újabb események régebbi események további események
20:22
Pinokkió módosította a cikkét
23:00
Pinokkió módosította a cikkét
17:40
Pinokkió új cikket töltött fel
09:52
Tündér módosította a naplóbejegyzését
09:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
01:15
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
01:08
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:05
Pinokkió új cikket töltött fel
20:50
Pinokkió új cikket töltött fel
20:36
Pinokkió módosította a cikkét
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:41
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
10:39
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
00:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Mindannyian hordozunk titkokat!

2010. július 1. - Látogatók száma: 37

Senki sem kivétel!

Nincs kivétel mindenki hordoz titkokat, melyeket mélyen magába és ez nálam sincs másképpen!

Az Én titkom, hogy gyermekem lehessen újra, de sajnos úgy érzem az élet már nem adja meg nekem még egyszer! Fáj és ezt a fájdalmat itt legbelül érzem, főleg az évek múlásával!
Másoknak miért lehet 1-nél több és Én miért szenvedek, hogy nincs! Vigasztalnak, hogy majd lesz másik, de mikor? Az évek múlnak és múlnak és nem leszünk fiatalabbak!

Van akinek egy pillanat alatt van egymás után Én miért érdemel ezt, hogy csak vágyakozok és nem jön! Vágy, mely elérhetetlen egyenlőre! Tudom önsajnálatnak érződik és bizonyos értelemben az is!

De ezt csak az értheti, aki átéli ezt a helyzetet és próbál lelki vigaszt nyújtani! Én is kapok, de a tüske és a miértek ott vannak a szívemben, a legmélyén!
Megkaphatná a szeretetet ugyan úgy mint a nagyobbik gyerekem, de sajnos ha az élet nem fordít Én már ez nem tudhatom meg!

Nagy gyermekem lassan föl nő, az apja örökké dolgozik és nekem mi marad a magányom, amit érzek mikor egyedül vagyok! Persze nem vagyok egyedül csak bizonyos értelemben, de mégis néha úgy érzem elvesztem! Ezeket az érzéseket jó mélyen elrejtettem és küzdök azért, hogy lehessen és megadhassam gyermekemnek a hőn áhított kistestvért és magamnak, hogy beteljesüljön a vágyam, hogy legyen még egy gyermekem!

Néha a Jó Istenhez imádkozom, hogy adja meg ez könnyebbé teszi a lelkemet egy kicsit! Bár a jövő kifürkészhetetlen és senki sem látnok és mielőtt elérném azt a kor, hogy.......
de ezt mindenki értette, főleg aki anya és vannak gyermekei!

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Anonymus
2010. július 18. 22:19
Biztosan sikerülni fog, 22 voltam amikor az első született, 28 amikor a második, 42 amikor a harmadik. neked is sikerűlni fog, Csak kerűld a mindenáron akarást.Akkor fog sikerűlni.
Anonymus
2010. július 5. 14:50
Szorítok, hogy összejöjjön a baba!
Anonymus
2010. július 1. 18:41
Kedves Orsolya! Nem tudom, hány éves a gyermeked, de a reményt nem szabad elveszítened, mert hallottam már olyat (legkedvesebb gyernekkori barátnőm családjában fordult elő), hogy 18 éves korában született testvére, amikor a mamája 40 éves volt. Mi akkor távol kerültünk tőlük, s fényképet küldtek az eseményről, amelyen láttuk a fiatalon teljesen őszhajú "kismamát" karján az újszülöttel...
S nem egy eset van, hogy 5-10 év után is születhet még testvér. Hinni és bízakodni kell!
Tetszett az írásod!
Cikkíró
2010. július 1. 16:47
Ez nem ezen múlik, nem görcsösen csak belegondolva, hogy az idő elszáll én sem leszek fiatalabb! De amúgy igazad van én is ezzel vigasztalódok! puszi orsolya
Anonymus
2010. július 1. 16:22
Megértelek Orsi, de tudod, ha valamit görcsösen akarunk, azért se sikerül.....
Biztosan túl vagytok már mindketten mindenféle vizsgálatokon....De még fiatal vagy,...és van már egy gyermeketek. Ez óriási elégtétel és nagy öröm.
Tudok olyat, aki mérhetetlenül örülne, ha lenne egy csemetéje. Azt is tudom, hogy gyerekeinknek mennyire fontos, hogy legyen testvérük.
Én azt tanácsolom, --persze nem kell megfogadni--, hogy másban is ki tudsz teljesedni, és a szíved mélyén se legyen ott a tüske. Emellett egy percig se érezd magad elveszettnek, mert bizton tudom, hogy nagyszerű anyuka vagy és mindenre figyelmet fordító feleség.
Anonymus
2010. július 1. 13:53
Remélem összejön a baba! én szurkolok
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: