újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Old Spice 3.

Látogatók száma: 29

A férj

A legelső emlékem az, hogy már gyerekként is ittam. Versenyeztünk lenszőke húgommal, hogy ki találja meg előbb anyánk dugi rövideit. Emlékszem, a gesztenyelikőr és a mogyorólikőr volt a húgom kedvence is, úgy nyeltük, mint más gyerek a kakaót. Az osztálytársaim jól nevelt kis kölykök voltak. Sorra vertem őket, amikor összevesztem anyámmal apám miatt. Bunyós Jancsi lett hamar a művésznevem.

Apám nyolcéves koromban hagyott el minket, a húgom csak hat éves volt. Utána egy darabig bepisilt, én cseréltem neki ágyneműt, mert anyánk többnyire félrészegen hevert valahol, vagy épp valaki alatt vonaglott. Később hallottuk nagyiéktól, hogy apámnak új nője lett, és annak a kölykeivel foglalkozik. Egyszer láttam őket messziről, de elfutottam, amikor észrevettek. Gyűlöltem az egész világot, és mindazt, ami körülvett. Mire kijártam az elemit, már masszívan ittam, de nem tűnt fel senkinek, mert mindig csak keveset, megalapozva a jókedvet. Suli után pár sráccal a buszmegállóban gyűjtöttük a csikkeket cigizni. Dekkvadászok voltunk és lestük a csajokat.

Tizenhat évesen otthagytam a szakmunkásképzőt, hogy elmenjek dolgozni és a húgom tanulhasson. Ő eszesebb volt, mint én. De menekült otthonról, és mire a tizenhatot betöltötte, gyámhatósági engedéllyel férjhez ment egy angolhoz. Az esküvőjén láttam utoljára, de nem tűnt túl boldognak. Ezért dobtam el a jövőmet? Aznap ittam le magamat igazán seggrészegre először. A detoxikálóban ébredtem két nappal később. Kirúgtak a munkahelyemről is.

Erős voltam és tele haraggal, indulattal, és a munkában kamatoztattam ezt, fel is vettek egy gyárba targoncásnak. Három műszak, jó pénz. Adtam belőle anyámnak rezsire, a többit elköltöttem kajára meg cigire. Az új munkahelyemen nem ittam, csak hétvégi bulikban. Nem akartam magamat kirugatni. Esténként bandáztunk a haverokkal, lődörögtünk az utcán és stíröltük a csajokat. Beszóltunk nekik olyanokat, hogy sietősre fogta mindegyik az andalgós sétát. Aztán egyszer, az egyik kis csaj visszakézből szájon vágott. Fél évvel később megkértem a kezét.

...

Minden gyorsan történt, a házasság, szocpol, sorban a két kislány, nagy volt a nyomás, a stressz, megfelelni a munkahelyen, otthon a feleségemnek, az imádott lányaimnak, fizetni a hitelt, a nyaralást, elviselni házsártos anyósomat, anyám kunyerálását... Egyik este haragosan jöttem el otthonról az asztalra csapva. Mindenből elegem lett. Lementem a kocsmába ittam egy sört, és billiárdozni kezdtem egyedül. Később csatlakozott hozzám két fiatal csaj. Beszálltak a játékba, én meg kézre fogtam őket. Először az egyiket vittem ki levegőzni. Majd később a másikat is. Újra férfinak éreztem magamat. És később az összes többi csaj is hozzájárult, hogy férfinak érezzem magam. Megszámolni se tudom, hogy hányuk bugyiját téptem le sörszagúan a kocsma mögötti sufni falának döntve. De azért a haveroknak dicsekedtem vele. És anyósom elmondása alapján a feleségemnek is hencegtem velük, de nem emlékszem rá. De nincs kizárva, mert az elmúlt időszakban nem volt már annyira kis lelkes a szexben és sokszor sírós a szeme. Nem bírom elviselni a pityergését. Egyszerűen sok nekem. Francba, hogy nem tudtam soha befogni a pofám részegen. Különben meg megérdemelte a sorsát, mert egyszer hagyta, hogy egy városi ficsúr lesmárolja. Csak röhögtem rajta, de később még sokszor a szemére hánytam, amikor bántani támadt kedvem. Mindig ott volt, hogy levezessem rajta a feszkót. Elhagyhatott volna. Talán nem mert.

...

Fél éve gyomorpanaszokkal mentem a háziorvoshoz. Csak táppénzre akartam menni. Azt mondta, hogy pár hónapom van hátra. Nem mondtam el senkinek. Elutasítottam a kezelést, de a morfiumos fájdalomcsillapítót imádtam. Sörrel elhozta azt a könnyű lebegést, amire már régóta vágytam. Aztán egyre több és több kellett. Már éreztem, hogy nem tart sokáig.

Belőve bájos és kedves voltam, bekaptam egy kék tablettát ráadásként, és a nejemet rávettem, hogy ugorjon az ölembe a szexi, új fehérneműjében, amivel meglepett. És mielőtt utolsót lélegeztem volna, lepergett előttem az egész életem, mint egy haragos és keserű villanás.

- Visszafogott Vénusz -

#visszafogottvenusz #oldspicevenusz #venuszfikcio #fiktivtortenetek

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: