újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Az alkohol, mely öl, butít és romlásba dönt!

Látogatók száma: 97

Én is átéltem egy ilyen kapcsolatot!

Még, viszonylag ifjonc koromban a véletlen összehozott egy sráccal, nevezzük Dávidnak. Az elején minden jól ment, de sajnos az idő múltával fontosabbak lettek a haverok, a kocsma és az italozás, állandóan be volt rúgva. Sok vita, veszekedés és vádaskodás után kapcsolatunk egyre rosszabb lett!

A családja engem hibáztatott, pedig Én egy kortyot sem ittam, Isten ments! Nem szerettek, de az Ő hibáit elnézték! Hónapok teltek el és Én teljesen tönkrementem. Végül is pontot tettem a dolog végére, egy levélben elküldtem és többet nem álltam vele szóba sem.

Mikor férjemet megismertem és elkezdtünk együtt járni, sajna újra feltűnt az életemben és zaklatott bennünket Dávid, de a párom és családom is kiállt mellettem maximálisan. Így Ő hoppon maradt - így járt .

Ma már Ő is családos ember, de nem bántam meg mai eszemmel, jól választottam az Én törékeny, jó fej emberkémmel, aki mellett megtaláltam azt, amit a másik mellett soha nem találtam volna meg! Nem lett volna jó vége!
Ez a történet az életemből íródott, de gondolom van, aki már találkozott vagy benne volt hasonlóban!

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Cikkíró
cikkíró
Már nem igazán érdekel, de azt hallottam, hogy gyerekei is vannak, de ez engem nem érdekel, a mostani fejemmel, elkerülném nagy ívben, de az ember holtig tanul! Nem? Köszi és puszi mindenkinek!

megtekintés Válasz erre: Cikkíró

Nem semmi! neked sem lehet könnyű és nekem sem volt!

SZÉP életet kívánok nagy szeretettel!!!!!!!! Ági
Nézd meg a mostani családját és rájössz, hogy micsoda buta lépés lett volna vele maradni! A mostani férjed meg ránézésre is -láttam a képet róla- egy "arany ember", becsüld meg!
Pusszancs, Cecill
Cikkíró
cikkíró
Nem semmi! neked sem lehet könnyű és nekem sem volt!
Apám alkoholista, tudom, miről beszélsz!!!!!!!! Nagyon örülök, hogy nem kell végigszenvedned!!!!!!! szeretettel: Ági!!!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: