újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Az én anyósom!

Látogatók száma: 539

Olvastam pár anyós történetet, és most én is szeretnék írni az enyémről!

Az én anyósom egyenesen egy katasztrófa ha lehet így fogalmazni! Mikor párom bemutatott neki, elég rendes volt, még dicsekedtem is mindenkinek, hogy nekem milyen jó anyósom van. Sajnos tévedtem. Ahogy telt az idő egyre jobbam megismertem, hogy milyen is valójában. Ennek a nőnek a pénz a mindene, ezzel csak annyi gond van, hogy nincs neki! A két fiát (páromat, és sógoromat) már úgy lehúzta, hogy páromnak pl. több milliós tartozása van a bank felé, amit ugye valakinek fizetni kell, és azok mi vagyunk. Sajnos még velük is lakunk, mert ugye nem tudunk elindulni külön kis életünkbe, mert a kedves anyós hülyeségét fizetjük. És mivel a két fiát már lehúzta, bepróbálkozott nálam, hogy adjak már neki x összeget, hogy betudja fizetni a hitelét, de majd jövőhónapban visszaadja! Na hát én naiv hittem neki, és többször is adtam neki nagyobb összeget, amit még azóta sem láttam, és valószínű, hogy már nem is fogok! ugyanis a 3/4 részét letagadja, hogy oda lett adva, a maradékra meg azt mondja, hogy én azt már rég leéltem náluk ! Így segítsen ennek az ember. Mindenesetre én megfogadtam, hogy egy fillért nem adok neki többet. Ennek a nőnek még Darius kincse sem lenne elég! és ez most halálosan komoly.
Azt már mondanom sem kell, hogy sorra kapcsolnak ki mindent mert nem fizeti be. ( a számlákra oda van adva a pénz) Csak tudnám, hogy mire költi?! És persze mi vagyunk a hibásak mindenért, mert nem adunk oda semmit, és csak élősködünk! Ami teljesen fordítva van, ugyanis a kedves anyósnak a kevéske kis nyugdíja és rámegy a hülye hitelére. Ő itt az egyetlen aki egy fillért nem költ, kajára, rezsire és semmire!!
Na inkább be is fejezem ennyinél a történetet, mert már fel idegesítettem magam az egészen.....

A cikket írta: nyugta

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Ha albérletben kezdtetek volna, talán előrébb tartanátok. De persze tudom, hogy nem ilyen egyszerű a dolog. Mostanra viszont azt is mondhatja az anyósod, hogy miattatok keletkezett a sok adóssága.
Biztosan neki is van egy saját verziója, --szívesen elbeszélgetnék vele--. És hidd el kedves "nyugta", egészen addig fogja csinálni, ameddig megteheti ezt veletek.
Talán közösen, más családtagokkal összefogva kellene cselekednetek, hiszen azt írod, hogy a sógorodékkal ugyanígy viselkedik. Talán mostantól álljon a saját lábára a kedves mama, eléggé felnőtt hozzá. Én a helyedben nem adnék neki "kölcsön",... amiből úgyis örök tartozása lesz. Szeretettel üdvözöllek.
Szia Nyugta!
Koncentráljatok magatokra!
Én ezt javaslom, nem az anyóssal kell foglalkozni.
Üdv,
Pinokkió
Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat!
Én távol élek anyósomtól és anyukámmal sem lakom együtt, viszont azt hiszem nem is szeretnék! Nagyon jó lenne neked is távolabra költözni, s szerintem ne adjatok neki egy fillért se,...! Két kalappal, hogy sikerüljön a helyzetet megoldanotok minél előbb! Üdvözlettel Orsolya
az ilyen anyós jobb, ha porhanyós

na jól van, vicc, de önző és szemét dolog így elcseszni a gyerekek életét
és persze magához kötni
nagyon önző dolog

:)
Nekem nem volt és nincs ebben részem, de azt hiszem a jó az lenne, ha a kezedbe vennéd a dolgok irányítását. Elmennél a szolgáltatókhoz, és a végrehajtás előtt megegyeznél a fizetésbe, és nem adnád oda a pénzt, hanem Te fizetnéd be. Akkor tisztában lennél a hányadossal. Akkor könnyebb lenne kilábalni a káoszból. Nem hiszem hogy segítene, ha tőle kérnél pénzt, de Te ne adj neki, mert nem oda megy ahova kéri. Így a tartozások ha elkopnak könnyebb lenne szabadulni. Talán egy jó albérlet segítene, ha kivánszorogtatok a gondból. Akkor a saját dolgaitokért fizetnétek és nem a máséért. Tudom ez nehéz, de még mindig jobb, mint más ökörségének felélni a saját életünket. Üdv Éva.
Jobb ma egy ellenség, mint egy rossz anyós állandóan a nyakadon!
A legnagyobb gáz, hogy együtt is laktok. Őszinte részvétem!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: