újabb események régebbi események további események
12:25
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
11:30
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:24
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
07:00
zsoltne.eva új bejegyzést írt a naplójába
06:44
zsoltne.eva új hozzászólást írt Anyu naplóbejegyzéséhez
14:01
zsoltne.eva módosította a cikkét
11:31
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:12
zsoltne.eva új cikket töltött fel
01:02
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:54
Wivien új bejegyzést írt a vendégkönyvbe
23:51
Wivien regisztrált a weboldalra
14:34
Gaya új cikket töltött fel
13:12
Ilona módosította a cikkét
13:11
Ilona új cikket töltött fel
09:42
zsoltne.eva módosította a naplóbejegyzését
00:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:55
Arnold91 válaszolt a Kérdezd a férfit menüpont egyik kérdésére
09:16
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:15
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A S. szolgája 3.

2010. szeptember 27. - Látogatók száma: 105

Történetem teljesen valóságos alapokon nyugszik. Egy kedves barátnőmmel történt meg és gondoltam összefoglalva leírom, hogy tanulságul szolgáljon mindazoknak akik elolvassák. Ez a történet mélyen érint engem, ezért kérem kellő komolyságotokat hozzá.

Valóban megérdeklődött mindent és úgy tűnt sikerül elintézni a papírokat. Amikor ezt megtudtam az volt az első dolgom, hogy beszéljek vele. Kérdeztem tőle, hogy biztos vagy benne, hogy ezt akarod? A válasza határozott igen volt. Aztán még napokig utalgattam rá, hogy ezt nem kellene és mielőtt elment volna aláírni a papírokat, nem bírtam tovább ismét félre hívtam és megint megkérdeztem tőle. Biztos, hogy harminc évig együtt akarsz élni ezzel az alkoholistával? Erre védekezni kezdett és szidalmazni, hogy merészelem, hogy így beszélek Zoliról. Akkoriban Zoli minden héten legalább egyszer sírt Beának, hogy milyen rossz minden és hogy őt senki sem szereti volt hogy miattam is sírt, hogy miért nem szeretem, amikor ő kedvel engem. Bea talán azért nem hallgatott intő jelemre, mert én pár évvel fiatalabb vagyok és hát ő mindig egy lépéssel előttem járt. Rajtam kívül a környezetben senki sem ellenezte a ház vásárlását.
(Azt még hozzá fűzném, hogy amikor albérletben éltek Bea hőn áhított vágya egy saját autó vásárlása volt. Össze is gyűjtött rá nagyon sok pénzt, hogy a kezdő részletet befizesse és kihozzon egy millió forint értékben egy autót. Azonban erről a vételről mindenki lebeszélte, legfőképpen Zoli, hogy használhatja majd Bea az ő autóját, így a megtakarított pénzt elvásárolták. Mondanom sem kell sosem használhatta Zoli autóját.)

Így hát mivel Bea olyan ügyes sikerült tíz millió forint összegű hitelt felvennie, de csak úgy tudta elintézni, hogy saját nevére vette fel az összeget és a vele járó FELELŐSSÉGET, mivel Zolinak nem volt annyi bejelentett keresete. Bea úgy döntött, hogy adóstársává teszi Zolit és ráíratja a ház TULAJDONJOGÁNAK FELÉT. Azon a napon remegő kézzel írta alá a szerződést és egész este könnyes szemmel bámult maga elé. Elhessegette gondolatait és másnap már jobban érezte magát. Eddig minden szép és jó!?
Hatalmas öröm volt ismét, Zoli rendbe jönni látszott, szorgosan tettek-vettek. Azonban Beának fel kellett vennie további egy millió személyi hitelt, ugyanis a házat valamiből fel kellett újítani. Szóbeli megállapodásként abban maradtak, hogy Bea számlájáról fizetik a hitelt míg Zoli a rezsi költséget, ami elenyésző összeg a hitelhez képest és az ennivalót biztosítja. Igen ám csakhogy a hatvan ezres törlesztő részlet úgy felrúgott, hogy mára már Bea fizetésének 90% át hitelbe fizeti. Na, de ne menjünk azért annyira előre. Tehát a ház az Övék. Este buli volt, mindenki örült, hogy milyen jól jártak és végül is azt a pénzt nem albérletbe fizetik, hanem a saját jövőjükbe.

folyt.köv.

A cikket írta: m.lilla

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2015. november 23. 19:12
Ejnye Bea ...

Keresem a folytatást, de elmaradt.
2015. szeptember 28. 09:12
Olvasom..., ill. olvastam volna tovább, de itt valamiért abbahagytad... Nem tolongtak a hozzászólásokkal, de annyit azért elárulhatnál, hogy mi lett Zoli és Bea sorsa...
2010. október 6. 17:16
Ezután jön a rémálom.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: