óta.
Mit tegyek?
Higgyek Zolinak vagy ne?
Közben, amikor együtt vagyunk, minden csodás. Álomszerű.
Lehet elvakít a látvány?
Azért megértem magam!!!!!!!!!!

A cikket írta: Szilvi32

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Mrozomonnó! Ezt mondta nekem vagy valami hasonlót. Beírtam googléba, de semmi. Ki tudja?
Szia Szilvi!
Élvezd amit kapsz! Ami jön azt fogadd, ami megy azt engedd, majd lesz másik... :)
Üdv:A
Szia Szilvi!

Zoli téged választott, de légy okos!

Pussz,
Tündér
Szerintem egyelőre érezd jól vele magad! A többi kiforrja magát. Ha túl sokat agyalsz elronthatod. Pont attól leszel különb a másiknál, hogy nem zaklatod! És ez a pasiknak nagyon bejön! De! Vigyázz, ne ess túl nagy szerelembe. Ha a szíved mellett helyén tud maradni az eszed is, akkor nem érhet nagy meglepi még akkor sem, ha esetleg csak játszik veled, amit nem hinnék, mert akkor amilyen gyakran csak tehetné ágyba vinne! Furi ez a Zoli, de ahogy így leírod nem érzem gonosznak! Azt is tudnod kell és tudomásul is kell venned, az ex mindig is élete része lesz, hiszen van egy közös gyermekük, aki pl. ha éjjel lesz beteg, valószínű fel fogja hívni az ex. Ez lenne a normális. Sajna az én exem olyan társat fogott ki,aki féltékeny volt rám és sikerült is elérnie, hogy mára az exem tudomást sem vesz a gyerekeiről. Pedig hidd el, sosem akartam visszakapni, hiszen én akartam válni. Szóval csak okosan! Egy normális pasi nem hagyja, hogy elválasszák a gyermekétől!! Ha bármilyen formáját észreveszi, hogy választania kell, a kislányát fogja választani. (Nem az exét, csak a gyermekét!) Ezt mindig tartsd szem előtt! Te ebben a kapcsolatban csak a 2. lehetsz a kislánya után. Örökre. Ezt vagy el tudod fogadni, vagy nem. Ha nem, akkor bele se fogj!
Szia Szilvi!

Hát mi nők is megérjük a pénzünket! Ott áll előtted a pasi, megcsodálhatod a testének minden részét és ez neked nem elég? Miért kell kombinálni, főleg utólag? Inkább idézd fel újra meg újra magadban, hogy a tiéd volt azon az éjszakán és ne foglalkozz azzal, hogy másnak is tetszhet. Miért ne, ha egyszer tényleg ilyen jó pasi... :-)
Arra gondolj, ha reggeltől estig vele kéne lenned, már talán nem is lenne olyan izgalmas...

Mindig ott rontjuk el, hogy beleképzelünk többet, mint kellene.
Elkezdünk faggatózni. Úgy sem fogja megmondani az igazat össze-vissza hadovál. Akkor meg miért van szükség arra, hogy hülyére vegye a búránkat?

Puszi,
Éva
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: