újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Betegséggel élni?

Látogatók száma: 90

Emlékszik még arra, amikor orvosa először mérte meg úgy a vérnyomását, hogy a mérés magasabb értéket mutatott a kelleténél? Arra is emlékezzen, hogy megijedt akkor!
Aztán az első ijedtséget felváltotta egy kis nyugalom, hiszen ha orvos méri a vérnyomást, az általában magasabbra szökik, fehér köpeny szindróma, szokás mondani.

Később ahogy az évek telnek, esetleg már orvos nélkül is érezhető, hogy feljebb szökött a vérnyomásunk. Aztán jön a visszafordíthatatlan folyamat: mostantól vérnyomáscsökkentőt kell szedni! Életünk végéig!

Valóban visszafordíthatatlan?

Valóban együtt kell élnünk a gyógyszerekkel?

Most csak egy betegséget ragadtam ki a sokból, amire azt mondjuk: a korral jár . . . Írhattam volna koleszterinszintet, vércukrot, a fogak kihullását, szem gyengülését, vagy a félelem szülte pánikbetegséget, depressziót, mozgásszervi megbetegedést és még sorolhatnám tovább!

Általában itt van az a pont - ha korábban még nem
jött el - amikor az ember átértékeli életét, és keresi a megoldást.

Amikor elindul valaki a drágakő gyógyítás irányába, nem lehet az a célja, hogy holnaptól nem vesz be gyógyszert, nem megy el az orvoshoz!

Különösképpen igaz ez akkor, ha valakinek régebb óta fennálló betegségei vannak és ezekkel folyamatos ellenőrzés vagy gyógyszerszedés szükséges!

Nem számíthat arra, hogy feltesz egy nyakláncot és többet nem kell bevennie a vérnyomáscsökkentőjét vagy az antidepresszánsát és egyéb gyógyszereit!

Amikor egy tünetet észlel magán - legyen az magas vérnyomás, magas vércukorszint, stb. - az már régen, talán évekkel, esetleg évtizedekkel ezelőtt elkezdődött - így a gyógyulást se várhatja egyetlen nap alatt, bár itt általában nem kell éveket várnia.

A drágakövek alkalmazásának előnyei:

- több feladatot is betöltenek
- egyszer kell megvásárolni, élete végéig használhatja
- külsőleg és belsőleg egyaránt használható
- szinte minden betegséget kezelhet velük
- erősíti az immunrendszert
- egységesen hat Test - Lélek - Szellem szinten
- az egész család egészségét karbantarthatja ugyanazokkal a kövekkel!
- rendkívüli hatással van a belső világra, a drágakövekkel nem csak a tüneteket kezelheti, hanem a betegségek kiváltó okait is!

Kiknek javaslom a drágakőterápiát, a drágakővizet és az elixírt?

- azoknak, akik egyszerű és szelíd gyógymódot kívánnak alkalmazni az egészség megőrzéséhez és a betegségek gyógyításához
- akinek fontos, hogy folyamatosan pozitív energiákkal legyen feltöltve!

Miért ajánlom szívesen a drágaköveket?

- a drágakövek közül minden napra kiválaszthatja azt, ami fizikai és lelki állapotának éppen megfelelő
- a drágakővizet egész napra elkészítheti akár előző napon is
- a drágakővíz hűvös helyen 2 - 3 napig is eltartható
- amikor semmi panasza nincs, immunrendszerét akkor is erősítheti a drágakövekkel
- betegségmegelőzésre is használható
- vírusos - járványos időszakban a kövek megvédenek a betegségtől, növelik az ellenálló képességét - ha sikerül megelőznie a betegséget, nincs szüksége gyógyszerre!

Miért tudja mindenki, beleértve Önt is, sikeresen használni a gyógyító köveket?

- egyszerűen alkalmazható, a kövek bármikor használhatók drágakővíz készítéséhez, és ugyanazt a követ használhatja marokkőként, szerencsekőként, a beteg testrészek lefedésére, masszírozására, akupresszúrás kezelésre, sőt ...amikor nem használja, elhelyezheti a köveket a lakás különböző pontjain található feng - shui életterületek megerősítésére is!
- az akupresszúrás kezelésnél olyan pontokat ismerhetett meg, amire ráhelyezve a drágakövet megszűnik a fájdalom, hosszabb távon kezelve a beteg területet, a gyógyulás is elérhető!
- a drágakővízhez nem kell más, csak jó minőségű szénsavmentes ásványvíz és egy tiszta üveg.
- a köveket egyszer kell megvenni és bármennyi víz feltölthető vele!

Miért jobb a drágakő, mint más hasonló termékek?

- Pénzt takarít meg vele, mert a köveket csak egyszer kell megvenni, bármeddig használható!
- Ha saját maga készíti el a kristályelixírt, nem kell készen megvásárolnia.(A kereskedelemben 3 - 6 e Ft/50 ml!)
- A drágaköveket használhatja méregtelenítésre, fogyókúrára, izületi és egyéb mozgásszervi megbetegedésre, a betegségek kiváltó okainak megszüntetésére.
- A drágakövek energiájával feltöltött vizet használhatja főzéshez, fürdéshez is.
- Jobb hatás eléréséhez használhat egyszerre többféle követ is!

A drágakőterápiával az egész család egészségét óvhatja úgy, hogy csak az amúgy is elfogyasztandó vizet kell meginnia.

Milyen járulékos haszna van a köveknek, milyen előnyös szemléletbeli változásokat hoz a kövek használata és az ehhez szükséges odafigyelés?

- A drágakővíz fogyasztásával tudatosabbá válik a folyadékfogyasztás, ami önmagában is egy egészségesebb életminőséghez vezet.
- Egy-egy adott problémánál gyakran csak a tüneteket kezelik (pl. fájdalomcsillapítót adnak), míg a mögöttes rejtett okot figyelmen kívül hagyják. A drágakővízzel, masszírozással és az akupresszúrás kezeléssel egyszerre kezelheti a kiváltó okot és a tüneteket. Tudatosíthatja magában, mik azok a lelkileg feldolgozatlan események, amelyek a tüneteket kiváltották!

Felhívom olvasóim figyelmét, hogy betegségükkel minden esetben forduljanak orvoshoz, és tartsák be az előírt gyógyszeres, és terápiás kezeléseket! A cikkeimben ismertetett természetes gyógyítási rendszerek az orvos által előírt gyógyszeres és terápiás kezelések mellett, azok kiegészítéseként alkalmazhatók!

Szép napot kíván: Antal Éva

A cikket írta: Éva

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Nagyon jó dolgokról írtál Éva! Szerintem a XXI. század forradalmian új gyógymódja az információs gyógyítás, csak még szokni kell az embereknek.
Üdv: Orchidea
Köszönöm Évike, hasznos és érdemes megfontolni, kipróbálni! üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: