újabb események régebbi események további események
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Mi volt ma?

2010. május 22. - Látogatók száma: 172

Szinte minden párkapcsolatban előfordul mindennap ez a kérdés! Soha nem kapunk tökéletes választ. Legalább is Én nem. Vajon miért? Felejt? Fáradt? Tényleg nem volt semmi? Neki nem fontos, ami nekem igen? Akkor nem ismer?

Sokat gondolkodtam, vajon mi vezethetett idáig, hogy szinte nem is beszélünk már. Eleinte szerintem minden párkapcsolatban zizegnek. Mindent el akarnak mondani egymásnak. Túloznak, vetítenek, aranyosakat füllentenek, nem mondanak el mindent úgy, ahogy igazán történt. Aztán elfogy a szó. Elfogy a kérdés. Nincs már érdeklődés. Lehet, hogy ott rontjuk el, hogy mindent már az elején elmondunk és megkérdezünk? Lehet, hogy jobb lenne, ha néha csak bölcsen hallgatnánk és figyelnénk a másikat? A mozdulatok úgyis beszélnek. Igen, könnyebb utólag okosnak lenni. Másképp csinálnám, ha lehetne. Este hazajön, megkérdezed: - Mi volt ma? Válasz: - Semmi extra. Tudtad előre a választ, de próbálkozol, reménykedsz. Aztán másnap telefon, Egyik közös ismerős hív, hogy akkor biztos jó - e az időpont. De milyen időpont? Az inforfáció áramlás elmaradt. :( Számonkérés: Kössz, hogy átadtad az üzenetet! Válasz: - Basszus, elfelejtettem! Bocsi... Megint egy kicsit kissebb lettél. Én, így érzem mindig. Hogy miért? Vajon kinek mondja el azt, amit neked nem? Most nem egy másik nőre gondolok. Arra, hogy vajon társ vagyok-e, ha igen miért nem nekem mondja el?

A cikket írta: pampi

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. szeptember 20. 22:09
Igazabol elkepesztoek neha a ferfiak. Nagyon sokszor az az erzesunk, hogy nem hallgatnak meg minket, hollott hidjetek el; hogy meghalljak. Ha nem is reagalljak le, ahogy mi szeretnenk. Szerintunk nem torodnek eleget velunk, szerintuk meg tulfilozofaljuk a kapcsolatunkat. Ez egy erdekes mokuskerek, amibol sajnos nem tudom a kibuvot, minthogy megprobaljuk megerteni egymas massagat es surun elni a kompromisszumokkal
2010. május 26. 07:42
Háát, igen! Sajna már mindent elmondtam neki, amit lehet, de süket fülek, ő ilyen, nem beszél, nem hall. Végülis boldog vagyok, mert sokmindenki van körülöttem, akiket érdekli mi van velem. Na meg persze a két lurkó, akik teljesen lefoglalnak és nem hagynak időt semmire :). Köszi a bíztatást! Pussz
2010. május 22. 18:59
Te még olyan fiatal vagy "pampi", valahogy helyre lehet hozni biztosan ezt a "társasmagányt", ha szeretitek egymást.
Azt írod, "nincs már érdeklődés". Ez baj. Manapság rászoktak a párok arra, hogy beszélgetés közben nem is figyelnek egymásra, mert az egyik a házimunkát végzi vagy a gyerekkel foglalkozik, a másik TV-t néz vagy éppen internetezik, stb.
Naponta kell időt szakítani a párunkra és figyelmesen meghallgatni. Azután várhatjuk el, hogy ő is hallgasson meg minket.
De !! Tegyük magunkat érdekessé !! Időnként újuljunk meg, találjunk ki valamilyen meglepetést, ez mindig hat.
2010. május 22. 17:33
Azt, hogy neked miért nem mondja el, konkrétan nem tudom, viszont én már ott tartok, igazán nem is érdekel. A mai eszemmel azt tenném, mint írod is, nem szólni sokat az elején, csak figyelni csendesen. Csendesen? Jut eszembe hasonlóan nyitottam, mint te ezen az oldalon.
Fel a fejjel, előtted van még minden! Kezeld, mert ha nem teszed, csak rosszabb lesz később. Drukkolok, hogy megoldódjon. :)
2010. május 22. 16:13
Sajnálatos, hogy "társasmagányban" egymás mellett éltek. :-( Azért próbáljatok túljutni a kommunikációs zavaron, mert kiöli a kapcsolatot egy idő után. Lehet kevés, hogy csak magadban várod, hogy talán lesz válasz a kérdéseidre...Mindenképpen el kellene mondanod párodnak, hogy bánt a jelen helyzet és világosan add tudtára, hogy Te mit várnál el tőle. Akkor lehetősége lesz változtatni, mivel még nem tetted neki szóvá, lehet úgy érzi, hogy így minden ok, ahogy van. Persze, ez csak az Én véleményem:-)

Pussz,
Tündér :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: