újabb események régebbi események további események
19:58
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:55
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:54
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:50
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:49
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Álmok, melyek jelentése nem mindig egyértelmű!

2010. július 3. - Látogatók száma: 145

Furcsaságok és a kérdés, vajon mit jelentenek?

Néha az ember hajlamos furcsa dolgokat produkálni! Álmok....

Vajon mit jelenthetnek? Kérdések, melyekre nem mindig van egyértelmű válasz! Sokszor álmodtam olyan dolgokat, amik már elmúltak és mégis néha benne élek! A mindennapokból, vagy emlékekből - nem tudom! De volt, hogy egy álom vissza és visszatért, de utána egyre kevesebbet és aztán már csak ritkán!

Jelentésük sokszor talány, vannak álmoskönyveink, melyekbe megvannak a válaszok, de nem biztos, hogy azt is jelenti! Sokszor rosszabbat álmodunk, vagy éppen jót! Van mikor emlékezünk és van mikor felébredünk és huss, az álmok ki is mennek a fejünkből!

Lehet, hogy a jövőt próbálják előrehozni? A történéseket, amik esetleg lesznek? Figyelmeztetés vagy intelem? Néha érezzük, néha nem az ember legbelül elég sokszor érzi, vagy érezni véli az álmok adta kérdéseket és a válaszokat!

Ki tudja, talán ez is az emberi agy szüleménye? Vagy csak összerakjuk a mindennapokat? Vagy csak nem alszunk túl mélyen és jár az agyunk?
Sok olyan ember van, aki az álmok megfejtésén dolgozik - álomfejtők, álomértelmezők! Belevetnek minden energiát a megfejtésekbe!

De mi is sokat elgondolkozunk ébredés után, hogy mit is jelenthetnek! Jelentőségük van, értelmük is, de nem biztos, hogy mindig rájövünk!

A cikket írta: Orsolya

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. január 18. 12:09
Kedves Kiki és Lilla! Köszi a véleményeteket és, hogy olvastatok! Üdv Orsolya
2010. július 20. 19:33
Alvás közben az agy feldolgozza az aznap történt eseményeket, rendezi és tárolja őket, amelyikre nincs szükség kidobja a háttér tárolóba vagy a szemétbe:)
Nos az álmok talán ezen munka közben jelentkezhetnek és az adott lelkiállapotunkat tükrözik, persze vannak kivételek amikor meghökkentő dolgot álmodunk, de mint tudjuk a kivétel erősíti a szabályt:)
2010. július 7. 22:49
az álmok többsége vagy félelmeinket, vagy pedig életünket tükrözik
jó írás!
:)
2010. július 3. 20:23
Kedves Katalina! Van egy visszatérő álmom, és egy valami furcsa benne, esetleg nem tudnád megmondani mit jelenthet? Engem is foglalkoztat ez a téma! üdv Orsolya
2010. július 3. 19:46
Nagyon érdekesek az álmok. Én is gyakran álmodom. Gyakran ismétlődtek olyan álmok, ahol a helyszín mindig visszajött - sokszor. De nálam többször előfordult, hogy megálmodtam azt, ami nemsokára pontosan bekövetkezett. Ezen sokszor csodálkoztam. Benne is vannak ezek a korabeli naplómban. Néha olyan furcsaságokat álmodik az ember, amire sohasem gondolt, máskor pedig olyan jön elő, amiben éppen benne van. Ifjabb koromban foglalkoztam álomfejtéssel, de elkallódtak a könyveim, most már nem figyelem annyira, de bizonyos jelekre emlékszem, hogy mit jelentenek.
Érdekel, amiről írtál.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: