újabb események régebbi események további események
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Erotikus

Angyalbőrben 8.rész

2018. február 25. - Látogatók száma: 40

Özvegy Kiss Endréné javában készülődött, hogy a régiségboltjához menjen nyitni, amikor a nevelt lánya szobájának ajtaja kinyílt, és kócosan, álmos fejjel megjelent benne Emese.

- Szia, Erzsi néni! Már mész is? Nincs túl korán?

- Szia, bogaram! Megyek, mert van bent bőven dolgom! A szombat amúgy is kemény nap szokott lenni! Te csak nyugodtan feküdj vissza, mert biztosan egész éjjel tanultál! Ha esetleg felhívna a bakád, akkor hívd meg őt vacsorára, mert nagyon kíváncsi vagyok rá! Aztán, ha elnyeri a tetszésemet, akkor talán itt is aludhat! Tudom, hogy van ez! Én is voltam fiatal!
Emese ezekre a szavakra a nagynénje nyakába ugrott.

- Drága vagy Erzsi néni!- mondta pirulva, de nagyon boldogan.

- Jól van, kincsem! Most menj, és pihenj még egy kicsit! Ha van kedved, akkor úgy dél körül bejöhetnél a boltba hozzám, és akkor együtt elmegyünk ebédelni a Gambrinus étterembe!

----------

Csík Kálmán elindult a telephelyre, hogy átvegye az egyik tartalékautót. Az útja ott vezetett el a műhely mellett. Gondolta, hogy megsürgeti a kitört szélvédő cseréjét, ezért beugrott a műhelybe. Legnagyobb csodálkozására Opál már a kicserélt új szélvédőt törülgette, hogy megszabadítsa a szerelés okozta kéznyomoktól!

- Opál, te egy igazi kincs vagy! Én azt hittem, hogy majd csak a jövő héten fogod kicserélni! Nagyon köszönöm neked!- hálálkodott Kálmán.

- Szerencséd, hogy volt a raktáron ilyen szélvédő! Na, máris viheted! Sokba fog ez neked kerülni, Kálmánka!- vigyorgott Ó Pál. Majd valamikor a jövő héten leisszuk az ígéretedet, mert a hálálkodásokkal már tele van a padlás!

- Rendben, de már megyek is, mert sietnem kell az ezredesért! Még le is kell mosni a kocsit, és tankolnom is kell! Sziasztok, - és még egyszer nagyon köszönöm!

- Jól van, eredj már!

----------

Szép reggelre ébredt Vivien. A nap még a sötétítőfüggönyön át is beragyogta a szobát. Kéjesen nyújtózkodott, amikor hirtelen eszébe jutott, hogy a másik ágyról hiányzik a katona. Már éppen a recepciót akarta felhívni, amikor meglátott a dohányzóasztalkán egy levélkét.

- Jó reggelt, Vivien! Lementem a hotel éttermébe asztalt foglalni, és megrendelem a választékból a reggelinket!- tudatta vele Balla Béla szakaszvezető a hollétét.
Egész jó fej ez a Béla! Ezt igazán nem gondoltam volna róla! Nagy dumás nőcsábász ez a pesti vagány, de alapjában véve rendes fickó!- gondolta Vivien, és gyorsan letusolt. Egy könnyű pólót, és egy sztreccs farmert választott, és magára húzta őket. A sminkelés után kritikusan szemlélte a tükörképét, és a látvánnyal meg volt elégedve. Aztán Ő is lement az ebédlőbe reggelizni.

- Szevasz, Béla, jó reggelt! Mit eszünk?- kérdezte könnyedén, és lehajolva az ülő katonához egy puszit lehelt a homlokára. Irigy tekintetek lesték minden mozdulatát.

- Szevasz, Vivien! Ezt most miért kaptam? Talán, túl jó voltam az éjszaka? Megígértem, hogy jó leszek, és nem fogok próbálkozni! Sajnos! Ha megtudnák a barátaim ezt rólam, igencsak kiröhögnének! Ha esetleg faggatnának, akkor majd azt mondom, ami az igazság! Azt, hogy egy szobába aludtunk! A többit meg nem mondom el, mert diszkréció is van a világon! Reggelire vajat, sonkát, lekvárt és narancslét kértem. Utána meg kávét tejszínnel! Megfelel?

- Aranyos vagy, hogy mindenre gondolsz! Mit szeretnél reggeli után csinálni?

- Hát,…. amit szeretnék, azt úgy sem engeded! Ezek után rád bízom, hogy erre a szép szombatra milyen programot akarsz kitalálni!- mosolygott bánatosan Balla Béla.
Reggeli után rögtön elhagyták a hotelt, és élvezve a szép napsütéses időt, sétára indultak. A Duna part felé vették útjukat, amikor váratlanul összefutottak a szakaszvezető kisfiával.

- Apa, apa! Te nem is vagy ügynök kém! Becsaptál minket! Megmondalak az anyunak!

- Ugyan kisfiam! Nekem most ez a feladatom! Azt a parancsot kaptam, hogy vigyázzak erre a hölgyre! Ezt nem mondhatod meg az anyádnak, mert csak félre értené a helyzetet!

- Igaz ez néni? Tényleg úgy vigyáz rád az apu, mint egy testőr?- nézett végig Vivienen a kisfiú, és közben hangosan megállapította: - Nagyon szép vagy!

- Köszönöm a bókot!- guggolt le Vivien a fiúcskához, és egy puszit adott neki.
Az ifjabb Balla Béla ettől egészen elpirult, aztán nagy merészen mégis csak megszólalt.

- Most még kicsi vagyok, de ha nagy leszek, akkor elveszlek feleségül, mert tetszel nekem! Jó lesz? És ha hazamegyek, nem mondom ám meg az anyunak, hogy láttalak az apuval együtt! Apa, te meg nagyon vigyázz a menyasszonyomra! Sziasztok!- köszönt el, és gyorsan elszaladt.

- Tiszta apja!- nevetett Vivien. Belőle is nagy nőcsábász lesz! De most azt ajánlom, hogy menjünk el hozzátok, mert ha mégis kikotyogja a kisfiad, hogy látott minket, akkor abból nagy balhé lehet! Jobb az ilyet mielőbb tisztázni!

- Vivien, én egyre jobban csodállak téged! Gyönyörű vagy, és mégis hihetetlenül okos! Ragyogóan átlátod a helyzetet! Igazad van, akkor most menjünk el mihozzánk!- válaszolta Béla.
A szakaszvezető felesége Beáta éppen akkor lépett ki a kapun, amikor odaértek a Balla házaspár házához.

- Szia, drágám!- csókolta meg a felesége arcát Béla. Engedd meg, hogy bemutassam neked az ezredparancsnokom lányát! Azt a parancsot kaptam az ezredestől, hogy hozzam fel fotózásra a lányát, és vigyázzak rá! Ő egy híres fotómodell! A laktanyában mindezt azért nem mondtam el, mert nem akartam, hogy féltékeny legyél rá!

- Szervusz, kedves! Én Kováts Vivien vagyok, Kováts ezredes lánya! A férjednek adott parancsot az apám, hogy felhozzon ide a Mode magazin fotózására, és vigyázzon rám! Azért neki, mert benne megbízik! Neked is ezt kellene tenned! Sajnos a mai fotózás elmaradt, ezért mindjárt indulunk is vissza Pápára!- szőtte ügyesen a szót Vivien.
Balla Béláné hitetlenül nézett hol a férjére, hol Vivienre, aztán rekedt hangon megszólalt.

- Szervusz, kedves Vivien! Engem Ballánénak hívnak, de szólíts csak a keresztnevemen! Beáta vagyok! Molnár Beáta a hajadon kori teljes nevem! Elhiszem nektek ezt az egész történetet, mert ilyet nem lehet csak úgy kitalálni! Egyébként Béluska is dicsekedett, hogy neki már van egy menyasszonya, aki nagyon szép, és már kapott is tőle egy nagy puszit! De miért nem jöttök be? Gyorsan felteszek nektek egy kávét!

- Nagyon kedves vagy, de ha már elmaradt a mai fotózás, akkor mielőbb szeretnék otthon lenni! A férjedet is biztosan várja már az apám kihallgatásra! Akkor, szervusz! Örülök, hogy megismertelek!
- Szia, drágám! Nincs mese, ha menni kell, - akkor menni kell! A gyerekeket pedig sokszor csókolom!- mondta Béla, és gyorsan megcsókolta a feleségét.

- Hát, ha már így van, akkor, szervusztok! Vigyázz az úton! A jövő hétvégén pedig nagyon várunk haza! Vivien kedves, remélem, hogy látlak még! Szervusztok!
Elindultak vissza a hotelhez.
- Azt komolyan gondoltam, hogy induljunk vissza, csak nem Pápára, hanem Bakonyjákóra, a lakásomhoz! Legalább meglepem a barátomat! Biztos nagy meglepi lesz számára!
A recepción Balla kifizette a számlájukat, aztán a számlát gondosan eltette. Mire a hotel parkolójába ért, addigra Vivien is leért a szobájukból, ahová azért ment, hogy összeszedje a holmijait. Elindultak Bakonyjákó felé.

A cikket írta: emillio

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: