újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

S.O.S. Frigid vagyok???

Látogatók száma: 624

Az én életem sem fenékig tejfel.

Eddigi cikkeimből az derülhetett ki, hogy nekem álom életem van a férjem mellett, de sajnos nem mindig így van.
Azzal kezdődött, hogy hatalmasat csökkent a szexuális"éhségem" amikor megszületett a kislányom akkor mintha elvágták volna. Alig lehet rábírni egy romantikus estére.
Sokszor hiányoznak a régi szép esték, de már csak az az oldala amikor összebújva megnéztünk egy romantikus filmet, vagy elmentünk egy gyertyafényes vacsorára.
Sok minden felmerült bennem ezen dolog magamban való tisztázására. Például, hogy -nem szeretem a férjem eléggé vagy -vajon más férfiával jobb lenne?
De rá kell jöjjek, igen is szeretem a férjem és nem biztos, hogy más férfi felkeltené ezen a területen az érdeklődésem.
Minden bizonnyal ezen csak én tudok változtatni. Valami újat kell vinni a szexuális életünkbe. Nem tudom, hogy milyen megoldás lehet az én problémámra, rengeteget gondolkodom rajta, mivel tudom, hogy a férjemet is bántja a dolog, és titkon magát hibáztatja.
Várom az ötleteket, praktikákat. S.O.S. Frigid vagyok??

A cikket írta: K. Anna

9 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Szia Anna! Szerintem sem vagy frigid, csak újra meg kell találnotok egymást, sokan vannak úgy hogy gyermekük születése után "lanyhul" az érdeklődésük egymás iránt, de ezen segíthettek szerintem....!

Pusz Orsolya
Szerintem se vagy frigid..
a pszichológus azt mondja, tudat alatt nem akarsz még egyszer teherbe esni, azért kerülöd a kapcsolatot. persze nagyon jól meg lehet élni pasi nélkül is, minek ezt erőltetni. sok más örömforrás van az életben.

megtekintés Válasz erre: K. Anna

Mindenható! Köszi ezeket az infókat és várom a privit!

Van egy szer ami erre van kifejlesztve nőknek. Gyógynövény hatóanyagú. Nem is drága.Ha gondolod megírom mi az:)
Ez a különleges termék azért lett kialakítva, hogy elősegítse a nők szexuális kielégülését.
Van egy szer ami erre van kifejlesztve nőknek. Gyógynövény hatóanyagú. Nem is drága.Ha gondolod megírom mi az:)
Ez a különleges termék azért lett kialakítva, hogy elősegítse a nők szexuális kielégülését.

megtekintés Válasz erre: K. Anna

Mindenható! Köszi ezeket az infókat és várom a privit!

Ó, mivel nem válaszként írtál, nem kaptam értesítést. Levél megy, remélem nem késő, vagy inkább azt remélem, már nincs gond...
Mindenható! Köszi ezeket az infókat és várom a privit!
MINDENHATÓnak igaza van, egész biztos semmi gond a melleidel és nem is vagy frigid. De a két dolog össze játszik. mivel nem vagy megelégedve a cicikkel ezért hiszed, hogy nem vagy kivánatos (pedig nem igy van). Probáld meg ujra össze szedni az önbizalmad, segiteni fog. Az anya szerep melett igyekezz ujra NŐ is lenni.
Dehogy lettél frigid! Olvastam, a melleiddel is elégedetlen vagy. Nem lehet, hogy azt hiszed, már nem vagy elég vonzó? Bájos mosolyod itt a képen nem ezt mondja. A gyereknevelés fárasztó, a hormonok is dolgoznak szülés után, de nem két évig! Remélem nem az lett most meg a probléma, hogy mindezt leírtad itt?
Ha még van rá esély, hogy rendbe jöjjenek a dolgok, próbáld meg ezt: Beszéld meg férjeddel,hogy lefekszel,becsukod a szemed és nem fogsz csinálni semmit, de ő azt tesz, amit akar (nyilván azokon a határokon belül,amit megszoktatok és bevált azelőtt) Annyi a dolgod, lazulj el és élvezd! Nehogy arra gondolj,hogy nem kellesz már neki, hogy csúnya lett a tested!! Gondolj arra, milyen jó lesz most neked, nektek. Ha a férjed megértő, nem is kellene magát az aktust erőltetni, próbáljátok meg, fel tud-e húzni, ki tudsz-e elégülni? Majd visszaadod neki utána, csak előbb oldódj fel!
A többit privát levélben, ha szeretnéd, jelezd! Sok sikert!
Nagyon váratlan fordulatot vett a kapcsolatunk és nem jó irányba. Hamarosan olvashattok a cikkeim közt erről.
Én is segítenék, de én csak varázsolni tudok:-) Itt meg nem hiszem, hogy ez a probléma megoldása.
Van pár kérdésem, hogy tovább gondolkodjunk, ha így bátran megosztottad problémádat velünk: a szex élvezete nem jelent neked élvezetet, mint rég és így nem hiányzik? Vagy ennél rosszabb a helyzet, esetleg valami negatív élmény miatt nem kívánod? Esetleg nem is tudod miért, csak úgy egyáltalán nem? Vagy valami más?
Pussz,
Tündér
Nem igazán értem a problémát. Ha segit s férjed és szereted is, nem lehet gond. A két éves kicsi meg már az egész éjszakát végig alussza.De ha nem megy igy, vidd el a nagyihoz két két-három napra, amikor a pároddal csak ketten egymásra kell figyelnetek..az első nap csak aludd és pihend ki magad. A második nap már menni fog a dolog szerintem:-))
Nálunk lassan 2 éve tart. Gyakorlatilag a nap 24 órájában "anyarobot" vagyok. Biztos ez is közrejátszik.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: