újabb események régebbi események további események
13:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
20:38
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
20:08
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
15:22
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:35
Új cikk került fel a weboldalra

Mozdulj már! (Játékra)

2018. július 29. - Látogatók száma: 47

Megadott szavak: Kakukkfióka, Tánctanár, Aggastyán, Bankrablás, Harapófogó

Így az "okos" barátnő: „Az isten szerelmére kérlek, mozdulj már! Így teljesen becsavarodsz a végén. Itthon ülni egész nap és csak a kert, meg az otthon közötti futkározás. Ez minden, csak nem kikapcsolódás. Ebbe bele lehet halni… Mikor voltál, mondjuk egy táncmulatságon, vagy egy táncos szórakozóhelyen? A veled egykorúak, közöttük nem egy szépkorú is vígan ropja, te meg a füledre teszed a fülhallgatót és úgy mozdulsz a zenére, hogy öröm nézni, ahogyan átszellemülsz. Biztosan élveznéd a társaságát, akit szeretnék neked bemutatni. Nem olyan aggastyán, ahogy a fotón kinéz. Várj keresek egy másikat, azon pár évvel fiatalabb volt és a tánctanárom, a neve Mario… Jaj, kérlek bólints már legalább, ne kelljen harapófogóval kihúznom belőled minden egyes szót… Kit érdekel a családja, hogy nekik tetszik-e ez vagy sem, hiszen semmi hasonlatosság, ha egyiket, vagy másikat nézed. A legtöbbjük lehet kakukkfióka. Talán nem is az övéi ezek a srácok, hiszen nem ez az első házassága…”

„Mutasd csak azt a fotót még egyszer, had vegyem jobban szemügyre azt a pasit, nekem valahonnan olyan ismerősnek tűnik… Nem tévedés! Ennyire nem lehet a tökéletes mása annak az embernek, akit a Kékfény adásában egy pillanatra ugyan, de láttam. Nem, nem illusztráció volt, ez egy igazi bankrablás résztvevője…”

„Eszednél vagy? Hiszen, akit te rablónak nézel az az én volt férjem, és ő a nyomozó…”

„Bocsánat, de teljes a hasonlatosság. Ekkorát nem tévedhettem? Hátha neki is van egy ikertestvére, csak te nem tudsz róla… A családban maradt.”

„Tudod mit? Ne nézz annyi krimit, és akkor nem hordasz itt össze ennyi sületlenséget…”

„Még hogy sületlenség? Na akkor most tátsd el a szád. Mutatok én is neked egy fotót és akkor kételkedj…” - Kis idő múlva -…

„Jesszusom! Még egy kakukkfióka? Ezek hányan vannak testvérek?”

„És te engem ezzel a tánctanárral akartál összehozni, aki tíz éven keresztül „boldogított”, míg sikerült végre elválnom tőle?...

- No, de miért?
- Nem szerette a kertet, jobban inkább a bankokat…

A cikket írta: Zséva

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: