újabb események régebbi események további események
14:33
Új cikk került fel a weboldalra
09:07
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
15:07
Black Ice módosította a cikkét
00:25
Marcusmok regisztrált a weboldalra
12:19
Black Ice módosította a cikkét
12:18
Black Ice új cikket töltött fel
22:00
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
20:51
Új cikk került fel a weboldalra
20:51
Új cikk került fel a weboldalra
20:50
Új cikk került fel a weboldalra
20:50
Új cikk került fel a weboldalra
09:43
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
09:40
Tündér módosította a naplóbejegyzését

Old Spice 2.

2019. december 2. - Látogatók száma: 33

Old Spice 2.

A csábító

A válásom után költöztem vissza vidékre, a szülőfalumba, amikor már nem találtam a helyemet a család nélkül Pesten. Vettem egy kis házat, és összetört lelkemet a ház körüli javítgatásokkal és barkácsolással igyekeztem összerakni. Attól, hogy férfi vagyok, még nekem is van lelkem. Nem vagyok sebezhetetlen, csak nem nyavalygok. Az igaz, hogy a cimbik a helyi ivóba hordták a sérelmeiket, nem szerelésbe fektették. Összegyűlt esténként a régi banda. Végül engem is elrángattak.

Kölyökkorom óta ismertem a hangadót, Jancsit, mindig komisz gyerek volt, bántotta a kisebbeket az iskolában. Totál kattant. A második söre után egyre hangosabban méltatta a neje erényeit, hogy milyen bögyös-faros, odaadó, szorgalmas, tenyerestalpas menyecske. És persze a hátrányait is, hogy dugdossa előle a kocsmára és a nőkre valót, és hogy a gyerekekre elherdálja. A harmadik sörtől kezdve pedig mindent tudni lehetett a falu összes bögyöskéjéről, akivel csak dolga volt, szám szerint tizenöttel. Magamban ismeretlenül is rokonszenvezni kezdtem Jancsi negyedik söre után az addigra már igen sűrűn szidott frigid nejével, és fejembe vettem, hogy ha törik, ha szakad, én bizony megvigasztalom.

...

Ez a nagy megvigasztalós lendületem a rövid kocsmai pályafutásommal véget is ért, mígnem egy vasárnap reggel, még félig kómásan a boltban álltam sorba friss zsemléért és... Aznap feltűnt a nálamnál kicsivel alacsonyabb asszonyka, aki két kislányával türelmesen állt és várakozott előttem. A haja a tarkójánál rakoncátlanul kunkorodott ki a rövid varkocsból, és ahogy férfiösztönből vezetve észrevétlenül próbáltam közelebb állni hozzá, hirtelen tavaszi mező illata csapott meg. Egy villanásnyi idő alatt soroltam el magamban, hogy fogmosás, mosakodás, Old Spice töményen - kipipálva, szalonképes vagyok. Mégse mertem megmukkanni sem. De később, amikor sietősen kiléptek előttem a boltból, mintha megsejtette volna vadászösztönöm, mint Hannibál ébredését, és én elmerengve néztem utána, mint valami istennő után, akkor egy hajdani kocsmacimborám oldalba bökött és odasúgta, hogy ő a Jancsi felesége. Megmerevedtem. De totál.

Két héttel később búcsú volt a faluban, ami este bállal végződött és reményeim szerint egy buja románccal, mert már nagyon hiányzott, hogy számra vegyek egy asszonyi testet. Egyből kiszúrtam magamnak az este nyolcra már beállt Jancsit a mellette szégyenkező feleségével együtt. Melléjük telepedtem és mint egy lórugás, úgy hatott rám a nő asszonyi vonzereje. Beszélgetni próbáltam vele, de amikor a szemébe néztem, a vesémben éreztem a tekintetét, és úgy éreztem, hogy a humorba álcázott udvarlásomon kívül a kimondatlan gondolataimat is hallja. Mikor Jancsi már egy órája elment egy újabb sör után, és csárdást kezdett játszani a zenekar, táncolni invitáltam az asszonykát. Majd velem maradt utána polkázni, keringőzni és lassúzni is. A szeme szinte égette a számat, és amikor egy részeg fickó átesett a lengőkábeleken, és vagy három percre minden elsötétült az éjszaka csillagain és a szeme ragyogásán kívül - megcsókoltam. Nem viszonozta. Az elsőt. A másodikat már bátortalanul, a harmadikat pedig odaadóan hozzám bújva, és a karomba úgy olvadt, mint pillecukor a nyárson, a merev férfiasságomhoz feszítette az ölét és... de akkor a fények újra kigyúltak és ő hirtelen otthagyott. Hiába kerestem, nem találtam sehol, később sem. Úgy éreztem magam, mint egy rossz Hamupipőke mesében a cserbenhagyott királyfi. Majd egy táviratot kaptam egy jobb álláslehetőségről az ország másik felén és elköltöztem.

...

Húsz év telt el, mire legközelebb hallottam róla. Először Jancsi temetésének a híréről hallottam Rozáltól, aki negyedik unokatestvérem volt. Majd Rozál mesélt Jancsi feleségéről, hogy örülnie kéne, hogy megszabadult attól a részeges fajankótól, de mégis romjaiban van. Azután mesélt a nőről, akit annyit szidott a férje miattam, mert a kis lüke bevallotta azt a csókot is lelkiismeretesen. És Rozál merész tervet eszelt ki. Azt mondta, hogy úgy készüljek, hogy az Old Spice-szal töményen adjak magamnak. Azzal a régi fajtával.

...

Csengettem és a házból a friss vacsora illatán áthatolva is elért a frissen fürdött nő illata, és vonzott, mint éjszakai rovart a tábortűz pusztító fénye. Rozál nyitott ajtót, majd engem szinte belökve a szobába, egy pajzán kacsintás kíséretében távozott is. Ábrándjaim asszonya egy könnyű ruhában, nekem hátat fordított, egy pillanatra gondolkoztam is rajta, hogy nem lenne-e okosabb inkább menekülőre fogni, amíg még lehet... De ahogyan megláttam a nyakára kunkorodott rövid hajtincseit, a lábam magától meglódult, mögé léptem, átöleltem hátulról, és belecsókoltam az illatos tarkójába. A szívverésem az egekbe szökött, amikor éreztem a haragtól merev testét lassan elernyedni, és a karomat magához vonta, hogy ezúttal ne eresszem el...

- Többé ne engedj elszökni!

#visszafogottvenusz #venuszfikcio #fiktivtortenetek #oldspicevenusz

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: