újabb események régebbi események további események
23:35
Find уоursеlf а girl fоr the night in уour сity Canаda: http://b1 ...
11:31
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:30
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:44
SlifeCitle regisztrált a weboldalra
06:20
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
06:19
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
06:54
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
01:51
The bеst girls for sеx in your tоwn Cаnаdа: https://coupemoi.la/Y2BuS ...
13:27
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
05:02
Dаting sitе for sеx with girls from Spаin: https://v.ht/m2SsB regisztrált a ...
01:41
Аdult zoosк 1 dаting аpр itunes: https://cordly.pw/SKfvAL regisztrált a ...
00:15
Jblehei regisztrált a weboldalra
21:02
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába

Nincs igen, Nincs nem - Alíz

2014. november 27. - Látogatók száma: 50

Ebben nem lesz varázslat, nem lesz válasz...Kérdések és válaszok, amelyeket keresek. Mert nem több, mint egy feltétel!

Akkor még nem sejtette, mit is mért kérdezett. Mert nem volt társa az útra. Elment és nem kérdezett semmit. Nem tökélte el magát, nem is volt rá szükség. Talán azért, mert még nem született meg benne, hogy mit is szeretne. Szeretne egy kis segítséget. Várja a nagy csodát, nem kételkedik. Szeretne egyedül lenni. Szerinte a válaszok a kérdésekben is rejlenek, de mit kéne feltenni, milyen választ vársz?
Semmit sem szeretnék elérni, csak szeretnék jobban érteni...Mit is? Válasz erre, hogy milyen az az élet, amit le lehet élni? De ez is egy kérdés...Az élet az maga a feltétel, azért mert minden abból indul, amit meg kell fejteni. Mi történik, ha egyedül maradsz...nincsenek barátaid, egy emberhez vagy rendelve. Sokat tétovázol, mert nem lehet egyhez kötődni...
De igen, csak az az egy nem marad mindig a kapocs közted és a külvilág között. Nem szeretnél vízbe fulladva, vele vagy nélküle lenni, mert még mindig ellát anyagiakkal. Nem hiszem, hogy akkor, ha nem találsz már más érzelmi köteléket, akkor mit szerettél benne?
-Nem is nagyon akarom tudni...Válasz erre:
-Talán azért vagy még mindig kapcsolatban, mert nem hozott össze az élet más emberekkel, szélesebb lenne a látóköröd, ha nem szerettél volna bele, mégsem vonz...Csak a pénz és a feltételek...
-Milyen pénz, és milyen feltételek?
Válasz:
-Az akkor, hogy jobban érezd magad, mert a pénz függetlenít, de nem attól akitől szabadulni akarsz...Szabadság és szabadulás nem a pénz mértékétől függ...attól, akitől vársz valamit, nem lehetsz szabad!
-Rendben, mégis miért lesz az ember független? Minden kapcsolat, abban a bizonyos biztosítékkal jön létre, hogy fejlődik és valamilyen irányban előre terel. Visz, és nem hajt, nem csak azért mert, nincs mit várnia az élettől, hanem mert van mit tenni még magadért...Van amiből származik valami erősség, de ha gyengeség van csak a hátterében, nem leszel bölcsebb?
-Nem, nem leszel bölcsebb, nem leszel kérdésekkel tele, nem vagy olyan kapocs számára, akivel több időt töltve, el száll belőled minden életkedv...mert csak a domináns a pénz.
Van valami, amiért küzdeni kell, mert mindig csak abban a szerepben leszel amit a kitartottaknak, és a válaszokat keresőknek kenyerében találod meg azt az összetevőt, amit életed mozgatórugójaként kerestél.
Kerestem olyan szálakat, olyan szálakat, amik nem tartanak minket össze, csak viszont az dominált, hogy a szükségleteim megmaradjanak, és nem legyenek kielégítetlenek.
Akkor miért a pénz a válasz, arra kérdésre, hogy mi életem legfőbb mozgató rugója?
-Mozgató rugó, lehet a pénz. Lehet egy szeretve való vágyás, lehet egy kis energia a küzdelmekbe. A befektetett lélekbe, a befektetett szeretetbe. Lehet, hogy másképp nem is látja az illető, mint hogy a szerelem elvakítja, és nem törődik avval, mennyit keres rajta...mert megkaphatja ugyan tőled is, de mástól is, mégis Téged szeret.
-Mi lenne, ha nem szeretne, és nem használnám ki a helyzetet?
-Akkor lennél nagy bajban, ha nem szeretne, mert akkor nem lennének igényeid, nem lenne célod fellépni magadért, nem lenne bátorságod újra kezdeni...Alíz, gondold meg, miért nem volt célod, miért nem voltál szabad...miért nem voltál független, miért kellett a miértekre válaszok?
És miért merült fel, annyi miért?

- Üdv - Alíz

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2014. december 3. 13:59
Szia Alíz!
Az élet már csak ilyen... sok-sok kérdés, kevés válasz...
Üdv,
Taki
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: