újabb események régebbi események további események
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Chat-szerelem

Látogatók száma: 117

..........

Egyre kilátástalanabbnak tűnő helyzetemben beregisztráltam néhány társkereső és chat oldalra. Kaptam leveleket szép számmal, volt akivel beszéltem, találkoztam is. Kiábrándító és elszomorító volt. Férfiak, akik azt hiszik minden nő azért keres társat, mert szexuális hiánya van és megdönthető egy vacsorával, néhány itallal, esetleg kedvességgel. Volt, aki csak magáról beszélt vagy panaszkodott, vagy éppen fényezte magát. Hamar levettem regemet, később már csak a chatre jártam fel. Ott is mindig ugyanabba a szobába mentem. Itt 10-15 állandó chatelőt ismertem meg. Közelebbi kapcsolatba kerültem egy férfivel, akivel msn-en keresztül beszéltünk nap, mint nap, webkamerán láttuk egymást. Mindeközben felesége is feljárt a Chatre, akitől többször megkérdeztem nem zavarja-e, hogy a férjével beszélgetek. Mindketten megerősítették, hogy kapcsolatuk nincs, csak egy helyen laknak.
Aztán egy napon kiderült, ez a fiatalember csak szórakozott velem, arra használt, hogy információkat gyűjtsön tőlem feleségéről. Már ha egyáltalán létezett a feleség. A chat világa nagyon furcsa világ. Arc nélkül egy szobából bármi mondható, nem kell érte felelősséget vállalni. Ezért is lepett meg, mikor megtudtam bulit szerveznek a csajok a szobából. A chat szobából, természetesen.
Akkoriban éppen közelebbi kapcsolatba kerültem valakivel. Egyszer már találkoztunk, de csak egy gyors szeretkezésre volt időnk. Bár már akkor láttam, hogy nem az esetem élőben a srác, azért úgy gondoltam, adok magunknak egy lehetőséget, végül is külső nem minden, sőt már nagyon untam a szépfiúkat. Mivel kíváncsi voltam a többiekre is, megszerveztem, hogy elmehessek a buliba. Megérkeztem Csongorhoz, lepakoltam, megvacsoráztam, majd kértem, menjünk. Ekkor ért a meglepetés. Közölte: „Én nem vagyok kíváncsi ezekre!”
Ledöbbentem, ugyanis nap, mint nap ott van, beszélget, gyakorlatilag mindenkit „ismer”. Vajon miért nem akar találkozni velük? Miért nem akar felvállalni előttük, hiszen tudják, hogy együtt vagyunk?
Közöltem, Én mindenképpen elmegyek, akár nélküle is. Bár ez nem volt ellenére, arra se volt hajlandó, hogy elvigyen a saját autómon, majd értem jöjjön. Mivel nem tudtam hová kell menni, telefonáltam az egyik lánynak. Ő már éppen készült haza, de egy srác felvállalta, hogy értem jön. Együtt vártuk az autót Csongorral. Mikor megérkezett, csókot váltottunk, majd beültem az autóba. A döbbenet ekkor következett. Álomlovagom érkezett fehér ló helyett fehér Opelen. Mint a mesében, vagy valami romantikus filmben, abban a percben tudtam, valami történt, történni fog. Jó húsz percig tartott az utazás, végig beszélgettünk. (Később rájöttem, szinte a szomszédba kellett menni, az utazást Ő húzta) Én felé fordultam és nem győztem betelni Vele. A bulin gyakorlatilag senkivel nem beszéltem, egyértelmű volt, nem megyek vissza Csongorhoz, de ez mindkettőnknek kellemetlen volt, azon tanakodtunk, mi lehet a megoldás.
Egy idő után nem bírtuk tovább. Miután mindenki „levette”, hogy itt valami történni fog, elmentünk együtt a mellékhelyiségbe. Megtörtént az első csók és attól a perctől teljesen biztos volt, az éjszakát is együtt töltjük. Bár még egy darabig az autóban beszélgettünk és próbáltuk meggyőzni magunkat, hogy nekem Csongornál kell aludnom, rövid idő alatt bizonyossá vált, ez nem így lesz. Annál is inkább, mert Csongor bizony nem telefonált, nem aggódott, nem keresett.
Így aztán felmentünk Hozzá – Titihez – és csodálatos éjszakát töltöttünk együtt. Reggel ágyba kaptam a kávét és a reggelit, majd megkérdezte hová menjünk? Közben persze Csongor is jelentkezett, elmentem a cuccaimért Titivel. Együtt töltöttük a napot. Nehéz volt az elválás, de izgató és udvarló csodálatos sms-ek jöttek, mentek, nap, mint nap webkamera, telefon, a kapcsolat megvolt. Nem mentünk többet chatelni és az első időkben úgy sikerült, hogy néhány naponta mentem Hozzá, mert épp dolgom volt a városukban, vagy csak nem bírtam Nélküle. Aztán valami történt. Máig nem tudom mi, mintha megijedt volna, egyszer csak gondolkodási időt kért. Bár néhány nap szünet után folytattuk kapcsolatunkat, valami mégis megváltozott. Csendesebb, higgadtabb lett. Ahogy telt az idő, egyre több ütközési pont lett, de valahogy mindig áthidaltuk a gondokat. Hol Én, hol Ő vetette fel, hagyjuk abba. Úgy éreztem sokkal több energiát vesz el tőlem a kapcsolat, mint amennyit megér.
Három hónap után úgy döntöttem, akkor lesz folytatás, ha tesz valamit a kapcsolatért. Én nem keresem, aztán majd meglátjuk.

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: