újabb események régebbi események további események
23:35
Find уоursеlf а girl fоr the night in уour сity Canаda: http://b1 ...
11:31
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:30
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:44
SlifeCitle regisztrált a weboldalra
06:20
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
06:19
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
06:54
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
01:51
The bеst girls for sеx in your tоwn Cаnаdа: https://coupemoi.la/Y2BuS ...
13:27
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
05:02
Dаting sitе for sеx with girls from Spаin: https://v.ht/m2SsB regisztrált a ...
01:41
Аdult zoosк 1 dаting аpр itunes: https://cordly.pw/SKfvAL regisztrált a ...
00:15
Jblehei regisztrált a weboldalra
21:02
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába

A fagyi visszanyal

2015. december 29. - Látogatók száma: 68

Pákozdi Péter jóképű fiatalember, a nők kedvence, annak ellenére, hogy házasember és egy hároméves kisfiú büszke édesapja. Nem véletlen, hogy korosztálytól függetlenül ragadnak rá a nők, hiszen egyformán beszéli a fiatalok és az idősebbek nyelvét, miután édesanyja és nagyanyja nevelte fel, és harmincéves korára magas szinten műveli a nők meghódításának tudományát is. Nem, nem mondhatnám, hogy egy mai, modern Casanovát tisztelhetünk személyében, ám annyi bizonyos, ha ziccer labdát kap, azzal menthetetlenül beletalál a kosárba, állítják barátai, akikkel heti két alkalommal, kedden és pénteken, kosarazik a közeli gimnázium tantermében, este öttől hétig.

A tizenkét fős kosaras társaság valamennyi tagja nős fiatalember, és nejeik támogatják sportolásukat, mert kell a jó fizikai kondíció a többnyire ülőmunkát végző férjeiknek. Nehogy félreértés essék, évente kétszer közös családi kirándulást szerveznek a fiúk, hogy alkalmuk legyen családtagjaiknak a megismerkedésre, és nyilvánvalóvá váljék a kosárlabda sport iránti elkötelezettségük, ahogyan a barátságuk is, amely még középiskolás korukban köttetett, és egyre csak erősödött az elmúlt tizenkét év alatt.

Havonta mindenki megfizeti a terembérlet reá eső tizenketted részét, attól függetlenül, hogy lemegy-e az edzésre, avagy sem, elvégre ennyit megér a család felé igazolt, heti négyórás távollét, mert még csak véletlenül sem mennek haza ebben az időben, akkor sem, ha éppen kihagyják az edzést, más elfoglaltságuk miatt. Két dologban véd- és dacszövetséget kötöttek, egyrészt a család szent és sérthetetlen, másrészt a férfiember nehezen tűri a monogámiát, ezért, ha valaki hat héten belül nem jelenik meg egyszer sem az edzésen, akkor azzal kell számolnia, hogy két sporttársa felkeresi és nem éppen irodalmi nyelven a lelkére beszél, hogy ne csináljon hülyeséget, ne rúgja fel a szövetség alapszabályát, s egyben ne kockáztassa családi életének békéjét.

Pákozdi Péternek nagy a respektje sporttársai szemében, mert kisfia megszületése óta egyetlen edzést sem mulasztott el, s ha kihívják a gimnázium csapatát egy buli meccsre, akkor mindig számíthatnak rá, mint a legjobb zsákolóra.
Felesége, Erika, fél éve visszament dolgozni a céghez, ahol jogtanácsosi állását fenntartották számára, mert igen ambiciózusnak és sikerorientáltnak bizonyult az addig öt töltött idő alatt, és míg gyesen volt, letette a szakvizsgáját is. Csinos asszony Erika, mégis azzal kellett szembesülnie, hogy két-három kilót le kellene adnia, ezért beiratkozott a szerdánkénti másfél órás női kondicionáló tornára, s ezen a napon Péternek kellett hazahozni az óvodából Petikét, sétálni vele egy nagyot a parkban, utána elkészíteni a vacsorát.

Péter számára a vacsorakészítés jelentett kihívást, egészen addig, mígnem a neten rátalált a „Főzzünk gyorsan ízletes vacsorát” honlapra, melyen a részletes receptleírások mellett az egyes munkafolyamatok fotóit is megtalálta.

Negyedév múlva Erika visszanyeri leánykori súlyát, és szebb, mint valaha. Péter várja az alkalmat, mikor kérdezhet rá a kondicionáló torna befejezésére, mely mintha sohasem következne be, még az a szerencse, hogy Petike akaratlanul is a segítségére siet:
- Anya, miért nem te jössz minden nap elém az óvodába? Apa sokáig beszélget Panni nénivel, és én csak unatkozom a folyosón.
- Kisfiam, anyának is mozognia kell, heti egyszer tudod, hogy tornázni járok. Apa meg két nap kosarazik. Nekünk napközben nincs időnk mozogni, csak ülünk az íróasztal mögött, ezért kell sportolnunk. Ti is tornáztok az óvodában, igaz?

Petike megelégszik anyja válaszával, nem úgy Péter, akiben gyökeret reszt a gyanú, s napról napra növekszik, mint a virág, melyet naponta locsolnak. A kosárlabdaedzéseken az utóbbi időben hatnál többen nem jelennek meg, nyilvánvalóan a csapat másik fele edzés időben csajozik. Miért nem lehetne ez fordítva is igaz? Döme felesége heti kétszer aerobicra jár, Jóska neje az alakformáló tornát részesíti előnyben, Patrik oldalbordája a pilatest kedveli, és ha szépen végig gondolja, mind a tizenkét feleség sportol valamilyen szinten. Na, mármost, ha a férjek edzés helyett félrelépnek, ahhoz kell egy nőszemély is, és köztük lehetnek akár a feleségeik is.

Pákozdi Péter elérkezettnek érzi az időt ahhoz, hogy kamatoztassa a nők lélektanával kapcsolatos tudományát, és választás elé kerül: vagy randevúzgatni kezd Petike szingli óvónőjével, Panni nénivel, vagy kideríti, mit csinál Erika edzés időben. Komoly dilemma, nehéz a férfiember élete, ha e kérdésekben döntésre kényszerül. Kényszerül? A csudát! Mind a kettőt abszolválja! Úgy az igazi!

Első lépésként összebarátkozik Emma nénivel, Petike kedvenc barátnőjének, Hannuskának a nagyanyjával, és felajánlja az öreglánynak, hogy szerdánként elhozza a két gyereket, sétálnak egy nagyot, majd a kislányt haza kísérik, ne fáradjon, legyen egy kis szabad ideje. Két hónap múlva viszont szívességként kéri, hogy egy hónapig Emma néni hozza el Petikét is és hét órára majd érte megy. Fúrja oldalát a kíváncsiság, vajon mit csinál Erika az edzésen és utána, mert az utóbbi időben csak fél nyolc körül ér haza.
Eddig úgy tudta, hogy az edzést egy fiatalasszony tartja, és meglepődik, amikor kiderül, hogy jóképű, korabeli fickó az edző. Ejha! Meglepetése fokozódik, mert neje az edzővel beülnek a közeli kávézóba és összehajolva, anélkül, hogy egymáshoz érnének, csendben beszélgetnek. Még két alkalommal ugyanez a forgatókönyv és Pákozdi Péternél betelik a pohár!

Nincs mese, kétségtelenül megcsalják! Milyen férfi az, akit megcsal a felesége?
Kutyaharapást szőrivel! Nyíltan flörtölni kezd Panni nénivel, és odáig elmegy, hogy edzés helyett randevúzik a lánnyal, sőt, célkitűzése szerint a negyedik randevút már az ágyban töltik. Ám a következő edzésre muszáj elmennie, mert jön a fejmosás, amiért hatodszor sem jelenne meg a sportkörben.

Fáradtan, nyűgösen ér haza és legnagyobb meglepetésére nevetést hall a nappali felől, s az ajtónyitásra szalad elé Petike:
- Szia, apa! Itt van Panni néni, család látogat! Azt mit jelent, apa? És itt van Boldi bácsi is, anya edzője!
Kincset ér kisfia cserfessége, így legalább van néhány perce, hogy rendezze a sorait.
Panni néni óvatos duhaj, bár Pákozdi Péter sohasem említette családi állapotát, ezért úgy gondolta, hogy a családlátogatás során kiderül a férfi státusza. Boldi bácsiról is kiderül a turpisság! A húga helyett vezeti a kondicionáló tornát, és igazi nőfaló! Nyíltan kokettál az óvónővel, akinek ez egyáltalán sincs ellenére. Hogy mit akar Erikától? Mint nőtől, semmit. Egyszerűen ingyenes jogi tanácsok után kujtorog egy örökösödési ügye kapcsán.

A családfő hazaérkezése véget vet az idillnek, Panni néni szabadkozva búcsúzkodik, mire Boldi bácsi is vele tart.
- Szép pár lennének! – jegyzi meg Erika, miután becsukja az ajtót a távozók után.
- Én is úgy látom! - nyugtázza keserűen Pákozdi Péter, és arra gondol, milyen férfi lehet Boldi, ha nem kezd ki az ő gyönyörű feleségével.
Nincs ideje ezen meditálni, mert Petike kézen fogja:
- Gyere, apa, menjünk el sétálni! Anya úgyis vacsorát főz!

A cikket írta: Yolla

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2015. december 31. 19:35
Örök hálás téma a zöldszemű szörnyet
előcsalogatni! Szépen bontottad ki a történetet,
és a férfi dilemmáját megmutatni! A kaland ízét
kóstolgatni, ugyanakkor a saját magának bebeszélt
felszarvazásról megbizonyosodni, - nos igazi kihívás
ennek mesteri elővezetése! Csak gratulálni tudok hozzá!

Pussz: emillio
2015. december 31. 06:34

megtekintés Válasz erre: Yolla - 2015. december 31. 02:25

Kedves Cathy!

Ma nálam volt két középiskolás barátnőm és mondhatom, hogy olyanok voltunk, mintha most érettségiztünk volna, még mindig a világ megváltásán jár az agyunk, pedig nagymama korban járunk. Ők igazi nagymamák, én csak fogadott nagymama vagyok.
Egy biztos, még mindig a nőknek kell többet elviselni, és csak akkor válunk, ha már nincs semmi kilátás dolgok jobbá tételére.
Persze, véleményem szerint, mindenkivel azt lehet megtenni, amit hagyja, hogy megtegyék vele.

Puszi: Yolla

Kedves Yolla!

Ez igy van. Sajnos az ember lanya sokszor enged, valami felcimkezett, fontosnak velt dolog miatt, mint a csaladi beke, a jaj-istenem-szeretem-ot vagy a gyerek miatt. Sokaig mondtam a lanyaimnak, hogy csak azt teheti meg veletek a pasi, amit engedtek, hogy megtegyen, de neha hiaba mondogatja az ember. Az is megerne egy miset, hogy ez miert van igy.

Puszi: Cathy
2015. december 31. 02:25

megtekintés Válasz erre: Cathy - 2015. december 30. 17:37

Kedves Yolla!

Sokat lehet tanulni ezekbol a tortenetekbol. Nagyon jok! Sok asszony csak otthon mergelodne, hogy a parja hetente ketszer magara hagyja ot, de itt a pelda: ha a ferjnek jar, akkor jar a felesegnek is a kimaradas. Kar hogy nem elobb irtad es nem elobb olvastam. :D

Tetszett! Koszonom!

Puszik!

Kedves Cathy!

Ma nálam volt két középiskolás barátnőm és mondhatom, hogy olyanok voltunk, mintha most érettségiztünk volna, még mindig a világ megváltásán jár az agyunk, pedig nagymama korban járunk. Ők igazi nagymamák, én csak fogadott nagymama vagyok.
Egy biztos, még mindig a nőknek kell többet elviselni, és csak akkor válunk, ha már nincs semmi kilátás dolgok jobbá tételére.
Persze, véleményem szerint, mindenkivel azt lehet megtenni, amit hagyja, hogy megtegyék vele.

Puszi: Yolla
2015. december 31. 02:12

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva - 2015. december 30. 11:55

Ezt a felhasználót letiltotta a cikkíró.

Azért vannak a lektorok, hogy kigyomlálják. Nekem ehhez nincs türelmem.
És így igaz, én már semmit sem veszek olyan nagyon komolyan.
Ja, igen és nem akarok tökéletes lenni, maradok egyszerű jámbor ember.
2015. december 30. 17:37
Kedves Yolla!

Sokat lehet tanulni ezekbol a tortenetekbol. Nagyon jok! Sok asszony csak otthon mergelodne, hogy a parja hetente ketszer magara hagyja ot, de itt a pelda: ha a ferjnek jar, akkor jar a felesegnek is a kimaradas. Kar hogy nem elobb irtad es nem elobb olvastam. :D

Tetszett! Koszonom!

Puszik!
2015. december 30. 11:55
Ezt a felhasználót letiltotta a cikkíró.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: