újabb események régebbi események további események
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

A jó Nőt lehet csak megunni,vagy esetleg a férfit is ? ...

Látogatók száma: 338

A napokban egy férfi barátom azt mondta , hogy a legjobb nőt is meg lehet unni.... Erre az Én válaszom az volt , hogy a legjobb férfit éppen úgy .... Meglepődve nézett rám , majd megkérdezte , hogy miért ...

A válaszom az volt , hogy amikor egy férfi meglát egy nőt , aki megtetszik neki , mindent elkövet azért , hogy megszerezze ..... Minden trükköt , praktikát bevet . Szép szavakkal halmozza el , amit köztudottan a nők nagyon szeretnek //Régi öregek mindig azt szokták mondani erre , hogy a nőt a fülén keresztül lehet meghódítani !// , majd jönnek a szebbnél - szebb virágcsokrok , a gyertyafényes vacsorák , kirándulások - akár luxus helyekre is ,- stb .... Majd , ha a csábítás sikerrel végződik , hirtelen szép lassan kezd elmaradni minden , amit előtte megadtak a szeretett nőknek , majd a párjuknak ....

Nem egy kapcsolat ment a férfiak miatt tönkre és a végén még szegény nőket okolták mások előtt, mindenért ... Ezek a férfiak a nőket hibáztatták a kapcsolat megszakadása miatt , akik szeretettel várták Őket haza , gondoskodtak a lustácska párjukról , minden kényeztetést megadtak ... Az az csak kényeztették volna Őket ,de csak a hasukat engedték kényeztetni . A férjeket , a párokat jobban érdekelte minden más , mint a feleség , vagy a Család ... Ezek a nők kimenekültek ezekből az unalmas kapcsolatokból és másnál kötöttek ki , ahol nőnek érezhették magukat , nem csupán az elején kapták meg azt , amivel kimutatták feléjük más férfiak a szeretetüket , a tiszteletüket , megbecsülésüket az előtte a férj , vagy pár által elhanyagolt nők fele ..... Végre NŐ -nek érezhették magukat ! Márpedig NŐ-nek lenni ,csodálatos érzés .... :-)
Nem egy nő ismerősöm sokat panaszkodott nekem azért , mert a párok nem csináltak mást mikor hazamentek , mint ettek , esetleg megnézték a reklám újságokat , ami köztudott van a leveles szekrényekben bőven .... majd fáradtságra , álmosságra hivatkozva lefeküdtek és nézték a tv - ben az összes adást . Szegények annyira lustácskák voltak , hogy még az ennivalót is az ágyba kérték . Majd annyira elvoltak fáradva, hogy nem egy , hanem legalább 3 tv távirányítót is szorongattak kezeikben , sűrűn csatornákat váltogattak sokszor hajnalig .. . Szegény nők még a filmeket sem szerették nézni velük együtt , mert mire észhez tértek , az egyik filmből a másikba kerültek ... és mit mondjak , van adó bőven a tv-ben ... A végén az egészből már semmit nem értettek .... Eleinte ment a veszekedés a párok között , majd rájöttek arra , hogy ennek nincs értelme . Volt, aki vett egy másik tv-t és elment külön nézte , de volt aki inkább átment aludni a másik szobába .Volt olyan is , aki kénytelen volt végighallgatni , nézni , amíg a "fáradt " férj végignézte az összes adót ...
Elmosolyodtam és megkérdeztem a barátomat , aki egyébként férfi :
-Nos ,. ...és hol maradtak a csodálatos együttlétek , kedvességek amire a nőknek nagy szükségük van :-), de a kapcsolatoknak is ? Hiszen az egymásra figyelés egyik alapja egy jó kapcsolatnak .
Én könnyen adtam tanácsokat ezeknek a nőknek , hogy mit tegyenek és hogy vonják el a figyelmüket a párjaiknak a tv-ről ... :-) Volt akinek ez rövid időre sikerült is és volt, akinek nem . Gondolom , ha 3 távirányító helyett ezeknek a férfiaknak adtak volna a kezükbe még egyet , biztos örömet tudtak volna nekik szerezni .... , mert ezeknél a férfiaknál semmi más nem vált be , esetleg rövidke időre ...
Azért azt Én soha nem értettem meg , hogyha ezek a férfiak valóban annyira álmosak , fáradtak voltak , akkor hogy tudták hajnalig nézni a tv-t ? :-)
Nagyon unalmas lehet egy idő után az ilyen kapcsolat . Nem csoda , ha a nők ezeket a férfiakat megunják . Azon is elgondolkodtam , meséltem a barátomnak ...hogy milyenné válna egy ilyen kapcsolat a későbbiek folyamán , ha esetleg már az elején így működik , hogy a tv jobban érdekli a férfiakat , mint a mellettük levő párjuk , Családjuk .
Mi ebből a tanulság ?- Kérdeztem a barátomat .
Ő kérdően nézett rám ... majd Én mosolyogva így feleltem :
Az , hogy nem elég megszerezni egy NŐ-t ...meg is kell tudni tartani ... és erre nagyon kevesen képesek , de mint mindenhol , ebben is léteznek szerencsére kivételek .
A jó férfit is éppen úgy meg lehet unni , mint a jó nőt ...
...és , hogy mit várunk el a férjünktől ? Legalább azt , amit mi nyújtunk nekik .Gondoskodást , szeretetet , megbecsülést , kényeztetést , odafigyelést ... és minden jót , amit mi adhatunk és adunk is nekik .... Mi NŐK !

Egyébként Én egyáltalán nem csodálkozom azon , ha egy ilyen számomra rossznak mondható kapcsolatból kilépett nő , ahol nem érezhette igazi NŐ -nek magát , hogy inkább választotta a Szingli életet ,vagy él alkalmi kapcsolatban , mintsem még egyszer hasonló helyzetben legyen része ....
Viszont soha ne mondjuk azt , hogy " soha " ... mert minden Nő-nek eljön majd az az idő ,amikor mint NŐ lesz tisztelve annál a férfinál , aki Őt valóban szereti . Ezek a férfiak , akikről itt szó volt , szerintem csak önmagukat szeretik és senki mást .... Akkor kezdenek csak észhez térni , mit veszítettek , amikor már túl késő .
Na , de ez az Én véleményem és mivel nem vagyunk egyformák , még gondolkodásban sem , így biztosan akad , aki ezt teljesen másképpen látja , mint esetleg Én . :-)

A cikket írta:

10 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Heló Léna!

Nekem nagyon tetszett ez a cikk. Köszönöm, hogy ezt így megfogalmaztad és megosztottad az embereknek. Szerintem nem csak Nekem tetszett :)!

Sok igazságot találok benne. Tényleg sok ilyen férfi létezik manapság. Hagyják eltunyulni a kapcsolatot és csak akkor kapnak észbe, amikor már lelépett a hercegnőjük egy olyan férfi mellé, aki megbecsüli és tiszteli őt.
Ezen az attitűdön kéne változtatniuk. MEG KELL becsülni azt, amikor van az embernek egy olyan párja, aki szereti és boldoggá teszi őt.

Egy harmonikus és boldog kapcsolat abból áll, hogy folyamatosan közös célokat, ambíciókat tűzünk ki magunk elé, keressük a kalandokat, romantikázásokkal telített......ÉS NEM unalmas semmilyen téren sem!

Már egy közös séta is nagyon sokat tud segíteni...pedig ez aztán a legeslegalapabb közös program, amit csak említeni lehet a sok ezer kapcsolatépítő dolog közül.

Igen! Mindkét félnek ugyanakkora erőbedobással folyamatosan építenie kell a kapcsolatot. Ha ez bekövetkezik, akkor mindig meg lesz az a láng, az a plusz, ami szükségeltetik ahhoz, hogy egy pár tökéletesen érezhesse magát a kapcsolatában és még csak eszébe se jusson az, hogy másfelé kacsintson.

Talán ez a kapcsolatépítés és folyamatos lángra lobbantás nehezebb, mint a kapcsolat elkezdése.

Ez a széééép benne :).

Tisztelettel és köszönettel,
Dávid.
 
Köszönöm az eddigi hozzászólásotokat .

Én úgy gondolom ,hogy egy jó kapcsolathoz 2 ember kell . Nem elég csak az egyiknek megtenni mindent azért ,hogy működjön az a kapcsolat .
Egy nő ne azt érezze ,hogy a " cseléd szerepét " tölti be ,hanem érezze azt ,hogy mint NŐ tehet meg mindent a párjáért ,családjáért .
Máris jobb kedvvel tesz meg mindent ,ha érzi ,hogy NŐ -ként van kezelve ,ha érzi az elismerést ,a szeretetet ,amit a párja ad neki .... természetesen viszonozva azt ,amit a NŐ nyújt neki .... mert ez oda -vissza működik egy igazán jó kapcsolatban .
Én mindig azt szoktam mondani ,hogy csak azt várjunk el ,amit mi tudunk nyújtani kedvesünk fele .
Puszi mindenkit .
Sajnos, én sem tudok vitatkozni Veled, mert teljes mértékben egyetértek.Nagyon sokat kell tenni mindkét félnek, hogy egy kapcsolat ne fáradjon el, csak sokkal kényelmesebb csak elvárásokkal lenni a másik felé, mint tenni érte. Üdv Magdi
Sok igazság van abban, amit leírtál. Sok férfi valóban menthetetlen, de vannak olyan kapcsolatok is, ahol a nőn is múlik férje "távirányító központúsága"...Persze, mint említetted is sok kivétel van, szerencsénkre...;-)

Pussz,
Tündér:-)
Hát vannak unalmas emberek...de ha mind a kettő olyan akkor meg is érdemlik egymást:-))))
Amit írtál az nagyon igaz!!!!!!! Nagyon jól látod!!!!!!! Örülök ,hogy olvashattam!!! Puszi: Monic!!!!!!
 
Laura ! Köszönöm a hozzászólásodat . :-)
... és van egy másik versio is arra ,hogy " Nem csak a jó nőt lehet megunni ,hanem a jó férfit is . " ..... :

-Azt is mondják egyes férfiak ,hogy a jó nőt is megunhatják ,ha mindig mezítelenül járnak előttük és ha mindig ugyan azt látják ,mert egy idő után semmi újat nem találnak rajtuk , bennük . :-)
Azt viszont nagyon elfelejtik ezek a férfiak ,hogy mi Nők is éppen láthatjuk így a dolgokat ,ha mindig mezítelenül járnak előttünk és ők is lehetnek unalmasak a számunkra . Mi is megunhatjuk őket .... :-) :-) :-)
Nem teljesen másképp látom Léna, inkább azt mondanám keményebben, mint te említed ;-)
A kutyafáját nekik!!!!!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: