újabb események régebbi események további események
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Lemeztelenítve - játékra

Látogatók száma: 45

Japánbirs, Ösvény, Félelem, Kézenfogva, Játszmák,

Lassan virágzik a japánbirs, ami hosszú sorban
szegélyezi a kanyargós utat, ahol befordulsz hozzám kocsival. Már lassan egy hete hogy láttalak, ahogy kiszállsz és elindulsz felém.

Semmi sincs köztünk, barátságon és valami fura közös szenvedélyen kívül a természet csodái iránt. Tetszik neked az életmódom, és izgalmas vagyok, elvégre férfiból vagy (Istenem, de még mennyire!), de mindez kevés még. Valamit túl korán kezdtünk el, és nem lett folytatása, de igazából befejezése sem. Fura, de ennek ellenére mégis jó látnom téged. Nem fájsz, hanem örömet hozol minden látogatásoddal és minden mosolyoddal. Nem tagadom, belédszeretek újra és újra. De semmit nem akarok kezdeni ezzel a szelíd érzéssel, egyszerűen csak élvezem az ártatlan, tiszta szépségét, mint az első kamasz-szerelemnek. Tudom, hogy te is tudod. A kezedben a titkom, de nem bánom. Akartam, hogy tudd. Hogy az érzéseim tudatában legyen esélyed úgy dönteni, hogy inkább nem jössz többé. De tudod és mégis jössz. Mezítelen előtted a szívem.

Nem tudom, hogy mi lesz ennek a vége, de félelem és játszmák nélkül ismerhetsz meg engem és én téged a barátság biztonságos ösvényén. Néha azt gondolom, hogy valami fura mód bizonyítani akarsz nekem. Pedig, már most elmennék veled a világ végére is kézenfogva.

A cikket írta: L. Alexa

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: