újabb események régebbi események további események
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Vagyonmegosztás fényképek ügyében

Látogatók száma: 113

Szívet facsaró "vagyonmegosztás" a közös fényképeknél.

Már több hónapja rágta nagy sikerű volt férjem a közös fényképek miatt. Szinte alig tudtam magam rávenni, hogy a fotókat csak megnézzem, nem akartam, hogy a friss sebeket máris felszakítsam.
Azonban nem halogathattam nagyon sokáig, így az egyik láthatás ideje alatt elővettem az albumokat és válogatni kezdtem.
Ám, ekkor valami megint szíven ütött. Szinte alig van közös fotónk, négyesben. Vagy Én a lányommal, vagy Én a fiammal, vagy csak a gyerekek. Hol vannak azoknak az eseményeknek megörökítése, mikor együtt van a gyermekeivel? Szinte alig találtam.
Elkezdtem a képek szortírozását. Arra vigyáztam, hogy rólam egyetlen egy fotót se kapjon, azonban a kiválasztott fotók hátoldalára egy-egy megjegyzést írtam. Elég epéseket. "A gátakon apa nélkül." "Önfeledten, de apa nélkül." "Hol vagy, apa?" "Milyen jó együtt lenni!" "Ezt csináltuk, mikor Te dolgoztál, apa!"
És még sorolhatnám, de elértem a célom. Olyan hatalmas lelkiismeret furdalást okoztam neki, amit szóvá is tett. Persze megpróbált visszaütni, de valahogy nem is érdekelt. Elértem, amit akartam.
Nem értette, de megmagyaráztam neki. Miután még a mai napig nem beszélte meg a gyermekeivel azt, hogy elváltunk, elhagyta Őket, de még azért szereti Őket. Azóta is szenvednek ettől a gyermekeim, amit Én sem tudok náluk csökkenteni, hiába mondom azt nekik, hogy szeretem, mert igen nagy szükségük lenne az apjuk szeretetére is.
Ez azonban nem az Én bűnöm, ám mégis nagyon fáj és tehetetlennek éreztem, érzem magam.
Ennyi volt a vagyonmegosztás 'a la fényképek.

A cikket írta: kiki64

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

igen, kedves Katalina, ezeket az álapukákat szoktam a képmutatás bajnokainak nevezni, azért örülök, hogy ebben a "sportágban" nem osztanak érdemérmeket.
:)
szkennelni még nem tudtam akkoriban, örültem, hogy volt egy régi számítógépem - semmi gond kedves Laura, jómagam is sokszor "félrenyomok", azaz félrepötyögök, ha sietek -.
Azért elért hozzá, legalább is az agyáig, mert rosszallását fejezte ki emiatt
:)
Szóval..szkenneltem volna...
(elnézést!)
Sajnos, nekem ismerős az ilyen "jó apuci". Amikor lehetett volna, nincsenek otton, mindig máshol van tennivalójuk, mégis ők a legjobb apák, a feleségek csak kitalálják ezeket...
Biztos is, hogy beszeneltem volna minden fotót, mielőtt osztom...
De nem írtam volna semmit számára. Úgy sem érti az ilyen. :(
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: