újabb események régebbi események további események
15:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Országos barátnőm, avagy sikítósan cuki

2019. október 22. - Látogatók száma: 36

Országos barátnőm, avagy a sikítósan cuki

Országos barátnőm hét évvel ezelőtt, egy német nyelvtanfolyanon csapódott mellém. Ő volt a femme fatale a csoportban, amikor megjelent démoni jelenségként a teremben szűk farmerben és combközépig érő fekete bőrcsizmában, derékig érő, hullámos, feketére festett hajjal és nőcis blúzban, szilikoncicikkel. Feltűnő megjelenére ellenére is rámcuppant, pedig én maga voltam a vidéki pajkos ártatlanság megtestesülése a kis csinos barna mindigszoknyás térdigérő csizmában. Aztán mellém tette le a feszes kis popóját és onnantól kezdve némi kezdeti józan fenttartással ugyan, de hagytam, hogy rajongjon értem. Onnantól mindig egy csoportban dolgoztunk és a vizsgán is együtt osztottak be minket, így azt is rutinosan lezavartuk. Egymás fejébe láttunk. Főleg németül.

A vizsga után mindkettőnkkel változott a világ, ő elvált, én kipróbáltam magam külföldön, ünnepekkor képeslap, néhány email, de nagy kapcsolat nem volt köztünk. Ám amikor pár éve épp mélypontra került egy kapcsolatom, az övé se volt fényes, és vele egyidőben beadtam a derekam az okostelefon divatjának, s azzal tudtunk órák hosszat ingyen dumálni országhatárok nélkül is, újra összemelegedtünk.

Van egy-két barátnőm, akivel nagyon szoros, kebelbarátnős a kapcsolatunk, de jó, ha szökőévente találkozunk. De mindenkinek kell egy olyan barátnő, akivel kölcsönösen elmondhatjatok a titkaitokat, aki legalább olyan rossz, mint te. Aki relatív a közelben van és alkalomadtán nyűglődhettek együtt a hülyepasikon. Aki koccantáskor úgy kiállt fel: "Kurvák vére folyjon patakokban!", majd leitat rosé pezsgővel, amitől elfelejted, hogy igaziból úrinő vagy és sírva-röhögve már svábul káromkodsz mellette az ágyban, hogy "P@zdmeg!", miközben épp egy pornóparódiát néztek. Kell egy olyan csaj, akivel elmegyünk uszodába, élvezzük, hogy megnéznek minket a pasik, de azt még jobban, amikor megmustráljuk őket és ajánlgatjuk egymásnak. Országos barátnőm nekem mindig valami mackósat választ, pedig az az ő esete, én meghalnék, ha rámfeküdne. Már megmondtam, hogy nekem az a figura jön be, akinek a csípőbősége hosszának a fele nem hosszabb a spárgába tett lábaim esetén a két térdem közti távolság hosszánál.

Nos, ő az, akitől olyan pasizós tanácsokat kapok kéretlenül, hogy hagyjam, hogy kinyalják a seggem, sikítsak minden szarért, mert az cuki, és legfőképp ne karoljak fel ágrólszakadt királyfikat, mert nézzem meg, neki milyen jó. Hát... "Isten, gyere le!"

- Visszafogott Vénusz -

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: