újabb események régebbi események további események
06:16
Tündér módosította a naplóbejegyzését
06:15
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Alíz hallgatott

2014. október 5. - Látogatók száma: 42

Miért kell nekünk dönteni, mikor minden akkor kezdődik el, amikor mindenki más úgy cselekszik mint az átlag ember? Soha nem kéne elfelejteni egy párkapcsolatot, ami tönkre ment, tanít -e még valamit, nekem...Neked?

Talán már a repülőgépen ülsz, és váratlan fordulsz hátra, mit is hagytál hátra, mi történt? Semmi, gondolnád! Csak itt hagytál valakit, valakit aki bizony számított rád...miért? Mert soha nem volt más rajtad kívül csak, Te voltál neki...és elszállsz repülővel, ott hagyod magad mögött, azt a kapcsolatot, aki igazán szeretett. Nincs tovább, és kész...de leszálltál volna, - gondoltad. És most?
Semmiség, és nem szabad miatta bánkódni, nem szabad. Nem is szerettem, nem is volt olyan igazi szerelem. Nem vagy ott, nem fog bánkódni. Nem hiszem!
De szabad ilyen szerelemben hagyni, hogy nem foglalkozzunk mással, csak a hittel, abban...abban a hitben, hogy nem vagyok már elég szerény, igazán nem vagyok senki. Nem is voltam valaki mellette. De Ő vajon mit csinál ilyenkor? Semmit, csak búsul...Nem szokásom búsulni, hiszen csalok miatta, mert nem szerettem. Miért mert nem szerette...!Soha nem volt még ennyire távol tőlem, senki. Mint Ő! Erre talán mégsem számítottam, volna volna. De még mielőtt belekezdem egy kapcsolatba, mérlegelek. Miért kellene, mérlegre állítani egy kapcsolatot, ami ki sem alakult. Semmiért?
Nem alakult még ki máris kérdezem magamtól: - Kell ez nekem? Nem, nem hiszen, nem hűséges, nem akar igazán, nem is vonz...Belülről kell vonzania egy nőnek egy férfit egy férfinak egy nőt, és a külső nem is számít? De igen, mert meglátod!
-Majd meglátod!
-De mit?
-Hogy mennyi mindent adott...
Megszeretted, és kész.
Meg nem szerettem, szerelmes voltam belé. Most pedig nincs mit számolgatni. Hónapok teltek el, és nem kapott választ. Miért kellett arra a gépre felszállnia, tovább gondolni a hónapokat, mit csinál, mit nem?
Nem választott, döntött. Jó vagy rossz, lehet -e még egyszer ugyanaz a kapcsolat...Ugyanaz az érzés? Érzem -e ugyanazt még az életben, valaki iránt, mint amit Ő iránta éreztem. Nem?! Lehet. Lehet nem lesz még egy nő, aki ennyi mindent nyújtott: - az ágyban, a tévé nézés közben, egy ebéddel. Nem vitt el ebédelni, otthon minden várt.
De akkor csak arra gondoltam...a barátnőm vár.

-Üdv- Alíz

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Cikkíró
cikkíró párbeszéd
2014. október 8. 18:01

megtekintés Válasz erre: Tündér - 2014. október 5. 18:55

Kedves Cikkíró!

Hogy szeret e még az ember úgy, ahogy mást, az csak az emberen magán múlik. Megengedi e magának ezt a gyönyörű érzést, vagy nem. Mindig van új és még újabb.

Pussz,

Tündér

Köszönöm...igazad van.
2014. október 5. 18:55
Kedves Cikkíró!

Hogy szeret e még az ember úgy, ahogy mást, az csak az emberen magán múlik. Megengedi e magának ezt a gyönyörű érzést, vagy nem. Mindig van új és még újabb.

Pussz,

Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: