újabb események régebbi események további események
14:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:51
Tündér módosította a naplóbejegyzését
21:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
21:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Nem biztos, hogy frigid a frigid

2010. január 13. - Látogatók száma: 385

Szerintem, ha valaki frigidnek gondolja magát, vagy partnere vádolja meg ezzel, el kell gondolkoznia, szexuálisan illik-e a másikhoz, vonzódik-e igazán hozzá testileg...

A frigiditásnak jól tudjuk, ezer oka lehet bla, bla, bla…
Én is voltam már frigid, pedig egyébként meg nem vagyok frigid. Sok pasim volt már, mind különbözőek stílusukban, felfogásukban, szexualitásukban. Az aktuális partnerem mindig ráhatással volt az életemre - itt arra gondolok, hogy apró változásokat idéztek elő bennem, „hozzá alakultam „ a másikhoz, mint ahogy az szokott történni általában.
Egyszer sikerült kiválasztanom egy merevedési problémákkal küzdő nagyszájút. A viselkedése nem az impotenciáját tükrözte, sőt! Nagyon vagány pasinak adta elő magát, egyből rá is gerjedtem. Elképzeltem milyen temperamentumos lehet az ágyban, ha már ilyen határozott karakter a mindennapokban.
Most ide illik a mondás: „Amelyik kutya ugat, az nem harap”.
Végre eljött az idő és ágyba kerültünk. Tényleg csak kerültünk, mert nem tudtunk semmit csinálni. Én pedig higgyétek el nekem, mindent megtettem. Előhúztam minden tudományom, de besült a dolog. Ott feküdtem mellette fáradtan, kielégületlenül, arra nem volt képes, hogy legalább rajtam könnyítsen ennyi „meló” után. Egyfolytában csak szidta magát, milyen béna, legszívesebben levágná a mihasznát. Annyira ciki volt.
Nem értettem én sem, eddig még nem találkoztam olyan sráccal, akit ne tudtam volna lázba hozni. Ezért nem adtam fel, mellette maradtam, próbáltam türelmes, megértő lenni, hátha meg lesz a gyümölcse.
Nem lett meg. Már irtóztam attól a gondolattól, hogy megint találkozunk és erőltetjük a szexet eredménytelenül. Kezdett pénisz undorom lenni. Olyan programokat kezdtem szervezni, ami nem kötődik a lakáshoz, nehogy újra be legyek fogva fonnyadt kuki masszázsra. Vááááá……..
Végeredmény: frigid lettem.
Mit tegyünk ilyen esetben? Páros lábbal rúgjuk ki a pasit, aki minket észre sem vett az egészből. De előtte azért udvariasságból adjuk meg egy urológus és egy pszichológus elérhetőségeit számára.
Azóta „normális” pasim van, visszajöttek vágyaim, a frigiditásnak nyoma sincs.
Szerintem, ha valaki frigidnek gondolja magát, vagy partnere vádolja meg ezzel, el kell gondolkoznia, szexuálisan illik-e a másikhoz, vonzódik-e igazán hozzá testileg – nem csak lelkileg. Két embernek nem elég szellemben, lélekben harmonikusan együttműködniük. Fontos, hogy képesek legyünk fenntartani a szexuális vágyainkat, és ezeket ki is tudjuk az igényekhez megfelelően elégíteni.

A cikket írta: Gabó

8 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. május 28. 08:54
Ne add föl!
2010. április 27. 11:01
az átmeneti potenciazavar is lehet nő függő, főleg ha az emlegetett szellemi, lelki harmónia csak az egyik fél részéről valódi, a másiknál pedig még nem jutott el hasonló szintre...az ágyba kerülés körülményeit nem ismerem, de ott kezdődhetett el a probléma...a mindenáron való megfelelés görcsbe rántja a férfi tudatát, hiszen minden ott dől el...
2010. február 1. 12:53
Szerintem nem lehet egyenlőséget tenni a frigiditás és aközt, hogy valakit már nem kívánsz szexuálisan. Ezt igazolja az is, hogy másik partnerrel minden rendben. A frigiditásból nem lehet "csak úgy" kigyógyulni.
2010. január 14. 08:31

megtekintés Válasz erre: Pinokkió - 2010. január 13. 21:36

Tetszik a cikked! Nagyon jó gondolatokat vet fel. Egy valódi feminista álláspontot tükröz.

Feminista álláspontot tükröz? Nem gondolnám. Tévhit, hogy a feministák kielégítetlen, frusztrált nők, akiknek az a bajuk, hogy nincs az életükben egy megfelelő férfi.Tény, hogy a szexuális kielégítettséget helyezi a figyelem középpontjába. De ez rám nem igaz.
2010. január 13. 21:36
Tetszik a cikked! Nagyon jó gondolatokat vet fel. Egy valódi feminista álláspontot tükröz.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: