újabb események régebbi események további események
09:16
How to make $ 6628 per day: https://kl-po-lo.blogspot.gr?ww=11 regisztrált ...
08:49
Paid Surveys: Make $9545 Or More Each week: https://ss-d-ff.blogspot.be ...
18:13
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
16:23
How to Make $5521 FAST, Quick Money, The Busy Budgeter: ...
09:48
Tündér egy új programot töltött fel
08:55
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:50
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:48
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:46
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:42
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:39
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:36
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:33
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:30
Tündér módosította a naplóbejegyzését
05:36
Paid Studies: Make $9119 Or Even more Weekly: https://earn-3btc-per-day ...
04:01
What's the most convenient means to make $85613 a month: https://hh-k-lo ...
22:16
Forex + Cryptocurrency = $ 3532 per week: https://qq-au-sa.blogspot.com.br ...
17:19
How to invest in Cryptocurrency $ 9492 - get a return of up to 3521%: ...
11:49
How to earn $ 5575 per day: https://jtbtigers.com/earnmorebitcoins820755 ...
10:30
Ilona új bejegyzést írt a naplójába

Erotikus

Balesetek előfordulnak

2019. június 22. - Látogatók száma: 44

A hőségnek, a fáradtságnak és negyed doboz brandy-s bonbonra ivott sörnek köszönhetően megszaladt a kezem a cseten egy csevegős oldalon, mikor végre egy korban hozzám illő szemrevaló férfi jelentkezett. A lakhelye miatt a mentalitasa remélhető és a fizimiskája is kedvemrevaló volt. S mire mindent megnéztem az adatlapján, az alkoholszintem bátorságot adott, s szokásommal ellentétben én írtam rá. Szinte azonnal válaszolt.

Szó szót követett, s pár mondat után mire eljutottam oda, hogy vakmerően megmutatnám magam fészen, ő megelőzött, s megírta, hogy milyen néven keressek rá. Amikor először meglátta a fotóimat, meglepődve felkiáltott, hogy nem csak értelmes és intelligens, hanem még nagyon szép is vagyok! Onnantól fészen beszélgettünk tovább. Kora estétől hajnali háromnegyed kettőig, s ez idő alatt találtam bennünk több közös pontot, pl a fotózás iránti szenvedélyt, s az udvarlása nagyon betalált, mert a természetes szépségem és gömbölyded adottságaim dicsérete mellett a belső érzelemvilágomat és az intelligenciámat is dicsérte. De neki is jól vágott az esze, a humora is rendben volt, s bár nagyon szexi a teste, pont kedvemre való, mégsem volt elszállva magától. Tetszett, hogy nyíltan lehetett bármiről beszélni, s bár a nyíltságom időnként meghökkentette, a végére már látta, hogy igazat mondtam, hogy fog még örülni az őszinteségemnek. S örült is.

Pár hét telt el az első találkozásig, amit az én kis titkos szerelmi fészkembe beszéltünk meg. Addigra már mindent tudott a gyenge pontjaimról. Az első igazi személyes pillanat tétova zavarain hamar túllendülve megtaláltuk a cseten megszokott oldott hangulatot élőben is, de azért ezerrel dübörgött a kis szívem az izgalomtól, s mertem remélni, hogy az övé is legalább annyira...

Gondoltam, hogy gyorsan le is ellenőrzöm a szívműködési funkcióit mielőtt megölném és kezemet a mellkasára tettem. Ő kihasználva helyzeti előnyét, s hogy figyelmem lekötötte a szívritmusának alapos vizsgálata, a kezeit észrevétlen a tarkómra tette s finom ujjait a hajamba fúrta. Ebben a pillanatban pillantottam fel és vesztem el a barna szemében, de ez nem móka, s a vizsgálatot még nem fejeztem be. Jómodorra intettem, de nem engedelmeskedett nekem és tovább incselkedett, hiszen már tudta, hogy a hajhagymáimban van az erogén zónám. Próbáltam magam visszafogni, de úgy olvadtam cseppfolyóssá a kezében mint a libazsír a déli pikniken.

Viszont a helyzet komolyságra adott okot, mert a pulzusa hirtelen meglódult, én pánikba estem, de amikor megcsókolt kezdtem gyanakodni, hogy egyszerű biológiai folyamatok zajlanak csak a szervezetében, és talán korai lenne a mentők számát tárcsáznom. Hát gondoltam egyet, és más vizsgálatokba fogtam rajta. Megnéztem, hogy minden rendben van-e rajta, nem hiányzik egyik testrésze sem, közben valahogyan levarázsolódtak rólunk a ruháink, ami tuti egy pajzán ruhatolvaj tündér műve volt, mert azt se vettem észre, hogy mikor történt.

Miután minden testrésze, belső szervei és végtagja megvolt a megfelelő helyen és méretben, gondoltam, hogy sorra meg is kóstolom, hogy milyen az íze, persze ezt is szigorúan a vizsgálat miatt. Fentről kezdtem lefelé a szájánál, mely épp az enyémmel ismerkedett épp, majd megízleltem minden négyzetcentiméterét kínzó lassúsággal. Amikor intimebb területre tévedtem az ősi vérfarkas ösztön úrrá lett rajtam, a fogaim kihegyesedtek, s kicsit megszaladtak rajta. Jesszusom, bocsika! De a bőre felszakadt, sürgősen nyomókötés, őt körbetekertem egy lepedővel, betámogattam a kocsiba és irány a sürgősségi!

Kint leültünk. Egy nővérke felvette az adatait és mosolygott a bajsza alatt a pink lepedő láttán. Elcsoszogott a fehér műanyag papucsában és egy kerekesszékkel és egy segédnővérrel tért vissza. Mindkettő módfelett vigyorgott, s mikor a sérülés felől érdeklődtek, s szerelmem próbálta visszafogottan vázolni a kelyzet komikus tragikumát, a nővérkéken egyre szélesebb mosoly ragyogott.

Majd átültették a kis sebesültemet együttesen lepedőstül a kerekesszékbe, miközben ő vadul szorította a nyomóköést a sebesült testrészéhez, én pánikba is estem, hogy nem mehetek velük a műtőbe, de az egyik nővérke megsajnált, s jó hangosan, hogy az egész sürgősségi hallja, megnyugtatásul közölte:

- Ne aggóggyék asszonyom! Csak összevarrjuk, nem levágjuk!

A cikket írta: kalozlány

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: