újabb események régebbi események további események
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Angyalbőrben 11. befejező rész

2018. március 4. - Látogatók száma: 52

Vivien ébredt elsőnek. Felült az ágyon, és nézte az alvó katonát, aki most nem látszott sem macsónak, sem nőfalónak. Milyen kedves ez a fiú! Tud figyelmes, gyengéd, és megértő is lenni! Igazán odaadó szerető, aki nem csak a száját tépi, hanem a szerszámát is jól használja! Gondolkozzunk racionálisan! A hormonok miatt a testnek meg kell adni, amire szüksége van! Nekem pedig most semmi szükségem egy újabb szerelemre! Viszont elképzelni csak úgy tudok egy testi kapcsolatot, hogy ha egy állandó emberrel fekszem le! Ezzel sok bajt megelőzhetek!

- Jó reggelt, Drága Vivien! Min töröd azt az okos fejedet? Nem hiszem, hogy hibát találtál bennem az éjszaka! Legalábbis én nagyon jól éreztem magam veled! Vagy arra gondolsz, hogy miképpen szabadulj meg tőlem?

- Béla, beszélnünk kell! Szeretnéd máskor is megismételni az elmúlt éjszakát velem?

- Igen drága, nagyon is szeretném!

- Lehet róla szó, de csak ha tudod vállalni a feltételeimet!

- Hallgatlak! Mik a feltételeid?- ült fel Béla az ágyon.

- Először is: A feleségeden kívül nem fekhetsz le mással! Vele is csak azért teheted, mert nem akarom a családodat szétszakítani! Másodszor: Nem hazudhatsz nekem soha, mert úgyis rájövök, és akkor vége közöttünk mindennek! Harmadszor: És ez nagyon fontos! Nem szerethetsz belém, mert ha ezt észreveszem, akkor vége a kettőnk kapcsolatának! Barátok lehetünk, de semmi több! Ha ezt így tudod vállalni, csak a testiséget, akkor amíg csak itt katonáskodsz, addig tarthat a kapcsolatunk, - de csak barátként! Gondold meg jól, hogy mit mondasz! Nem kell most rögtön válaszolnod!

A vasárnap olyan gyorsan elrepült, hogy szinte észre sem vették. Jól érezték magukat egymás társaságában, és még jobban az ágyban. A szeretkezéseik egyre csiszoltabban működtek. Nem győztek betelni egymás testével. Arra ébredtek fel a vágy kábulatából, hogy hétfő reggel lett, és be kell menni a laktanyába.

- Gyere kis katonám, készülődjünk, mert téged az apám vár, engem meg a könyvtár!

- De kár, édesem, - de mit is tehetnénk? Ez a feladatunk!
A laktanyába érve Béla egészen a könyvtár ajtajáig ment az autóval. Éppen befejezték a reggelizést a katonák. Kijöttek az étkezdéből, és megbámulták a könyvtár előtt álló autót. Béla kipattant a kocsiból, és azt megkerülve, mosolyogva tárta ki az ajtaját Vivien előtt.

- Parancsolj drága hölgyem! Megérkeztünk!

- Mi van Bélám, meg sem csókolsz?- kérdezte kacéran Vivien.

- Jaj, drága! Mindenki büszke lenne rá, ha egy ilyen gyönyörű, és okos barátnője lenne! Remélem, tudod, hogy nagyon szívesen megtenném, - akár az egész világ előtt is, de nem akarlak téged kompromittálni!

- Mitől félsz? Talán attól, hogy megtudja az apám? Hiszen nagykorú vagyok! Azt csinálok, amit akarok!- mondta nagyon komolyan Vivien, és közelebb lépve a szakaszvezetőhöz, megfogta két kézzel a fejét, és hosszasan szájon csókolta.

- Na, most már legalább tudják, hogy összetartozunk, és irigyelhetnek téged!- mondta mosolyogva Vivien, és búcsút intve belépett a könyvtár ajtaján.
Mire Béla leadta az autót a telephelyen, és visszaért a körletbe, addigra már az összes sofőr tudta, hogy Balla Béla szakaszvezető nyíltan csókolózott Viviennel a könyvtár előtt.

----------

- Fiúk! Ki fogad velem, hogy vajon Balla levarrta-e azt a könyvtáros pipit?- kérdezte Szőke őrvezető a többi sofőrt.

- Van rá tíz söröm!

De senki nem akart vele fogadni. Csík Kálmán is máshol járt gondolatban. Észre sem vette, hogy belépett a barátja, Balla Béla. Szőke őrvezető rögtön rátámadt!

- Mondd csak Bélám! Milyen volt Viviennel?- kérdezte kíváncsian. Van olyan jó az ágyban, mint amilyen szép?

- Na de fiúk! Diszkréció is van a világon!- mondta sokat sejtető mosollyal a szakaszvezető.

Vége

A cikket írta: emillio

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: