újabb események régebbi események további események
15:41
Black Ice módosította a cikkét
15:28
Black Ice módosította a cikkét
14:38
Black Ice új cikket töltött fel
19:45
Tündér módosította a naplóbejegyzését
21:15
zsoltne.eva új cikket töltött fel
17:19
wadbikaiy válaszolt egy szavazásra
17:19
wadbikaiy új cikket töltött fel
17:13
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
16:03
Black Ice módosította a cikkét
15:37
Black Ice új cikket töltött fel
07:20
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Új cikk került fel a weboldalra
14:57
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
12:27
Black Ice módosította a cikkét
12:12
Black Ice új cikket töltött fel

Kedves férjem!

2018. november 13. - Látogatók száma: 33

A mi közös életünk nem nagy lánggal kezdődött, ahogy a filmekben, hanem lassan és szelíden kúszott közénk és ült meg rajtunk a szeretet, mint az őszi erdőbe a lassan leszálló köd.

Az első találkozásunkkor visszautasítottalak, mert épp más érdekelt. Másfél év és két huncut barátunk kellett hozzá, hogy egyáltalán elgondolkozzak rajtunk. Aztán adtam magunknak egy esélyt. És az első találkozáskor láttam rajtad, hogy jó e vagy és sosem bántanál. Két hétre rá azt mondtad, hogy nősülnél és én fél évre rá hozzádmentem. És aztán volt egy jó háromnegyed évünk együtt, mielőtt lebetegedtél.

Kemény tizenöt évünk következett tele lemondással és mégis tele szeretettel. Átrendeződtek a dolgok és talán inkább voltam az ápolónőd mint a feleséged, de te mégis mindvégig mellettem álltál és támogattál, amikor elérkezett az idő, és nem bírtam egyedül feldolgozni a gyerekkori traumámat.

Mindvégig mellettem álltál és támogattál, míg én a pszichológusoknál próbáltam leküzdeni a félelmeimet és magamat összerakni, hogy a múltam ne legyen rám nyomasztó hatással. Hogy többé ne szorítson korlátok közé a múlt és élvezni tudjam az életemet, úgy mint akármelyik átlagos normális ember, akit nem zaklattak gyerekkorában szexuálisan és nem zárták be örökre a kislányt, hogy sose nőhessen fel. Köszönöm, hogy mellettem állsz, míg én próbálom melletted a saját utamat is megtalálni. És köszönöm a türelmed, hogy elviseled az olykor zsarnok természetemet és mellettem állsz, amikor mások megkérdőjelezik, hogy miért pszichológussal akarom magam összeragasztani, hogy végre ne érezzem magam üresnek és hidegnek, minden bennem élő szenvedély ellenére. Köszönöm, hogy szeretsz annak ellenére, hogy magam szeretni nehezen tudom.

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: