újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Lassan, de biztosan + epizód

Látogatók száma: 57

Kicsit kényelmetlen érzés, ha a szokástól eltérően viselkedünk, meglepő s egyben ijesztő.

Eltelt két hét Timi problémájának bemutatása óta. Timi szemlátomást megnyugodott, a napi események sem hagyják kizökkenteni. Ez egy új csapás, nincs igazán kitaposva, csak tapogatózik, keresi a biztos pontokat. Az ismerős helyzeteket. Az elé táruló új világ egészen megdöbbenti. Elég egy-két rendhagyó ember és kifordul minden a sarkából! Amit eddig látott a környezetében, most másnak tűnik. Szinte rácsodálkozik, mennyi mindent tud már és mennyi mindent élt meg! Sorozatos visszajelzéseket kap, nála sokkal okosabbaktól, hogy jó úton jár, persze indirekt módon, de ő figyel. Vár még. Nem akarja elkapkodni. Meg akarja tapasztalni ezt is, a lehető legtöbb információt begyűjteni, hogy aztán az az elvetett magocska, mely csírájában kezdett pusztulásnak indulni, mégis csak megmutathassa igazi mivoltát. Nagy hatással van rá most minden, nem tud már visszalépni, talán nem is akar. Az érzelmei még mindig tombolnak, kikívánkoznak és igen is bízni akar. Már sóvárog a bizalom után. Ízelítőt kapott abból, mit is tagadott eddig meg magától.

Az elfojtott vágyak és indulatok, vagy előtörnek vagy megmérgezik az embert. Ha pedig előtörnek, magukkal ragadnak mindent. Ahogyan nekilódul az autó a meredek lejtőn. Megállíthatatlanul, szinte szemmel követhetetlenül száguld. Ilyenkor kell az a bizonyos bizalom. Az a néhány ember, aki felkeltette a szunnyadó érzéseket, ott fog állni mellette. Várják majd a völgyben, hogy együtt folytassák tovább. Igen, jó bízni.

Timi már tudja ezt és épp a lejtőn indul el hevesen dobogó szívvel, még nem igazán sejti hová is, még mindig fél egy kicsit, de a mesék világa, a bizalom földje, szinte mágikusan vonzza őt. Csatlakozni akar, átadni és kapni, tenni, együtt, közösen, hogy áramoljon az az energia, ami eddig csak azt hitte, benne van meg, mert a többiek eltaszították maguktól. Most először élvezi a száguldást, mert tudja, hiszi, hogy puha felhőre érkezik, nem eshet baja. Csak rajta múlik mit kezd ezzel a semmihez sem fogható katarzissal. Az biztos, hogy elfogadja és viszonzásul emberségét és talán a hűségét is adja. Idővel. Amikor már eleget tapasztalt, mert azért óvatos még mindig. A kisördög sosem alszik.

Mert Timi eljutott az értelemig. Rátalált.

kép:net

A cikket írta: Ailet

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: bokorur

Tisztelt Ailet!
Összeszedett írás. Gratulálok Önnek.
Bokor

T. Bokor Úr!

Néha összeszedem magam... Köszönöm.

Üdv:Ailet

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Szia A!
Nem is értem, ezt miért nem olvastam időben?! Úgy látszik ez a sorozat késleltetéssel érkezik az agyamhoz;-), valamiért.
Csak ismételni tudnám Virágot!
P, P.

Szia P!

Helyzetjelentések... ne is foglalkozz vele, sosem késő... :)

A
Tisztelt Ailet!
Összeszedett írás. Gratulálok Önnek.
Bokor
Szia A!
Nem is értem, ezt miért nem olvastam időben?! Úgy látszik ez a sorozat késleltetéssel érkezik az agyamhoz;-), valamiért.
Csak ismételni tudnám Virágot!
P, P.
Igen drága Virág. Így gondolom én is. :)

Puszi:A
Az igaz barátai mellette állnak majd. :-) puszi
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: