újabb események régebbi események további események
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

A környezet is beteggé tehet

2010. szeptember 26. - Látogatók száma: 97

Jó ideje sok elmélet létezik arra vonatkozóan, mitől is keletkeznek a betegségek, elsősorban az onkológiai (daganatos, rákos) nyavalyák, illetve mitől és hogyan indulnak el és zajlanak le az öregedési folyamatok. Egy ponton ezek mindig találkoznak: az oxigénes folyamatok és a szabad gyökök (negatív) szerepe elvitathatatlan.

Van egy olyan elmélet is, amely szerint a szervezetet támadó vírusok nem mikrobák, hanem információk. Néhány újabb kori, rendkívül merész kutató szerint a vírusok a víz paramágneses struktúráiba beleírt információk. És mivel egy ember naponta egy jókora szobányi levegőt forgat meg a tüdőn át a szervezetében, belélegezve az ott található összes baktériumot, gombát, penészt, allergiakeltő anyagot és kb. 3 liter vizet pára formájában – hát van honnan merítenie a bajokat.

Ugyanez történik akkor is, ha a környezetünkben, velünk szemben ellenséges beállítottságú személyek vannak. Ha ezek folyamatosan túl közel vannak hozzánk, meggyengíthetik a szervezetünket, súlyosbíthatják állapotunkat. Erre persze évezredek óta senki sem gondol – helyesebben: eddig nem tudták – azok sem, akik kórházakat hoztak létre. Bizony, a kórház az egyik ilyen hely! Talán mindenki gyorsabban gyógyulna, és talán többen is gyógyulnának meg, ha nem kellene folyamatosan más, hasonlóan nyomorúságos állapotú emberrel összezárva lenniük.

A rossz környezet elgyengíti a szervezetünket. És ezen sokat segít, ha elmegyünk szabadságra, más környezetbe. Kevesen töprengtek még azon, hogy miért érzik olyan jól magukat, maikor távol vannak a lakhelyüktől. Nemcsak azért, mert nem kell dolgozniuk, mert más arcok veszik körül, más tájakat lát – hanem azért is, mert nincs bezárva addigi környezetébe, amely nem egy esetben valóságos betegségkeltő tényező számára.
Ha megváltoztatjuk az ember szervezetében amúgy is igen nagy arányban jelen lévő vizet, annak a mágneses struktúráját, ha abba nyomelemi mennyiségben ilyen vagy olyan ásványokat juttatunk be, akkor a célszemélyt egészségesebbé tehetjük, vagy akár "el is tehetjük láb alól".
Vagyis egyfajta "vízterápiáról" van szó, arról, hogy ki hogyan képes beprogramozni a vizet, amely az emberek – adott esetben igen sok ember! – szervezetébe juthat.

Érdekes, hogy ezek a kutatások néhány homályos jelzés szerint egyaránt folynak az európai orvostudományt kultiváló szakemberek laboratóriumaiban, és a tudományos orvostudománytól elrugaszkodó, újító kedvű para-gyógyászok köreiben is. Mert itt legalább akkora a lehetőség, mint a kozmikus térből nyerhető energia felhasználása terén.
Ilyenkor persze felmerül a kérdés: vajon a kutatók jót akarnak-e az emberiségnek, vagy rosszat? A vízzel történő információ-bevitel mint betegségkeltő lehetőség azok fantáziáját ejtette rabul, akik a jövőbeni bio-háborúkra készülnek, ahhoz keresnek (és sajnos találnak) mind alkalmasabb fegyvereket.

A cikket írta: Éva

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. szeptember 27. 18:21
Kedves Éva! Elgondolkodtató az okfejtésed, pláne ha belegondolok hogy mostanában gomba módra szaporodnak a víztisztító és vízszerkezet változtató készülékek gyártásával foglalkozó cégek. Éppen most fizettem be én is egy ilyenre. Most már akkor ebben sem bízhatunk? Az viszont tény hogy a jövő nagy biznisze nem az olaj, hanem az ivóvíz lesz.
Üdv: Orchidea
2010. szeptember 26. 21:26
Érdekes, amit boncolgatsz, és egyben félelmetes is. Ne is gondoljunk bele, mert már ebbe is bele lehet betegedni!!
2010. szeptember 26. 18:02
Éva! Az egészségünk mindennél fontosabb! Köszönöm, hogy segítségünkre vagy, szép estét Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: