újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A Szerető

Látogatók száma: 1 484

Két évig voltam egy nős férfi szeretője. Nem vagyok rá büszke, de nem is szégyellem.

Szeretőnek lenni nem mindig jó. Vannak napok, amikor halálosan szerelmes vagy és semmi nem számít és vannak azok a napok, amikor annyira rossz nélküle, annyira nem érted miért nincs veled és különben is fel sem hívott már napok óta, hogy még gyűlölni is tudod!
Persze minden ember másképp éli ezt meg, mint megannyi más helyzetet.
Velem az elmúlt három év alatt nagyot fordult a világ. Olyan, mintha mindent másképp látnék mint eddig és minden olyan értelmetlen. Sajnos sokszor az egész napom rámegy, hogy magyarázatokat keresek. Egyszer arra, hogy vajon miért nem jelentkezik vagy épp arra, hogy miért rajong értem, miközben haza megy a feleségéhez?
Rengeteget gondolkodtam azon, hogy vajon mi is vagyok én az Ő számára?
Több variáció is létezik. Néha úgy érzem, hogy senki és semmi vagyok mikor napok telnek el üzenet vagy hívás nélkül. Viszont amikor a rajongása vesz körül, napi szinten több sms és email érkezik, szerelmes szavakat, titkos csókokat kapok, akkor úgy érzem csak Én vagyok fontos, akkor szinte hercegnőnek érzem magam.
Ilyenkor mondjuk a megszólításom is ez "Hercegnő"!
Igen! Egy ilyen kapcsolatnak szabálytalan időközönként váltakozó fázisai vannak.
Nálunk első látásra szerelem volt. Mikor meglátod és ezt érzed Ő az! Megtaláltam! :)
Állsz sóbálvánnyá dermedve, mosolyogsz, mint egy kisiskolás.
Hosszú percek telnek így el, de te észre sem veszed csak Őt látod és szinte rád kell kiáltani, meg kell lökni, hogy visszatérj a valóságba! Körülnézel, mindenki téged néz, de te csak mosolyogsz és úgy mész tovább. És abban a pillanatban eldőlt!!
Az illata, látványa, hangja és minden mozdulata egyre jobban felébreszti benned a "vadászt"! Egy gyönyörű "préda" és te meg akarod szerezni! Minden áron!!
Nem számít a korod, megszűnnek az elveid amiket addig teljes meggyőződéssel hittél és követtél. Semmilyen társadalmi elvárás nem foglalkoztat többé, még a büszkeséged sem számít csak az hogy Ő a tiéd legyen, lényegtelen mennyi időre még, ha csak egy csók erejéig vagy egy éjszakára, de meg akarod kapni és az Övé akarsz lenni!
Természetesen az ép eszeddel tudod, hogy ez őrültség, de sajnos ilyenkor nincs az embernek egy csepp esze sem! Csak a VÁGY (így nagy betűkkel) irányít!
Velem így volt! Megláttam a gyönyörű szemét, szép mosolyát, a szemébe omló gyönyörű haját és abban a pillanatban éreztem , elvesztem!!
A barátnőm telefonján keresztül küldtem el neki a számom. Amikor felhívott, pont úgy beszélgettünk mint két buta tini. Még mondtuk is egymásnak, hogy mindketten úgy érezzük, mintha újra 16 évesek lennénk :) Csodálatos érzés volt, szinte mámorító.
Rengeteg energiát adott a tudat, hogy én is tetszem neki és az érzés, hogy valószínűleg szerelmes vagyok, úgy éreztem, hogy hegyeket tudok megmozgatni, bármire képes vagyok. Néhány napot várnom kellett, hogy újra lássam de ez nem volt rossz, sőt nagyon nagy izgalommal töltött el. Olyan voltam, mint gyermekkoromban mikor vártam karácsonykor az ajándékot. Elindult a "kapcsolat"! Kapcsolat, melynek normális ésszel semmi értelme! Felesleges harmadik senki sem szeret lenni, de ezt akkor még nem tudod csak néhány hónappal később esik le a tantusz, amikor megkapod az első "pofont"! De az a vicc, hogy nem ez a legfájdalmasabb hanem már a sokadik, de ezt sem tudod még, hogy lesz több "pofon" is . A kis ördögök a fejedben folyamatosan mondják a magukét "tedd meg, szerezd meg, nem csinálsz semmi rosszat" a másik pedig tiltakozik "hiszen nős, mit akarsz tőle? Mindig haza megy, nem marad veled". Ez így megy nap mint nap. Hol az egyik győz, hol a másik. Észre sem veszed és megszokod ezt a kissé skizofrén állapotot! Én a kapcsolat elején azt gondoltam, hogy milyen kényelmes nekem ez, mert nem kell főzni, mosni, takarítani csak a jó részeket kapom és megmarad a szabadságom is. Pont előtte zártam le egy rossz kapcsolatot és nem vágytam arra, hogy elkötelezzem magam. Később, én sem értettem, de már csak őt akartam de állandóan! Ekkor jött a rossz fázis. Mivel nős és otthon semmit sem tudnak a dolgairól, főleg rólam nem, ezért fel sem hívhatom (úgysem veszi fel), ha mentem volna valahová, nem tarthatott velem, mert otthon vannak kötelezettségei és különben is, mit mondana a feleségének, hogy hová is megy? A legrosszabb a karácsony volt. December 23-án feljött hozzám. Átadtuk egymásnak az ajándékot és természetesen együtt voltunk. Csodálatos este volt, sokat nevettünk, jól éreztük magunkat. De ezután jött a hideg zuhany! Egyszer csak felült az ágyon, a takarót szégyenlősen maga elé húzta és félig síró hangon azt mondta "most már engedj vissza a családomhoz, nem csinálom tovább, ne haragudj" ! Azt hittem elsüllyedek szégyenemben! Úgy éreztem, hogy én vagyok a gonosz, gaz csábító, aki egy tisztes családapát a bűnbe taszít. A szégyen és a fájdalom elöntötte a szívem és a lelkem. Csak ültem némán, tágra nyitott szemekkel próbáltam valami értelmeset mondani, de egy hang sem jött ki a torkomon csak a szemembe tóduló könnyeimet próbáltam valahogy visszatartani. Emlékszem tisztán, hogy annyira de annyira fájt!! Megalázottnak, elhagyottnak és becsapottnak éreztem magam. És akkor néhány percig vagy napig, gyűlöltem is!! Egyébként még nem mondtam én 39 ő 37 éves volt akkor. Egyikünk sem gondolta, hogy ez megtörténhet vele! A filmeken látott csókok, ölelések és szavak valósággá váltak. Találkozol egy emberrel aki úgy ölel és úgy csókol, beszél, mint a kedvenc filmhősöd és titokban arra vágysz, hogy veled is megtörténjen. Amikor megtörténik megijedsz és nem hiszed el! Mi két év és legalább három szakítás után még mindig ebben az állapotban voltunk.

Melléklet: A férfi gondolatai!
Azt gondolná az ember, hogy ilyenkor a házas ember felhőtlenül szórakozik és jól érzi magát, miközben a felesége mit sem sejt. Olyan gonoszul hangzik :) Elárulom, nem így van! Különböző érzelmi viharok dúlnak a férfiban is. A bűntudattól elkezdve a "kit érdekel a feleségem"-en keresztül a "szerelmes vagyok és csak ez számít"-ig mindenféle dolgok lejátszódnak a fejükben! Természetesen a férfi, ha félre lép akkor egész biztos hiányzik neki valami, amit otthon nem kap meg és nem is fog soha. Ez a lényeg, hogy nem is fog soha! Ő ezt tudja és ezért ragaszkodik a szeretőjéhez. Az én kis "párom" is különböző dolgokat mondott, amikor győzött a bűntudat, ilyenkor voltak a szakítások. De a bűntudata folyamatos, mert amikor helyre hozta otthon a dolgokat akkor a másik nő miatt érez bűntudatot, "hiszen szeretem és ő is szeret, mégis elengedtem, bántottam". Így megy ez a végtelenségig. Egyik nap családapa, másik nap macho férfi és sex isten! Ebben a skizofrén állapotban él Ő is, amíg le nem zárul valamelyik viszony, vagy kapcsolat! A miénk véget ért úgy 1 éve ! Szép emlék maradt belőle!

A cikket írta: Pillangó

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: gitta

Kedves Pillangó!
Szeretem a szép írásokat elolvasni, de egyben irigylem is azokat akik jót és jól tudnak írni. Mert nem könnyű megfogalmazni és összeállítani azt. Én még nem vagyok ilyen bátor, de lehet hogy egyszer rászánom magam az írásra.
Gratula és üdv.

Kedves Gitta!

Örülök,hogy tetszett és köszönöm az elismerő szavakat.
Nekem ez volt az első írásom és még én is csak most próbálgatom magam.
Várom a Te "műved". :)
Légy bátor :)
Kedves Pillangó!
Szeretem a szép írásokat elolvasni, de egyben irigylem is azokat akik jót és jól tudnak írni. Mert nem könnyű megfogalmazni és összeállítani azt. Én még nem vagyok ilyen bátor, de lehet hogy egyszer rászánom magam az írásra.
Gratula és üdv.
Kedves Virág!

Én is pontosan így gondolom! :)
Köszönöm! :)
Szia Pillangó! Némelyek azt gondolják, hogy az ilyen nagy lánggal égő szerelmeknél törvényszerű a hideg hamuvá égés, de ha így is van, akkor is olyan élmény, olyan szerelem, ami nem mindenkinek adatik meg az élete során. Minden perce vagy felemelő szenvedély, vagy mélybe taszító fájdalom. Talán nincs is más vég, nem lesz belőle kényelmes kapcsolat, sosem válik parázzsá. Neked megadatott, ami keveseknek. Pusz
Tisztelt Pillangó!
Szépen megírta az érzéseit. Még várok pár felszabadultabb írást is Öntől. Szabaduljon el a férfi körül forgó gondolataitól, és írjon másról is! Kíváncsi vagyok.
Bokor
 
Emlék marad. Ez vigasztaljon. Az ilyen kapcsolatok mélyek, sebeket hagynak . Jó, hogy vége lett. Nem bírálni akarom a helyzetet. Ne gondold. Egészen mást éreztem, miközben olvastam a gondolataidat. Nem voltam szeretője senkinek. A szó fizikai értelmében nem. Van olyan kapcsolat, ami még a tiédtől is rosszabb.
Jól megírtad, kiírtad magadból. Ez a legfontosabb. Majd jön valaki más. Aki nem megy el, karácsonykor sem.

Elina
Köszönöm az elismerő szavakat és örülök ha tetszett :)
Szia!

Minden egyéb elmúlhat, de az emlék, az örökké megmarad. Szerelmi háromszög? Nekem sem mond újat. Benne voltam nyakig. És még megismétlődött egyszer-kétszer. Nem könnyű helyzet, meg kell hagyni. De hát... hol van akkor a józan ész?
Én is kiírtam hasonlókat. Olyat is, amit akkor éreztem, dühöt abban a pillanatban és azt ki is adtam magamból rendesen. Mindenki másként éli meg. Én akkor azt úgy... Ilyen a "Csapda..." több részes írásom, vagy a ... "Durva az igazság". Íme a link:

http://www.felesegek.hu/cikkek/belbecs-avagy-a-noi-lelek/mitol-erzem-magam-felesegnek-nonek/durva-az-igazsag_5074

Puszi,
Éva
Szia Pillangó!
Nekem is van egy hasonló történetem. Ha van kedved olvasd el:

http://www.felesegek.hu/cikkek/szexualis-eletunk/romantikus-tortenetek/attila-a-gyava-hosszerelmes-palyamu_5889

Pusz,
L.
 
Nagyon nagyon jó a cikked.Teli érzelmekkel,és olyan gondolatokkal, amivel engem is felébresztettél.
joboszi
Szia Pillangó!

Én is köszöntelek közöttünk! Csak bátran szárnyalj és sok szép érzést kívánok még! Az őszinte érzelmeket olvasni mindig átütő, ahogyan most is.

Pussz Tündér

megtekintés Válasz erre: Ailet

Szia Pillangó!

Először is üdvözöllek, látom, hogy új vagy. :) Érezd itt magad jól!

Másodszor pedig: Még így, képernyőn keresztül is nagyon hatott rám. Nagy szerelem lehetett! Hm... kár hogy az ilyenek is elhamvadnak... vagy tönkre mennek.

Nagyon tetszett! :)

Üdv:Ailet

Köszönöm szépen az üdvözlést és a dicsérő szavakat. Próbálgatom a szárnyaim :) és örülök ha tetszett! sajnos az életben minden egyszer véget ér!! :)
Szia Pillangó!

Először is üdvözöllek, látom, hogy új vagy. :) Érezd itt magad jól!

Másodszor pedig: Még így, képernyőn keresztül is nagyon hatott rám. Nagy szerelem lehetett! Hm... kár hogy az ilyenek is elhamvadnak... vagy tönkre mennek.

Nagyon tetszett! :)

Üdv:Ailet
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: