újabb események régebbi események további események
12:43
Anyu új hozzászólást írt zsoltne.eva naplóbejegyzéséhez
12:37
Anyu új hozzászólást írt Ilona naplóbejegyzéséhez
07:47
zsoltne.eva új hozzászólást írt az egyik naplóbejegyzéséhez
20:31
Ilona új hozzászólást írt az egyik naplóbejegyzéséhez
19:09
Anyu új hozzászólást írt zsoltne.eva naplóbejegyzéséhez
19:02
Anyu új hozzászólást írt Ilona naplóbejegyzéséhez
16:50
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
08:02
zsoltne.eva módosította a naplóbejegyzését
07:49
zsoltne.eva új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Yolla módosította a cikkét
23:04
Yolla új cikket töltött fel
18:11
Black Ice új cikket töltött fel
15:34
emillio új hozzászólást írt Ilona naplóbejegyzéséhez
08:52
Yolla új bejegyzést írt a naplójába
21:26
Ilona új cikket töltött fel
14:53
zsoltne.eva új hozzászólást írt egy cikkhez
22:41
Virág új hozzászólást írt egy cikkhez
17:05
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
16:39
zsoltne.eva új cikket töltött fel
15:54
zsoltne.eva új hozzászólást írt egy cikkhez

A házasság gyönyörű ha ...

2011. január 27. - Látogatók száma: 109

15 év házasság után úgy gondolom tud lenni egy embernek kerek és jó véleménye valamiről. Én most az én házas életem egy apró részletét szeretném leírni, amiből önök, kedves olvasóim, ötleteket meríthetnek. Nos. Arra jöttem rá, így 15 év után, hogy a házasság egy fazék. És ugy-e már hallottuk azt a mondást, hogy házasság egy vödör és benne a tele kakival, csak a tetején van egy kis méz, de az hamar elfogy és aztán a kakit kell kavargatni. Tehát. Szerintem a házasság egy fazék. Nem azért , mert több kaki fér bele, hanem azért mert amit beleteszünk azt kavargatjuk. Kifejtve: ha pl. a férjem a fürdőszobában van és nem vitt magával törülközőt, mert elfelejtette csak kiszól nekem, hogy - drágám, kérlek hozz nekem egy törülközőt -én meg természetesen megyek és viszek neki. Ilyen apró dolgokat kell tennünk nap mint nap a fazékba és akkor nem lesz kaki a házasság. Vagy egy másik példa, amikor kényelmesen elhelyezkedem este a ágyban és egy pohár vízre lenne szükségem mert szomjas vagyok. Megkérdem az én kedves férjecskémet, hogy hozzon nekem egy pohárkával. Ő pedig kimegy és hoz nekem. Tehát, ha ilyen jó dolgokkal töltjük meg a fazekat abban csak jó marad. Ám ha mégis egy kis összezörrenés keletkezik köztünk, estig megbeszéljük és kibékülünk, és kipittyantjuk a fa kanál nyelével fazékból azt a kis kakit, úgy hogy bocsánatot kérünk a másiktól. Az is fontos, hogy amit már kiszedtünk a fazékból az a következő veszekedésnél nem kerülhet vissza. Tehát ha valamit már megbeszéltünk újra nem hányjuk egymás szemére. Ha ezt házasságunk alatt betudjuk tartani szinte biztos, hogy nem lesz kudarc egy házasság. :)

A cikket írta: Ibolya

1 szavazat

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2012. február 12. 16:49
Ha ez ilyen kaki egyszerű lenne.!
'15 évig nekünk is működött simán..
2011. február 5. 18:59
Na ugye, hogy ugye!
2011. február 5. 18:59
A törülközőt én is szívesen beadtam 23 évig, de a 26. évben már nagyon nem szívesen fizetem ki a havi 20eFt-os mobiltelefon számlát őurasága helyett sorozatban.
2011. január 27. 17:28
Szia Ibolya!
Neked nincs mitől tartani, biztosan boldog házasságban élsz, aminek csak örülni lehet. Nem hallottam ezt a mondást, de igazad van. Két ember, az egy pár. De lehetnek mondjuk nem házaspárok is egy lakásban, mondjuk anya és lánya, az is két ember, máris ugyanígy működik a dolog a példádnál maradva. Kisegítik egymást. Ha csak ezen múlna nem is hiányozna a pár.
Sajnos későn írtad ezt a cikket. Talán még mindig együtt lennénk, egy család. Egyéb dolgokkal telt meg a fazék. Nálunk úgy mondják, kiborult a bili. Most nekem kell behozni a vizet, ha szomjas vagyok és bevinni a törölközőt, előre. :-)
Pussz,
Éva
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: