újabb események régebbi események további események
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Okosságaim.

2011. június 4. - Látogatók száma: 66

A kör.

A kereső lélek olyan mint egy kör. Egy csodás zóna, amely maga köré gyűjt minden hozzá közeledő, szeretetre éhező emberi érzést. Egy transzcendentális vonal amelyen még nem mindenki léphet át. Olyan, mint a Mennyország kapuja.Ha valakit befogadunk a körbe, azért felelősséget kell vállalnunk még akkor is, ha a végeredmény nem nyilvánul meg szeretetben vagy szerelemben. A körben tartózkodó megannyi élet mind a mi lelkünknek egy egy darabja. A vízöntő korát éljük és tudnunk kell bővíteni, kitágítani lelkünk körének befogadóképességét, hogy megismertessük minél több emberrel a szeretet világát.Minden egyes hozzánk közeledő szív nagyobbá teszi ezt a zónát és arra kell törekednünk, hogy ezek a körök egyszer majd bezáruljanak és eggyé váljunk. Mi Emberek.

Így élek.

Két ember, két szív, két lélek, két test. Vitális világunk apáinktól örökölt elképzeléseként jogunk van a testi örömökhöz, mely a férfi kizárólagos kiváltsága amellyel birtokolhatja a tulajdonát képező hölgyet. Ez volt a múlt de sajnos nem veszett el nyomtalanul.Szerelem- csillagok ezrei hullnak örökös homályába a férfitudatlanság primitív elképzeléseinek. Elég lenne egy kedves szó, egy szál virág, egy magunkat megadó pillantás, egy forró csók ahhoz, hogy unalomba fúródó éjszakáink mesébe illő kalanddá változzanak. Olyan kalanddá, amely túlesik minden emberileg megtapasztalható érzékiségen, és eljuttat egy különleges világba, ahol megszűnik az ego és csak mi ketten vagyunk.Te és én. Csodálatos utazás, ahol én, mint férfi csak eszköz vagyok és a teremtés koronáját szolgálhatom; a NŐT. Lehet sok pasi nem fog egyetérteni velem, de én így élek és ezen nem változtatok...

Mi a szeretet...

Mi a szeretet? Egy mosoly. Egy megértő pillantás. Elfogadása az elfogadhatatlannak, megértése a megérthetetlennek. Boldogsága a vidámságnak és szomorúsága a könnyeknek.Végtelen valósága végtelen álmainknak. A szeretet az emberi értelem legfőbb tökéletessége. A béke. A legnagyobb hatalom, mellyel megajándékozták az emberi elmét. A szeretetnek nincs kezdete és nincs vége. A szeretet csak úgy van.Mint a gyermeknek anyja ölelése, mint férfinek a nő melegsége , mint nőnek a férfi biztonsága,mint idős embereknek Isten közelsége. A lehetőség, hogy egyek legyünk mi emberek és megtaláljuk az utat, hogy választhassunk jó és rossz között. A szeretet maga az élet. Harc és megadás.Öröm és bánat. Befejezése vitális életünk elhaló gondolatainak, és kezdete egy új kornak, melyre minden ember születése óta vágyik.

A szerelem mindig szerelem marad, még ha nem is ismerjük be.

Az emberi lélek megfoghatatlan, az emberi szív megérthetetlen, s az emberi elme kiszámíthatatlan dolgokra képes. De ha valaki bele tud merülni saját, egyedi világának tiszta valóságába, akkor megérti azt, hogy nincsenek negatív dolgok ebben az univerzumban csak mi, a saját koszos érzelmeinket próbáljuk egy másik emberre áthárítani,persze sikertelenül. S ha tudatunk kitisztul, akkor könnyes szemmel vesszük tudomásul, hogy valamit megint elrontottunk. De az idő, ahogy könyörtelenül átrobog felettünk, próbálva erőltetni a feledést, hozza meg a tiszta gondolatokat és rájövünk arra, hogy nem vagyunk különbek másoknál.És akkor a gyűlölet elenyészik, a harag szép emlékké változik, a szeretet tiszteletté alakul át, a SZERELEM pedig SZERELEM marad.

A csók.

El sem tudnám képzelni az életemet csók nélkül. A szerelmes éjszakákat pedig főként nem. A csók az éjszaka csodálatos tündére, aki átvezet minden határon. Megszüntet minden gátlást. Összeforrasztja a lelket és felkészíti a testet a mindent elsöprő varázslatos utazáshoz. El nem enged, de magához vonz. Megremegtet és ellazít. Átvirrasztat. Parázsló testek elnyugvó lanyha után álomba ringat.Szerelmet szívéhez szorít. Megért. Simogat. Nappal fenyeget, éjjel lobogó tűzbe mártogat..........A csók..

A cikket írta: Pumukli56

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. június 26. 16:17
"A csók az éjszaka csodálatos tündére..."
Nagyon tetszett a cikk. Nem is találom a szavakat.
Üdv: Zsizsik
2011. június 6. 19:20
Szia!
Elmondtad milyen vagy.
Ez egy mély érzéseket felvonultató kinyilatkoztatás!
Kevesen merik ezt így...
Gratulálok! Üdv,
Pinokkió
2011. június 5. 21:51
Tökéletesen igazad van de amikor az ember szerelmes akkor kicsit másként látja a dolgokat.Lehet hogy ha akkor nem írom meg ezt a pár sort akkor meg sem született volna. Változtatni viszont nem akartam.Köszönöm a véleményedet.
2011. június 5. 19:10
Tetszett az írásod, mert őszinte. Szépen fogalmazod meg azokat az érzéseket, amiket mindannyian élünk, megélünk. Ám valami nagyon lényeges csúsztatást is érzékelek benne. Mert a szerelem nem marad mindig szerelem. Hiszen az, a szeretet felfokozott dimenziója, ami törékeny és sérülékeny, szenvedést épp annyit hoz, mint boldogságot, csak az utóbbit erősebbnek érezzük általa. Aztán, bizony van, hogy nincs szerencsénk és elmúlik, mert a szerelmet is ápolni kell/ene, őrizni és vigyázni rá - a másik félnek- ami nem mindig történik meg. És aztán már az emlékét is fájdalomként, szégyenként, vagy feledésre méltónak ítéljük. Így van ez. A szerelem nem marad mindig szerelem.
Üdv.
Zs.
:)
2011. június 5. 12:26
Viszont kívánom!

Üdv Orsolya
2011. június 5. 12:25

megtekintés Válasz erre: Orsolya - 2011. június 5. 10:41

Szia Pumukli! Nincs tökéletes ember, de a szeretet benne van mindenkibe valahol, nagy kincs,s jónak, szeretetnek élnie kell!

Legyen nagyon szép napod! Orsolya

Köszönöm Orsolya.Boldog napot neked.
2011. június 5. 10:41
Szia Pumukli! Nincs tökéletes ember, de a szeretet benne van mindenkibe valahol, nagy kincs,s jónak, szeretetnek élnie kell!

Legyen nagyon szép napod! Orsolya
2011. június 4. 23:59
Nagyon szép ... ! Gondolataid, mélyen beivódtak lelkembe !!!!
Puszi , Tündér 56
2011. június 4. 22:45

megtekintés Válasz erre: Tündér - 2011. június 4. 19:03

Kedves Pumukli!

Kellemes ezeket a gondolatokat egy férfi tolla által papírra vetve olvasni.
Köszönöm, hogy megosztottad velünk szívből jövő, szívhez szóló érzéseidet!
Nekem nagyon tetszett! :)

Pussz,
Tündér

Én köszönöm.
2011. június 4. 19:16
Nagyon tetszett!!! Üdv Éva.
2011. június 4. 19:03
Kedves Pumukli!

Kellemes ezeket a gondolatokat egy férfi tolla által papírra vetve olvasni.
Köszönöm, hogy megosztottad velünk szívből jövő, szívhez szóló érzéseidet!
Nekem nagyon tetszett! :)

Pussz,
Tündér
2011. június 4. 18:18
Szépen , és igazat írsz a szeretetről...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: