újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Mitől nő, a nő?!

Látogatók száma: 134

Egy nő lehet feleség, szerető, barát. Különbség csak a papír és a környezet. Az a céltudatos nő, akit ugyan az érzelmei befolyásolnak, de nem változtatnak meg. Kihozza magából a maximumot, érez, figyel, odaadó, belső kisugárzása van, ha kell kihívó. De!

A Nő nem mindig tudja egyenesben tartani a nőiességét. Miért? A körülmények, a környezet ráteszi a nők életére a bélyeget. Így a velünk hozott igény, avagy az elfojtott nő szerep előbb-utóbb mindenkiből előbújik. Ha valakit szigorúan neveltek a szülei, tovább tűri a férfi mocskolódásait, gúnyos megjegyzéseit, mert arra nevelték:- a másik sem jobb. Ez a nő változik akkor is, ha elkezd dolgozni, más lesz a társasága. Megtapasztal olyan dolgokat, amiről, addig nem hallott. Változni fog a szemlélete a házasság után is, hisz nem ugyan az valamit elképzelni, mint megélni. A nőtől elvárják, hogy mindig csinos, fitt, kívánatos legyen, még akkor is, ha esetleg 40 fokos hőségben kapált. Teszem azt, Egész napos üzleti tárgyalása volt és rohan a gyerekekkel, haza háztartást vezetni. Sok nő ott követi el a hibát, hogy azt hiszi, ha nem minden nap néz ki ugyan olyan szépen, ahogy szokott, már meg sem kívánja a férfi. Tévedés a férfinak, elég egy kedves mosoly, őszinte érdeklődés és már nem a verejtékcseppekre fog figyelni, nem a zilált frizura lesz a lényeg, hanem a vadász ösztöntől hajtott vágy beteljesedése.
A lényeg tehát az, hogy tudjunk adni és ne csak elvárjunk. Persze ez vonatkozik a férfiakra is, de ez egy külön téma. Hölgyeim elővenni Jani kardot, önbizalmat erősíts, hisz csúnya nő nincs, csak olyan, aki nem hagyja, hogy szeressék!

A cikket írta: Giam

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

A nő mindig nő marad, csak nem mindennap egyformán nőies...de attól még ha szereti a párja mindennap a nőt fogja látni benne!!
Bocsi hogy megint én vagyok !
Kövezzetek meg - de megint úgy érzem, itt ellentmondások sorozata van.
Nyugodtan, elküldhetsz ....., de valami azt súgja, Te nem vagy elégedett önmagaddal, dillemák útvesztőjében keresed hogy ki és mi elvárásainak felelj meg.Légy Nő önmagadért!
Egy párkapcsolatban élő Nő egyben feleség- szerető- barát -anya.Hogy nem mindennap vagyunk a helyzet magaslatán ...
Ez igaz, de ezt Te is tudod és a másik is tudja, és így fogadjuk el magunkat és egymást.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: