újabb események régebbi események további események
20:22
Pinokkió módosította a cikkét
23:00
Pinokkió módosította a cikkét
17:40
Pinokkió új cikket töltött fel
09:52
Tündér módosította a naplóbejegyzését
09:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
01:15
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
01:08
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:05
Pinokkió új cikket töltött fel
20:50
Pinokkió új cikket töltött fel
20:36
Pinokkió módosította a cikkét
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:41
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
10:39
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
00:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Erotikus

Szerepjáték

2019. december 19. - Látogatók száma: 53

A farsang kapcsán gondolkodtam, hogy minek is öltözzek?

Arra gondoltam, hogy idén szexi titkárnő lehetnék és ezzel megindult az agyam, s egy jó kis szerepjátékot képzeltem el. Tudom, hogy szeretsz velem játszani és én is veled!!!

El tudnám képzelni, hogy nyáron, amikor később megyek haza, esetleg ide jöjj, és amikor üres az iroda, eljátszadozzunk egymással. Bejönnénk, bezárnám az ajtót, elsötétíteném a szobát és eljátszanánk, hogy te vagy a főnököm, aki diktálni akar.

Mivel meleg van és nem megy a légkondi, az amúgy is feszes blúzom tovább gombolom. Te kiszólnál, hogy jöhetek, mert diktálni szeretnél.

Ringó léptekkel bejönnék. Rád mosolyognék, leülnék veled szemben, és máris készen állnék a munkára!

Te elkezdenéd, néha-néha megállnál, hogy összeszedd a gondolataidat. Ilyenkor a ceruza végét a számba véve figyelnélek, hogy azonnal folytatni tudjam, ha kell.

Az egyik ilyen alkalommal, valahogy kiesik a kezemből a ceruza, majd elgurul a székem mögé. Először lehajolok, hogy megnézzem, hogy hova gurult? Közben a kigombolt dekoltázsomból majd kiesnek a cickóim, neked meg a szemed, amikor észreveszed.

Felnézek, összetalálkozik a szemünk. Elpirulok, mint egy szűz. Látom, hogy kívánsz és én is téged!

Felállok és lassan lehajolok a ceruzáért, így teljesen kirajzolódik előtted a popsim, emiatt észreveszed, hogy nincs rajtam bugyi. Szíved szerint ott, úgy abban a pózban már belém is vágnád a kőkemény faszod, de tudod, hogy még várni kell. Visszaülök és várom, hogy folytassuk a munkát.

De felnézek és meglátom, hogy a farkad keményen ágaskodik a nadrágodban. A puncim egyből nedves lesz ettől a felfedezéstől. Összedörzsizem a combjaimat, hogy csillapítsam a vágyamat, de nem lesz jobb. Észreveszed, hogy feszengek. Újra összenézünk.

Zavartan lesütöm a szemeimet és végig nyalok az ajkaimon, amelyek a vágytól már teljesen kiszáradtak. Ezt már pont nem kellett volna.

Odajössz hozzám dudorodó nadrággal, ami pont a szemem elé kerül. Zihálva szedem a levegőt, mert annyira akarlak már, de nem merek mozdulni. Közelebb lépsz és egy váratlan mozdulattal a farkadhoz húzod a fejem.

Ennyi kellett nekem, innentől elszabadulnak a vágyak. Már gombolom is a nadrágod, hogy végre a számba vegyem a büszkeséged. Hmmm, jó forró! A nyelvem végig futtatom a makkodon, és tövig benyelem a gyönyörűséged. Mohón szoplak, mert tombol bennem a vágy.

Te közben már lefejtetted rólam a blúzom és levetted az inged. Ott állsz előttem merev fasszal, letolt gatyával és élvezed az orális kényeztetést, amit kapsz. A kezed a tarkómon, és adod az ütemet. Aztán picit előre hajolsz és keresni kezded a melleimet. Kiszabadítod a melltartóból és felváltva morzsolgatod, húzgálod a bimbóimat, s azok megkeményednek az ujjaid között.

Közben hallgatod az elragadtatott sóhajaimat, amik elő-előtörnek belőlem, ahogy mohón szoplak.

- Elég kemény a farkam kislány? - kérdezed.

- Ohh, igen! Isteni vagy! - válaszolom teli szájjal.

- Akarod, hogy megmártsam benned Baby? Akarod, hogy jó keményen megbasszam a finom lyukadat, hm?

- Igen, szeretném, ha telegeciznéd a pinám Drága! Gyere, basszál meg! AKARLAK! Kúrj, kefélj meg, élvezni akarok! - ordítom szinte eszemet vesztve.

- Megkapod kislány, szétbaszom a forró pinádat!

Lehúzod a szoknyám, kilépsz a nadrágodból, csak a nyakkendőd van még rajtad, meg a cipőd.

- Hol akarod, hogy szétkúrjalak szépségem?

- Tegyél fel az íróasztalra rossz fiú! Azt akarom, hogy ott keféljünk, vadul, keményen! Ne kímélj, csapdosd magad belém! Húz fel a kemény faszodra!

Miközben felülök, a kezed a puncimon matat. Megnedvesíted az ujjaid a szeméremajkaim között, érzed, hogy elöntöttek a kéj nedvei és két ujjad finoman bedugod és picit előkészítesz. Hátamra fekszem és a nyakkendődnél fogva magamhoz húzlak, és az ujjad bennem jár, a nyelved a számban, és vad csókban forr össze az ajkunk. A másik kezeddel a melleimet markolászod, én meg a szádba vonyítom a gyönyöröm. Csak erre vártál.

A kemény faszod a szeméremajkaim közt megnedvesíted, fel-le járatod köztük és egy gyors, határozott mozdulattal tövig vágod magad belém, és keményen adod a puncimnak. Püfölöd a farkaddal, tekered a csípőd, hogy a nedves barlangom minden részét feltérképezd.

Nyüszítek a kéjtől, magamhoz húzlak és csókolózunk, aztán elszakítom a szám a tiédtől, mert szeretném érezni a bőröd ízét és finoman megharapdálom a fülcimpád. Végig csókolom a nyakad és haladok lefelé. Egymás után érintem nyelvemmel a vállad és a mellkasod. Egyenként a számba veszem a bimbóidat és finoman csipkedem a fogaimmal, ezzel is tovább ajzva téged. Egyre gyorsabb tempót diktálsz, újra lecsap a szád a számra, és egyre vadabb a csókunk és a farkad is elképesztő sebességgel bassza a forró puncimat.

A mellkasodon támasztom a kezem és érzem, ahogy a szíved majd kiugrik a helyéből. Hangosan sóhajtozunk. Tudom, hogy pillanatokon belül elöntesz, de érezni akarom a bőrömön!

Imádom, ahogy a bőrömre fröccsen a forró geci és beterít. Ezért kérem, hogy a pinámra verd a forró krémed!

- Ezt akarod kislány? - kiáltasz fel, miközben ritmusosan telespricceled a hatalmasra dagadt csiklójú puncimat.

- Igen, imádom! Ez az! Így jóóó!!! Ahhhh!
Igen, Kicsim, gyere! Kend szét rajta a szép faszoddal kérlek!

Meg is teszed, aztán rám rogysz, és így fekszünk egymáson, amíg le nem csendesedik a szívverésünk.

- Lady Anonima -

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: