újabb események régebbi események további események
20:52
charleshicktw regisztrált a weboldalra
02:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
04:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:28
mrabcRELK regisztrált a weboldalra
00:43
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A világháló rejtelmei

2010. április 7. - Látogatók száma: 57

A 21.században szinte mindenki ismeri és használja már az internetet. Ki naponta , ki hetente vagy havonta. De használja!

A napi kapcsolattartás a különböző közösségi oldalakon, e-mail küldés, chat-elés ,online játékok,fórumok,újságok,klipnézegetők,videók és még számtalan érdekes és jobbnál jobb lehetőség. Mindez a neten!
Amikor leülök a számítógép elé akkor nem akarok sokáig előtte ülni, ám az esetek többségében(90%-ban) úgy adódik, hogy órákra ott maradok a képernyő előtt. Mert mindig találok valami újat ,valami érdekeset.

A baj ott kezdődik amikor a valós életüket feláldozzák az emberek és a húsvér kapcsolataikat lecserélik a cyber világban talált új "ismerősökre". Amikor már nem érdekli őket semmi,csak az ,hogy amint van egy kis idejük a gép előtt ülhessenek.

Emiatt kapcsolatok és házasságok mentek és mennek tönkre.
Abból adódóan, hogy a férj nem foglalkozik a családjával ,elhanyagolja a feleségét, nem törődik a gyerekkel,nem segít semmit csak a gép előtt tölti az idejét egész nap. Persze ebből adódóan a feleség is elhanyagoltságában vágyik pár jó "szóra" és azt a pár jó szót a leghamarabb a virtuális világban kapja meg,amiből jól lehet egy futó kaland vagy épp egy tartós új kapcsolat születik.
A fenti leosztás természetesen lehet fordított is.

Nem jobb egy kellemes nyári estén a barátokkal közösen beszélgetni ? Mint a interneten üzenőfalakon "társalogni" ...

Az internet is tud kialakítani függőséget! Ne függjünk tőle :)

A cikket írta: H.Norbert

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. július 8. 14:05
kinek mi!
valakinek ez jó
valakinek amaz
ez természetes!
:)
2010. április 28. 21:18

megtekintés Válasz erre: H.Norbert - 2010. április 26. 16:45

Uh, hát én is régebben sokat ültem a gép előtt ... De mára már ez lecsökkent napi 3-4 órára.

Norbi nem az a baj, hogy valaki 3-4 órát a gép előtt ül, hanem az, hogy mivel tölti el??? A fotód alapján igen fiatal vagy, talán még időben kordában tudod tartani nettfüggésedet.
2010. április 26. 16:45
Uh, hát én is régebben sokat ültem a gép előtt ... De mára már ez lecsökkent napi 3-4 órára.
2010. április 26. 14:29
Természetesen óriási tudástárral rendelkezik az internet, ezt vitatni nem lehet!
A férjem unatkozásból net függő lett. Amikor szóvá tettem, hogy a 24 órából 20-at a monitor előtt ül, a válasz az volt, hogy ezzel nem ártok senkinek sem. Dehogynem a családjának! Természetesen nem maradhatott el a plátói szerelem, az internetes szerelem!
S tudod mi a megdöbbentő, hogy egy kicsi, nagyon kövér nőnek vallott szerelmet, és köztudott, hogy a kövér nőket sohasem szerette!!! Mit tesz Ámor nyila!!!!!
2010. április 15. 19:35
Sziasztok!
Szerintem nagyon jó az oldal és kifejezetten tetszik, hogy a egyre több férfit köszönthetünk köreinkben. Még nem is találkoztam olyan oldallal, ahol nem a szerkesztőnek kell elküldenem az írásom, hanem egyből felkerül az oldalra. Én ezt nagyon élvezem. Nekem hiányozna, ha naponta nem tudnék olvasgatni a cikkeitekben.
2010. április 15. 16:28
A chat szoba ötlete jó!:)
2010. április 15. 16:24
Tökéletesen igazatok van, de! Amióta felregiztem erre az oldalra, sokkal többet ülök a gép elött mint elötte. Tehát ez is egy drog és már megfertözött. evvel nem azt akarom mondani, hogy ne jöjjünk fel beszélgetni. Ápropó, lehet jó lenne egy chat szoba is :)
2010. április 8. 22:36
Köszönöm !:)
2010. április 8. 20:45
Jó a cikked és a lényeg tényleg az,ahogy Te is leirtad, hogy az embernek a valós világ többet jelentsen mint a cyber élet.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: