újabb események régebbi események további események
15:05
dimahodckin regisztrált a weboldalra
14:04
Eupbxoz regisztrált a weboldalra
11:07
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
20:54
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
14:23
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
13:53
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
09:38
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
09:21
Glqinbh regisztrált a weboldalra
08:47
FedyahCitle regisztrált a weboldalra
07:32
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
23:35
Find уоursеlf а girl fоr the night in уour сity Canаda: http://b1 ...
11:31
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:30
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:44
SlifeCitle regisztrált a weboldalra
06:20
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
06:19
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
06:54
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
01:51
The bеst girls for sеx in your tоwn Cаnаdа: https://coupemoi.la/Y2BuS ...
13:27
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
05:02
Dаting sitе for sеx with girls from Spаin: https://v.ht/m2SsB regisztrált a ...

Miss Hyde

2020. március 7. - Látogatók száma: 37

Szenvedély és hisztikirálynő, avagy jobban fogalmazd meg, hogy mire vágysz!

Titánszívű mellett feltűnően békéssé váltam, s bár mindig éreztem a felszín alatt izzó parazsamat, mégsem lobbant azzá az emésztő lánggá, amire vágytam. Vagy a szikra hiányzott vagy az oxigén, már fene se tudja, de valami mégis, ennek ellenére élveztem vele minden percet és a nyugalmat is. Ő ilyen szelídnek szeretett, én ugyan olykor emlegettem, hogy tudom, hogy ennél jóval több van bennem, de nem bánta. Ám Dr. Jekyll és Mr. Hyde egyaránt szerette volna megmutatni magát belőlem. És leginkább Miss Hyde.

Rettenthetetlennel simán elmentünk volna egymás mellett az utcán annak rendje s módja szerint, annyira nem volt egyikünk sem a másik esete ránézésre. Eleve nem is szoktam olyan magas emberekre felnézni, mert beállna a nyakam.

Mégis kölcsönösen kíváncsian a másikra, és kamaszos lelkesedéssel fűtve randiztunk, s mikor a szemembe nézett, pontosan láttam, hogy meglátta tükröződni Miss Hyde-ot.

Miss Hyde pedig abban a pillanatban előbújt a zárkájából, és nyoma sem volt bennem a korábbi félénkségnek, és a született Nő elcsábította a férfit olyan buja szenvedéllyel ajándékozva meg egymást, amellyel egyikük sem találkozott még azelőtt az életében. Ki is dobtam azt az elméletemet, hogy csak hosszú távú kapcsolatban tudok kibontakozni. Francokat! Csak megfelelő Férfi kell mellém, hogy felszabaduljak és odaadhassam magam teljesen és mindenestül.

Rettenthetetlen kihozta belőlem a jatékos énemet, felébresztette az igazi Nőt, a vágyott tüzet pont úgy, ahogyan arra vártam. Csak arra nem számítottam, hogy Miss Hyde egy ilyen hisztis liba is lesz egyúttal. Isten, gyere le, megőrülök már magamtól! Ich hänge mich auf...

A szenvedéllyel együtt felszínre került belőlem a hisztikirálynő is, és képtelen vagyok kontrollálni az altereggómat, bármennyire is szeretném, ahogy szegény Dr. Henry Jekyll sem tudta Mr. Hyde-ot. Egyszerűen nem bírok magammal.

Lassan két hete hisztizek Rettenthetetlennel, és mintha Miss Hyde büntetném őt mások vétke miatt is, és szinte tehetetlenül állok és nézem, hogy ki ez a nő? Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy vajon meddig bírja szegény pára... Mert én most már kezdem nagyon komolyan megsajnálni, hogy mit művel vele Miss Hyde. Abban biztos vagyok, hogy nem véletlen akarja kiüldözni az életemből, és nem véletlen ad a fejembe hülye gondolatokat vele kapcsolatban, hogy rántsam ki a kezem a kezéből.

S kérdezitek, vajon mi lesz belőle? Fogalmam sincs, hogy van-e benne annyi szeretet, vágy és főképp erő, hogy ne eressze el a kezem, amikor én ha nem is tudatosan, de módszeresen dolgozok rajta, hogy elüldözzem. Meglátjuk!

#visszafogottvenusz

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: