újabb események régebbi események további események
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Csak egy fikarcnyit szebb, mint az ördög +Játék a szavakkal pályázatra!

Látogatók száma: 124

Alias házassági hirdetés...

Két lábam van, két kezem, két fülem és a szemeim is megvannak. Darabra minden rendben velem, mint a legjobb pasasoknál. Ami azonban a kialakítást illeti, na az már hagy kívánnivalót maga után.
A görbe o alakú lábaim, hatalmas lúdtalpaim, a születési adottságaim egyike, meg másika. Gágogni se az anyám tanított, így pottyantam ki a lábai közül. Ránézésre apám se tudta eldönteni, hogy mi vagyok, emberfióka vagy a ludai közül egy, pedig ő se ma látott először ágon varjút. Hogy tovább fokozzam esztétikai leírásom élményét, el kell mesélnem a két elálló vitorlám se nyer szépségdíjat a kék szalagon. A szemeim legalább megvannak. Darabra. Vadgalambfos színe miatt azonban még ezzel se dicsekedhetek. Az, hogy szegény szemgolyóim még kicsit félre is állnak, azt csak a nyolc dioptriás szemüvegem jótékony homályossága takarja. Hogy ne legyek feltűnő jelenség, pár kilót le is fogytam. Ma már aki rám néz, csak az árnyékom látja. Napfogyatkozáskor. Mint a kemence kéményén a kályhacsőlakk egy jó begyújtás után, olyan kevés vagyok. Kilóra. Napi fogyasztásom, mint a kiszuperált gőzmozdonyé, néhány korhadt fahasáb... takarékos, egy-két zsemle, meg pár kupica napenergia. Napon érlelt szilvapálinka. Így legalább nem mondhatni rám, hogy sörpocakom lenne. Páleszban utazom. Az orromat borvirág se csúnyítja, ránézésre kék és szilvaalakú. A csapos Erzsóknak is elnyerte a tetszetését. Amikor az egyik beájulásom közben belevertem a hátsójába, csak annyit mondott: a rosszseb tartsa benn a sejhajomban a te büdös szaglószerved... Mi ez már, ha nem a vágy kinyilvánítása. Így, hogy megleltem életem első virágszálát, aki nem akart magától eltávolítani, vettem a bátorságot, hogy társas keresésre adjam a fejem.
Ezek után keresem a zsákom foltját, hasonló adottságokkal rendelkező, szép, mutatós és mulatós gazdag asszony személyében...
Közös akarat esetén nem tom ki, de még az ásó és a kapa surranásáig az Isten se választ el bennünket.

A cikket írta: Fanpercival

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Tisztelt Cikkíró!
Iróniával és groteszk elemekkel fűszerezett írás. Tulajdonképp nevezhetném stílusosnak is. Az "erőltetés" a műfaj sajátja, jól élt és visszaélt ezzel.
Bokor
Én inkább mondanám autentikusnak az írást. Amilyen a törölköző olyan a gazdája. Jány legyen a szőrös talpán, aki melléd szegődik :-)
Tudom, hogy viccesnek szántad, kár, hogy verejték szagúra sikeredett!
Hát.... ugye nincs harag, ha azt mondom, hogy nem vagy az esetem? :))) Gondolom, hogy én sem a tiéd! :D
Kedves Cikkíró!

Remélem sikeres lesz a társkeresés! :)

Pussz,

Tündér
az Isten, vagy a Mária... Azért olyan könnyen ne add fel a reményt. Még a végén pártában marad, ha rá veti nem biztos, hogy kék kökény szemeit, talán inkább zöldbe hajlót, de az sem biztos, hogy jól látja. Már csak emlékezetében él milyen színe is volt valamikor? Jobb is, ha nem teszi fel a szemüvegét, még a végén meglátja a valót! :-)
Elég randa szád van, ami azt illeti!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: